- Konu Sahibi askmasaliii
-
seçilcim bencede içme en azından tamponlar çıkana kadar..kime olacağına karar verebildin mi ?
aynı kaderi paylasıyoruz panpa:) ben de heyecan tavan yapmış durumda :)
Evet kader arkadaşım begenecekmiyim acaba düşüncesi yiyip bitiriyo beni sigarada içiyorum bırakamadım ikisi bir zorlancaz baya offffffff
Seçil? Seda canim ben buyuk ihtimalle muhammet beye olacagim
:18::18::18: Benimde 11 günüm kaldı korkudan çok nasıl olcak acaba ya asıl stres bu
:18::18::18: benimde 11 günüm kaldı korkudan çok nasıl olcak acaba ya asıl stres bu
amaliyat oldum hiç ağrı hissetmedim süper geçti..şuan amalıyat olduğuma inanmıyorum.kahvaltı ediyorummm.
amaliyat oldum hiç ağrı hissetmedim süper geçti..şuan amalıyat olduğuma inanmıyorum.kahvaltı ediyorummm.
İnşallah istediğin gibi burnun olur :) Canım kime oluyorsun ameliyatı
oldum canım dolguda oldu..canim gecmis olsun sonunda oldun ha :) alnina dolgu yaptirdinmi
4 kasımda burun+meme Ahmet Işıkdemir cnm ayyyyy çok heyecanlıyım sonuç nasıl olcak acaba
asmen ben korkudan suan yemek bile yemiyorum ful sigara paket dayanmıyor artık uyoyamıyorum cok fena strs yapıyorum kendime özgüvenimi tam topluyorum aklıma bise gelince yine takıntılar tavan yapıyor:)
4 kasımda burun+meme Ahmet Işıkdemir cnm ayyyyy çok heyecanlıyım sonuç nasıl olcak acaba
Cnm geçmiş olsun bende hiç agrı hissetmem inş..... Benden önce oldun bu arada yahu
canim cook sevindim gözün aydin :))
4kasimi iple cekiyosundur atik :) sabirsizlik heyecan dorukdadir :)) insallah istedigin gibi gider hersey insallah korkuya endiseye yer vermek yok yolun yarisini gecmissin yaaa :))) önemli olan cesaret cesaretini kirma sakin pozitif dusunelim pozitif olsun gercekten cook sevindim ben :)) iyi olmus ne guzel guvendigin bir doktorun var içine siner insallah hersey guzel haberlerini bekliyorum :))) kendine coook iyi bak delu): delu): kendini strese sokma guzel dusunnn :)) gözünü kapatiosun 1.2 saat sonra bir aciyosun cicislerinle berabersin :)) kolay oldugunu soylemiyorum herseyin tabiki bir zahmeti sikintisi var fakat bu ameliyatin sonucunda sen kendini daha mutlu hissediceksin ayy ben sanki kendim olucakmis gibi sevindim inanmazsin belki :))) insallah bende butceyi biriktiriyorum bende bende olucam ogun gekldiginde sanirim deli olurum heyecandan :)) dualarim seninle canim simdiden kendine cook iyi bak
Sıra bende son 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?