Somut bir bosanma nedenim yok

Neden kafa yoruyorsunuz anlamadım.
Alın adamı karşınıza "ben boşanmak istiyorum" diyin.
Adam belki kabul eder kimbilir. Belki O'da boşanmak istiyordur sizin gibi araştırma içindedir.
Haaa diyelim ki kabul etmedi o zaman da sorununuza çare bulmasını istersiniz.
Alicengiz oyunlarına gerek yok. Direkt söyleyin olsun bitsin.

Herkes şiddetli gecimsizligi ispata gerek yok diyor siz hala gerek var ispat isterler diosunuz . Ne diyecek hakim nasıl kavga ediyosunz burdada edin bi göreyim mi? konunuz bosanasim var ama bosanmicam olmalıydı. Zira kiviriyorsnz her bahaneye .
Herkes öyle diyor ama yasa kanun öyle demiyor. Internetten 10 dk araştırsaniz gorursunuz

Neden kafa yoruyorsunuz anlamadım.
Alın adamı karşınıza "ben boşanmak istiyorum" diyin.
Adam belki kabul eder kimbilir. Belki O'da boşanmak istiyordur sizin gibi araştırma içindedir.
Haaa diyelim ki kabul etmedi o zaman da sorununuza çare bulmasını istersiniz.
Alicengiz oyunlarına gerek yok. Direkt söyleyin olsun bitsin.
Konustum gel anlasmali bosanalim diyorum kabul etmiyor. Tamam ailemle gorusturmiycem diyor ama bu seferde mobing yapıyor.

Çözmüyor arkadaşım çözmüyor. Cinnet de çözmüyor.

Şiddetli geçimsizlik var desem nolucak mahkeme ispat ister. Olmayan şeyi nasil ispat ediyim.es ailesiyle görüşmek istemiyorum nedenini gosterip dava acsam hakim kabul etmez. Boşanmak da kolay degilmis
ispat falan istemez mahkeme
5 dakıkada bosandım kımse ıspat ıstemedı

Anlaşmalı boşanmalarda somut bir delile ihtiyacınız yok ki. İki taraf da şiddetli geçimsizlik var, aile birliğinin temeli sarsıldı tarzında bir dilekçeyi imzalayıp veriyor mahkemeye. Hop boşuyorlar, arkadaşım öyle boşandı.

Yalnız sizin durumunuzu hiç anlamadım. Eşinizi sevmiyor musunuz, o sizi sevmiyor mu? Herkesin hayatında sorunlar var da, çözümü boşanmakta aramak için eşler arasında da bir şeylerin bitmiş olması gerekiyor bana göre. Sevgi olan bir ilişkide başka çözüm yolları aranır. Ha eşiniz sizin duygularınızı önemsemiyorsa, bu da bir sevgisizlik çeşididir elbette.

