• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu isimleri soyadinizla yan yana gelecek şekilde yüksek sesle söyleyin.Ben kızımın adını karar verirken kararsız kaldığım isimleri cocugumun bebek halini düşünüp yüksek sesle söyledim.Genc kız olduğunu düşündüm yine bu şekilde seslendim.Sadece bir isim içime sindi

Ya isim tam Türk ismi olmasın dedim ya evrensel diye soyadida tam Türkçe ne desem olmuyor :/ ondan da buruk icim

Ya neden ben şimdi isim seçerken bütün geleceğini etkiliycek gibi hissediyorum bu işi dahada zorlaştırıyor var mıydı benim gibi hisseden

Alya çok özenti, Lara ferihadaki tombiş tiki kızın adı...

Bir tek Nina geçer akçe benim için o da Siyah Kuğu'da Natalie Portmanın oynadığı karakter olduğu için. Natalie Portmanı çağrıştırdı bu isim o kadar.

Luna'nın Türkçeyle alakası yok. Luna'ya kadar geldiyseniz Mariana diyorum ve arttırıyorum:) Mariana ismini çok severim. Kendi çocuğum olsaydı koyardım bu adı.
Mariana çok tatlı zaten Meryem Ana demek
Maria ana dan türemis yengem in adı ondan yani :super:

Eva çok güzel bir isim. Eğer bir kaç isim arasında kalıp karar veremezseniz kura çekin. Kurayı tam çekerken insan aslında en çok hangisini istediğini daha iyi anlıyor çünkü.
İnşallah şu isim çıkar diye içinizden geçiriyosunuz bir an. O da zaten en çok istediğiniz isim demektir.

Eva çok güzel bir isim. Eğer bir kaç isim arasında kalıp karar veremezseniz kura çekin. Kurayı tam çekerken insan aslında en çok hangisini istediğini daha iyi anlıyor çünkü.
İnşallah şu isim çıkar diye içinizden geçiriyosunuz bir an. O da zaten en çok istediğiniz isim demektir.

Aslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/

Benim kizimin adi mila

Ruscada sevdigim , sirpcada ask , oz turkcede elma demek

Ben cok seviyorum ismini ve oldukca evrensel bir isim her ulkede var

Bizd3 yurtdisina yerlesecegiz icimizde en rahat o edecek isim konusunda

Aslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/
Nina adında hem tanıdığınız biri var, hem de sevmiyorsunuz o kişiyi. Doğrusu biraz zor bir ihtimal sizi bulmuş:KK48: ama çok mu önemli ki?
Düşünür didiklersek her isimden sevmediğimiz birini bulabiliriz. Gerçi sizinkilerden bulmak biraz zor:)))

Nina isminin bildiğim kadarıyla kökeni belirsiz

Rusça olduğu düşünülüyor, o zaman hayal demek

Latince Antonina, Peranina gibi isimlerin kısaltması da Nina.

İspanyolca'da da Nina ve Nino var bu durumda küçük kız demek:)

Pera ya da Peri isimlerine ne dersiniz?
Pera +1

Benim Kizlarimdan birinin Adi da türkçe diil ibranice noolmus yani Rahel 10 número 5 yıldız isim
Ya bişey sorucam soyadı Türkçe mi Türkçe ise nasıl duruyor :/

Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum

Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya

Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
"Melce" ismine ne dersiniz sığınılacak yer, kurtuluş anlamına gelir Arapça kökenlidir.

Ben de ismin evrenselliginden yanayım.
Oğluma Aleks ismini koymayı çok istemiştim ama hey hâk hafız torunu olunca kimse inanamadı bu ismi düşündüğüme:KK70:

Kız ismi olarak benim de oyum Vera'ya.
Nazım'ın büyük aşkı güzeller güzeli Vera :KK36:

Back
X