Son 11 gün kaldı burun ameliyatıma arkadaslar biraz morel verrin:)

Arkadaşlar inşallah hepinizin istediği gibi olur her şey . Hiç korkmayın ne olduğunu anlamayacaksınız bile

canim cook sevindim gözün aydin :))
4kasimi iple cekiyosundur atik :) sabirsizlik heyecan dorukdadir :)) insallah istedigin gibi gider hersey insallah korkuya endiseye yer vermek yok yolun yarisini gecmissin yaaa :))) önemli olan cesaret cesaretini kirma sakin pozitif dusunelim pozitif olsun gercekten cook sevindim ben :)) iyi olmus ne guzel guvendigin bir doktorun var içine siner insallah hersey guzel haberlerini bekliyorum :))) kendine coook iyi bak delu): delu): kendini strese sokma guzel dusunnn :)) gözünü kapatiosun 1.2 saat sonra bir aciyosun cicislerinle berabersin :)) kolay oldugunu soylemiyorum herseyin tabiki bir zahmeti sikintisi var fakat bu ameliyatin sonucunda sen kendini daha mutlu hissediceksin ayy ben sanki kendim olucakmis gibi sevindim inanmazsin belki :))) insallah bende butceyi biriktiriyorum bende bende olucam ogun gekldiginde sanirim deli olurum heyecandan :)) dualarim seninle canim simdiden kendine cook iyi bak

4 kasımda burun+meme Ahmet Işıkdemir cnm ayyyyy çok heyecanlıyım sonuç nasıl olcak acaba

Teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm şuan hiçbirşey hissedemiyorum sanki ameliyat olmayacak gibi rahatım belki songünlerde heyecan artar tek endişem sonucun nasıl olacagı umarım sende yakın bir zamanda aramıza katılırsın bende senin için dua edecegim bir an önce ol inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…