Merhaba
Rahatsız olduğunuz hususu okuyunca bir an gülümsedim. Normalde cok aktif bir üye değilimdir ama benim düştüğüm duruma düşmenizden korktuğum için hemen mesaj yazmalıyım diye düşündüm.
Ben 2 yıl önce eşimden boşandım. Özel bir Universitede öğretim görevlisiyim. Eşim ile başlarda çok mutluyduk. Bir cocugumuz var 3 yaşında. Benimle birlikte kalıyor. Başlarda eşimle ilgili hic bir sorunum yoktu ama ailesi hep icimizdeydi. Herseye karisiyorlar. Esim ailesine cok duskundu. Beni cok fazla onemsemiyorlardi. Bu durum canimi sıkıyordu. İş yerinde de sıkıntılarim vardı. Bende surekli esimle tartisiyor kavga ediyorduk. 2 yıl boyle geçti. Boşanmak istiyor fakat nedenim yok diyordum kendi kendime. Ben eşimi seviyor o beni seviyordu ama ben ofkeleniyor ve bunun hesabini esime sormak istiyordum. Gunler boyle gecerken sonra esimde garip garip davranislar gormeye basladim. Bende bir seyler sakliyor gibime geliyordu. Surekli herseyini takip ediyordum ama bir sey cikmiyordu.
Meğerse benden habersiz neler oluuormus. iş yerinde ve etrafinda evde sikintilari oldugunu ogrenen bayanlar esime kancayi takmislar. Alttan alttan beni kotuluyorlarmis. Sonra benim zorlamalarimin devam ettigi bir gun esim eve gelmedi. Ertesi sabah mahkemeden bosanma tebligatini aldim. Bende sinirlendigimden mahkeme bizi 5 dk.da boşadı. Sonra eşim evlendi. Simdi sosyal medya hesaplarindan takip ediyorum. Cok mutlu herhalde. Yurtdisinda yeni esiyle dunyayi geziyor. Bende bir iki kisiyle gorustum ama eski esimin eline su dokemezler. Disarda oyle cakallar var ki. Senden faydalanmak isteyen paranin pesinde olan mantik evliligi yapmak isteyen. Ben eski esimle severek evlenmistim. Simdi cocuklu dul bir bayanim. O kadar zor ki o kadar zor ki tahmin edemezsin. Eski esim evliyken beni hic aldatmadi. Kumalari alkolu sigarasi yoktu ne dersem beni kirmaz yapar beni mutlu ederdi. Simdi anliyorum ne kadar bos seylere takilmisim. Simdi cok mutsuzum iş hayatimda iyi gitmiyor. Depresyondan hala cikamadim. Bence esinin ailesi yuzunden esini senden sogutma. Beni cok severdi ama ben kendi kendime yaptim. Cok iyi bir insandi. Gecmise donup bazi seyleri duzeltmek icin herseyimi veririm. Arkadaslarinda dedigi gibi mahkeme 5 dk.da bosar. Ya sonrasi. Arkadasimin esi vardi onu aldatyigini duyduk. Ona hic deger vermez onemsemezdi. Onlar bosanmadi. Simdi hala gorusuuoruz cok mutlular. Iyi ki bosanmamamisim diyor. Benim esim bir melekti. Ama tren gecti. Simdi etraftaki cakallar arasindan bir koca ariyorum. Cok zor iyi bir insan bulmak. Bence hemen koş eşine sarıl ve ona onu sevdigini soyle. Ailesi ile evli degilsin cunku sadece onunla evlisin. Bugun varız yarin yokuz. koş hemen vakit kaybetme zaman cok hizli geciuor. Umatim sende gec kalmamissindir.

Merhaba
Rahatsız olduğunuz hususu okuyunca bir an gülümsedim. Normalde cok aktif bir üye değilimdir ama benim düştüğüm duruma düşmenizden korktuğum için hemen mesaj yazmalıyım diye düşündüm.
Ben 2 yıl önce eşimden boşandım. Özel bir Universitede öğretim görevlisiyim. Eşim ile başlarda çok mutluyduk. Bir cocugumuz var 3 yaşında. Benimle birlikte kalıyor. Başlarda eşimle ilgili hic bir sorunum yoktu ama ailesi hep icimizdeydi. Herseye karisiyorlar. Esim ailesine cok duskundu. Beni cok fazla onemsemiyorlardi. Bu durum canimi sıkıyordu. İş yerinde de sıkıntılarim vardı. Bende surekli esimle tartisiyor kavga ediyorduk. 2 yıl boyle geçti. Boşanmak istiyor fakat nedenim yok diyordum kendi kendime. Ben eşimi seviyor o beni seviyordu ama ben ofkeleniyor ve bunun hesabini esime sormak istiyordum. Gunler boyle gecerken sonra esimde garip garip davranislar gormeye basladim. Bende bir seyler sakliyor gibime geliyordu. Surekli herseyini takip ediyordum ama bir sey cikmiyordu.
Meğerse benden habersiz neler oluuormus. iş yerinde ve etrafinda evde sikintilari oldugunu ogrenen bayanlar esime kancayi takmislar. Alttan alttan beni kotuluyorlarmis. Sonra benim zorlamalarimin devam ettigi bir gun esim eve gelmedi. Ertesi sabah mahkemeden bosanma tebligatini aldim. Bende sinirlendigimden mahkeme bizi 5 dk.da boşadı. Sonra eşim evlendi. Simdi sosyal medya hesaplarindan takip ediyorum. Cok mutlu herhalde. Yurtdisinda yeni esiyle dunyayi geziyor. Bende bir iki kisiyle gorustum ama eski esimin eline su dokemezler. Disarda oyle cakallar var ki. Senden faydalanmak isteyen paranin pesinde olan mantik evliligi yapmak isteyen. Ben eski esimle severek evlenmistim. Simdi cocuklu dul bir bayanim. O kadar zor ki o kadar zor ki tahmin edemezsin. Eski esim evliyken beni hic aldatmadi. Kumalari alkolu sigarasi yoktu ne dersem beni kirmaz yapar beni mutlu ederdi. Simdi anliyorum ne kadar bos seylere takilmisim. Simdi cok mutsuzum iş hayatimda iyi gitmiyor. Depresyondan hala cikamadim. Bence esinin ailesi yuzunden esini senden sogutma. Beni cok severdi ama ben kendi kendime yaptim. Cok iyi bir insandi. Gecmise donup bazi seyleri duzeltmek icin herseyimi veririm. Arkadaslarinda dedigi gibi mahkeme 5 dk.da bosar. Ya sonrasi. Arkadasimin esi vardi onu aldatyigini duyduk. Ona hic deger vermez onemsemezdi. Onlar bosanmadi. Simdi hala gorusuuoruz cok mutlular. Iyi ki bosanmamamisim diyor. Benim esim bir melekti. Ama tren gecti. Simdi etraftaki cakallar arasindan bir koca ariyorum. Cok zor iyi bir insan bulmak. Bence hemen koş eşine sarıl ve ona onu sevdigini soyle. Ailesi ile evli degilsin cunku sadece onunla evlisin. Bugun varız yarin yokuz. koş hemen vakit kaybetme zaman cok hizli geciuor. Umatim sende gec kalmamissindir.
öğretim görevlisiymişsiniz
siz bari yapmayın
kendinize DUL bayanım demeyin.......................

