Son 1 Gn Kald

bende bugün kant testi yaptırdım değerim 456 çıktı...transferimin 14. günü.çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm.inşallah herkes bu mutluluğu tadar herkes bebeğine kavuşur.ayvis ve sevecen18 sizleri tebrik ediyıorum..

ay cok sevindim diyecek bisey bulamıyorum. cogul olabilir dedilermi

birgül hanım tek olduğunu söyledi. 10 hazirana randevu verdi kendi yerine..
sen ne zaman gideceksin
ve senin değerin benimkinden bayağı yüksek galiba seniki çoğul olacak...
değeri 456 çıkan sevgili arkadaşımı da tebrik ederim...

DARISIIIII HEPİNİZİNNNNNNNNNNNN BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))

esel83 canımmm tebrikler.... çoğul galiba :))))))))))))) bu sayfa herkese ugurlu gelsinnnnnnnnnnnnn

ayviscim.tebrik ederim arkadasim.inan öyle sevindimki.eve gelince sonucunu ögrenmek için baktim.çok sükür rabbim kabul etti dualarimizi.hayirli olsun canim bebisin.allahim hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsin. diger arkadaslar içinde ayni dileklerim geçerli.darisi tüm bekleyenlerin basina insallah...

kız ıkrar yorulmadınmı.............gece gunduz supuruyonncanım dınlennnnn yaaaaaaaaaaaaazemuszemus

ayvis ve sevecen18 kızlar ikinizide tebrik ederim.alkisalkisalkis.çok hoş valla bu aralar neçok pozitif sonuç alan var.hadi bakalım elmuallim sıra sende canım.

cok tesekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin ins. bizim ayvisle doktorlarımız aynıydı ve islerinde cok basarılılar daha transfer esnasında bana kesin hamilesin die söylediler bu konuda hastanede dr da cok önemli

cok sevindim canım ins kalp atıslarını duymak nasip olur hepimize ben hala saskınım suan tam idrak edemedim ama esim agladı mutluluktan. bu arada senin degerin yüksek ikizdir belkide benim 12. gün 375 cıktı

bende birgül hanımda devam etme kararı aldım sanırım benimde 10 haziran randevu tarihim bende burdaki yerine gidicem ins. degerim 375 birgül hanım cogul olabilir dedi engin bey bu oranla olmaz sanmuyorum dedi hakkımızda hayırlısı bakalım bitaneyi saglıkla kucagıma alayım ins. ilerde mevla bize ömür verirse birdaha düsünürüm tüp bebek. ya cok korkuyodum ilk denemede olmazda cok üzülürüm die ama sükürler olsun oldu

kıslar merhaba benım dun ıgnelere baslayalı 8.gundu e2 5000 lerde cıktı sızınm kac cıkmıstı kotumu bu moralım cok bozuk

ben hıç hatırlamıyorum ama doktorun bunla ılgılı ne dedı...önemlı olan bu......nıye boşa sıkıyorsun kendını ya..........doktorun ne dıyoooo.......

doktorum korkma dedı dusurucez dedi bugun ıcın
ama yumurtaların kalıtesı duser dıye duymustum benya bakalım bugun kac cıkcak hıc bılgım de yok bu konuda ılk denemem

canım hıç telaçş etme bence bu sefer stresten etkılenır yumoşlar.............doktor şimdi onun sonucuna goredozu ayarlıcak......merak etme canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…