Son 1 Gn Kald

ayvis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
103
5
96
Arkadaşlar, sonunda beklenen gun yarın :) Sevgili eşimle birlikte 1 mayısta başladıgımız ilk tup bebek yolculuğumuz inşallah yarın pozitif son bulacak :) bu gune kadar yani 12 günlük bekleme döneminde hiç test yaptırmadım... artık cok heyecanlıyım ve bazen hayat sabırla beklemeyi öğretiyo insana :)))))))))))))))))

canım inşşşşşşşşş sonuç guzel olacak.............inş canım rabbım senı sevındırsınnnnnnn

ay canim benimm.ne kadar pozitifsin.okuyunca inan benide heyecan sardi:) rabbim yüzünü güldürsün insallah.bu gece senin için dua edecegim.hamislerin duasi kabul olurmus.güzel haberlerini bekliyoruz canim...

haydiyin kizlar bu gece kollari ayvis arkadasimiz için sivayalim...

sağ olun arkadaşlar... valla desteğiniz cok onemli :)

yanindayiz arkadasim.destegimiz ve dualarimiz seninle.sen yeterki moralini yüksek tut.beklemek çok zor biliyorum.simdi sadece bebisini(lerini) düsün :)

:teytey:haydi kıslarrrr halaya az kaldııı oleyyyyyyy:teytey:k k yı yerinden oynatıcazz hobbaaaa ayvisss umudumuz olll arkandan gelicezzz insallahhh :dance::dance::dance:ayyy ben yerimde duramıyom yahu icim kıpır kıpır insallah hamissindirrrr canımmm hemideeeee ikizzzzzzzzzzzzz hobbaaaaaa:dance::dance::dance:

Evettttttttttttttttttttt cazam kalkmisssssssssssssssss HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DEGERIM 185 CIKTI....

ayvis ben hayırlı haberi aldım. sendende bekliyorum ins. cok merak ettim umarım mutlu haber almıssındır.

canimmm tebrik ederim senideeeeeeeeeeeee birgul hanimdan ogrendimmmmmmmmmm senin hamile oldugunu :)))))))))

Tebrıkler rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın gÜnlerıde nasıp etsın ınŞallah 41 kere maŞallah rabbıme emanet olun...darısı baŞımıza olsun ınŞallah saĞlıkla ve hayırlısı ıle...

holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayvisim cnm benim sıra bende dua et tatlım holeyyyyyyyyyyy

ççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk guzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…