- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 35
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Hadi inşallah canımKızlar yarın bat günü. Eğer gebelik varsa neler yaşadığım burada kalsın diye yazıyorum..
Şuan belirtilerim şu şekilde;
Hafif kasıklarda ağrı
Aşırı gaz
Göğüslerde ağrı
Yüzümde ilk defa bu kadar sivilce çıktı
Sarımsı akıntı( kaşıntı vs. yok)
Bacaklarda çekilme ve sızı
Bu 3. Ayım ve ilk defa test yapmadan bekledim. Sadece buradan okuduklarımla durup kendimi teselli ediyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkesi sonrada beni bu güzel haberle nasiplendirsin inşallah
İnşalalhHadi inşallah canımhayırlısıyla güzel haberler alırsın
Kızlar yarın bat günü. Eğer gebelik varsa neler yaşadığım burada kalsın diye yazıyorum..
Şuan belirtilerim şu şekilde;
Hafif kasıklarda ağrı
Aşırı gaz
Göğüslerde ağrı
Yüzümde ilk defa bu kadar sivilce çıktı
Sarımsı akıntı( kaşıntı vs. yok)
Bacaklarda çekilme ve sızı
Bu 3. Ayım ve ilk defa test yapmadan bekledim. Sadece buradan okuduklarımla durup kendimi teselli ediyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkesi sonrada beni bu güzel haberle nasiplendirsin inşallah
Bu bat gününü atlatırsam öyle yapayım diyorum ki umutlanmakta istemiyorum çokCanım test yaptin insallahisini hic riske atma kan tahlili ver ben hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra cıktı idrarda. Belirtilerini okudum hepsi bende de vardı
İnşallahİnşallah güzel haberlerini alırız
Allah bağışlasın canımŞu bacaklarda çekilme yazmışsın ya direk bnce hamile dedim . Çnkü aynısı başıma geldi . Üst bacakların iç tarafkarı çekiliyordu . Sanki damarımı çekiyordu biri . Bnce idrar testi yap . Bnde bat günü gece 12 de falan yapmıştım bi gün sonra kan verdiğimde 58 çıkmıştı . Şuan 17 aylık kızım .
Yaptin mi canim test? Ben bat a 3 gun kala yapmıştımBu bat gününü atlatırsam öyle yapayım diyorum ki umutlanmakta istemiyorum çok
Merhaba, yok daha yapmadım bir gün gecikti bugün ikinci günündeyim bugün test alıp yapacağım inşallah duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşaallahYaptin mi canim test? Ben bat a 3 gun kala yapmıştım
Merhaba, yok daha yapmadım bir gün gecikti bugün ikinci günündeyim bugün test alıp yapacağım inşallah duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşaallah☺♥
Canım sende test yaptığında çıkmadı değil mi?Canim benim adetim gectikten4 gun sonra cikti idrarda . Ben zaten kan testi yapmıştım idrar testini oylesine yaptim neden bu kadar bekliyosun ki kan testinde kesin çıkar idrarda varsa bile erken diye negatif bile cikabilie
Tatlım adet gecikmesinden 5 gün sonra kesin idrarda çıkıyor normalde. Bazı bünyelerde daha erken gösteriyor idrar testlerinde. en doğrusu kan testi yaptırmakOlmadı yine test aldım negatif çıktı. Bugün adet olmazsam yarın sağlık ocağına gidicemçok moralim bozuk
Yarın yaptıracağım inşallahTatlım adet gecikmesinden 5 gün sonra kesin idrarda çıkıyor normalde. Bazı bünyelerde daha erken gösteriyor idrar testlerinde. en doğrusu kan testi yaptırmak
Hadi hayırlı haberler inşallahYarın yaptıracağım inşallah
Yok canım adete 3 ya da 4 gun kala yaptım cikmadi ayni gün dayanamadim kan testi verdim onda çıktı. Hamile oldugumu ogrendim. Öylesine idrar testi de yapayım dedim. Adetimi 3 gun mu ne geçmişti silik çıktıCanım sende test yaptığında çıkmadı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?