son 2 ayda kilo alımı...

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
mrb bayanlar... ben 29. hftamdayım ve 10 kilo aldım :( Çevremdekilerden bazıları son zamanlarda çok kilo alırsın bazıları da çocuk midene baskı yapar fazla kilo almazsın hatta verirsin diyorlar. Sizde durum nasıl ?

Zaten normal kilo 12.5 kilo civarı olmalı neden üzülüyorsun ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 27+6 günlük hamileyim ve tam 12 kilo aldım çevremde görenler fazla kilo almamışsın diyolar bend diyorum nereye aldım bu 12 kiloyu o zaman :) ve tartıda 86.2 yi görünce yürüyüşe başladım şimdi her gün yürüyorum hem şişkinliklerim iniyor hem de gece rahat uyuyorum sana da tavsiye ederim.Hayırlı doğumlar

Zaten normal kilo 12.5 kilo civarı olmalı neden üzülüyorsun ki

canım ben daha da çok kilo almaktan korkuyorum ki hamileliğimin başından beri abartmadan yiyorum fakat son 24. haftadan itibaren kilom esmen uçtu. Hiç bu kadar alacağımı düşünmemiştim. DEdğim gibi çok yemiyorum. 2 ayım kaldı Allahın izniyle ve bu iki ayda 4 kilo alsam halime şükredeceğim.

canım ben daha da çok kilo almaktan korkuyorum ki hamileliğimin başından beri abartmadan yiyorum fakat son 24. haftadan itibaren kilom esmen uçtu. Hiç bu kadar alacağımı düşünmemiştim. DEdğim gibi çok yemiyorum. 2 ayım kaldı Allahın izniyle ve bu iki ayda 4 kilo alsam halime şükredeceğim.

bebeğinin kilosu normal değerlerdeyse bence kilonu kaygı etme canım sonuçta bebeğin sağlığı daha da önemli kilo alıyorum diye De beslenmeni ihmal etme sakın.zaten doğumdan sonra spor yaparak dikkat ederek verirsin

Kizlar ben 7.5 ayda 5 kilo aldim normalmi sizce ben hic kilo alamiyorum bebegimi etkiliyomudur bu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğinin kilosu normal değerlerdeyse bence kilonu kaygı etme canım sonuçta bebeğin sağlığı daha da önemli kilo alıyorum diye De beslenmeni ihmal etme sakın.zaten doğumdan sonra spor yaparak dikkat ederek verirsin

tabiki canım bebeğimin sağlığı çoooooook önemli ama doğumdan sonra aldığım fazlalıkları veremezsem diye korkuyorum . Şimdi çok kilolu değilim, bebeğim de iyi çok şükür . benim merak ettiğim son 2 ayda çok kilo alır mıyım?

bende 27+6 günlük hamileyim ve tam 12 kilo aldım çevremde görenler fazla kilo almamışsın diyolar bend diyorum nereye aldım bu 12 kiloyu o zaman :) ve tartıda 86.2 yi görünce yürüyüşe başladım şimdi her gün yürüyorum hem şişkinliklerim iniyor hem de gece rahat uyuyorum sana da tavsiye ederim.Hayırlı doğumlar

sağol canım sana da hayırlı doğumlar.

Back
X