dul
sıfat & ad
  1. 1.
    eşi ölmüş ya da eşinden boşanmış (kadın ya da erkek).
  2. 2.
    halk ağzından
    kız olmayan, kızlığı giderilmiş (kadın)

Merhaba
Meğerse benden habersiz neler oluuormus. iş yerinde ve etrafinda evde sikintilari oldugunu ogrenen bayanlar esime kancayi takmislar. Alttan alttan beni kotuluyorlarmis. Sonra benim zorlamalarimin devam ettigi bir gun esim eve gelmedi. Ertesi sabah mahkemeden bosanma tebligatini aldim. Bende sinirlendigimden mahkeme bizi 5 dk.da boşadı. Sonra eşim evlendi. Simdi sosyal medya hesaplarindan takip ediyorum. Cok mutlu herhalde. Yurtdisinda yeni esiyle dunyayi geziyor. Bende bir iki kisiyle gorustum ama eski esimin eline su dokemezler. Disarda oyle cakallar var ki. Senden faydalanmak isteyen paranin pesinde olan mantik evliligi yapmak isteyen. Ben eski esimle severek evlenmistim. Simdi cocuklu dul bir bayanim. O kadar zor ki o kadar zor ki tahmin edemezsin. Eski esim evliyken beni hic aldatmadi. Kumalari alkolu sigarasi yoktu ne dersem beni kirmaz yapar beni mutlu ederdi. Simdi anliyorum ne kadar bos seylere takilmisim. Simdi cok mutsuzum iş hayatimda iyi gitmiyor. Depresyondan hala cikamadim. Bence esinin ailesi yuzunden esini senden sogutma. Beni cok severdi ama ben kendi kendime yaptim. Cok iyi bir insandi. Gecmise donup bazi seyleri duzeltmek icin herseyimi veririm. Arkadaslarinda dedigi gibi mahkeme 5 dk.da bosar. Ya sonrasi. Arkadasimin esi vardi onu aldatyigini duyduk. Ona hic deger vermez onemsemezdi. Onlar bosanmadi. Simdi hala gorusuuoruz cok mutlular. Iyi ki bosanmamamisim diyor. Benim esim bir melekti. Ama tren gecti. Simdi etraftaki cakallar arasindan bir koca ariyorum. Cok zor iyi bir insan bulmak. Bence hemen koş eşine sarıl ve ona onu sevdigini soyle. Ailesi ile evli degilsin cunku sadece onunla evlisin. Bugun varız yarin yokuz. koş hemen vakit kaybetme zaman cok hizli geciuor. Umatim sende gec k esim yazmış gibi :kahve:

gerçekten boşanmak istiyorsanız, eşinizi tahrik edin sizi dövsün gidip darp raporu alın boşanın.

Back
X