son 2 gundur taniyamadigim ani degisen kocam

Can'ı birşeye sıkılmıştır bence üsteleme o anlatmadıkça.Sana özel birşey degil demekki...Nasılsa anlatır.Üsteledikçe iyice gerilir ve o Zaman sorun çıkar.

Sinirlenme bukadar sakin ol bekle biraz günlerce uzatırsa ozaman sende koyarsın tepkini.belki gururunu kıracak bişey olmuştur işle ilgili anlatmak istemiyordur sana üstüne gitme bakalım nasıl olsa çıkar kokusu

Adam size aglamaniz gereken bagirmaniz gereken bisey yapmamis ki lise asik triplerine girmissiniz.
Ben olsam gun icin de aramazdim.aksam bende soguk davranirdim isime gucume bakardim aglayip bagirmazdim ama.
Muhtemelen bir sikintiai var esinizin yya gorimce kv yada baska bisey doldurulmus olabilir sakin ve stabil kalin.nokdu noldu yapmayin

Bundan 2 gun once birlikte film izledik pc den araba baktik arabamizi yeni sattik ve ise arabayla gittigi icin biran evel bulup almasi lazim internetten bakiyoruz hersey guzel hic bi sorun yoktu opustuk ettik yattik sabah ise gitti aradim sesi soguk resmi gonulsuz konustu hayirdir sesin kotu geliyo dedim yorgunum dedi ustelemedim aksam oldu eve geldi kizlarim hep onu kapida bekler oda onlara hergun ufak defek biseyler getirir sarilir sever naber beybi filan konusur
Neyse kapiyi actim selam sabah yok sanki bisey yaptim da tavir aliyo gibi
Is yerinde mi bisey oldu
Yok
Ben mi bilmeden bisey yaptim
Yok dedimya yorgunum
Ya diyorum sen hep yorgunsun ama bu hal baska hal bisey olmus iste
Yok diye bisey demiyo hemen odaya girdi yemek filan yemeden acti araba bakiyo ne cocuklarin ne benim yuzume bakmiyo
Catmadim
Gittim yattim
Bugun oldu
Sabahtan aksama kadar hic aramadi beni ben aradim naber diye aksama pohaca yapcam dedim bu yine soguk konistu kapadi
Aksam geldi hic yuzume bakmiyo bi triplerde
Nolduysa soyle diye yine usteledim kac sefer insanca sakinca sordum
Hic bisey yok yorgunum diyo
Bende dayanamadim bagirdim derdin ne senin insan yorgun olunca selam sabah vermezmi bi cift laf etmezmi sende bisey var vs...diye
Tek kelime etmedi sinirlerim zipladi iyice
Mutfaga gittim agladim bagra bagira
Geldi mutfaga ; delimisin ne agliyon dedi ve gitti iceri
Yaptigim pohacadan da yemedi canim istemiyo sonra yerim diye
Cok moralim bozuk
Bisey yapmadigima eminim
Hayir canini sıkan bisey tabiki olabilirde bana niye aksami zehir ediyon ben gotunde dolanip hos tutuyum dedikce
Napiyim ben simdi
Birazda o uzulsun cok agladim napiyim simdi deyin hele
Cok fevri bi tipim ofkeyle kalkip zarsrla oturabilirim
rahat bırak. erkekler kafalarında ki sorıunu kendileri de çözemiyorsa susmayı ve somurtmayı severler. o sorıunu kendi içinde çösün. relax.

sattiginiz arabanin parasi nerde ?
onun basina bi is gelmis olabilirmi ? ne bileyum ailesie verlis,borsa oynamis vs vs hersey olabilir

Yakınlarda özel gününüz var mı? Doğum günü evlilik yıldönümü vs... Çok iyimser düşünüyorum galiba ama size bı sürpriz yapacak olabilir mı öncesinde sizi sinirlendirmek umursamiyor gibi görünmek istemiş olabilir. Okur okumaz bu geldi yani benim aklıma.
Ay çok mu iyi niyetli düşündüm ne.

Iyi akşamlar,açtığınız bir diğer konuda da eşiniz size karşı mesafeli ve sevgisini göstermeyen biriydi...
Şimdi ise yorumlarda yazdığınıza göre 'eskiden aşkım der sarılır operdi' demiştiniz
Ben hiçbirsey anlamadım

Iyi akşamlar,açtığınız bir diğer konuda da eşiniz size karşı mesafeli ve sevgisini göstermeyen biriydi...
Şimdi ise yorumlarda yazdığınıza göre 'eskiden aşkım der sarılır operdi' demiştiniz
Ben hiçbirsey anlamadım
Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim

Işte buda diğer konunuz
Yapim boyle benim cok uclarda yasarim tum duygulari
Abarti gelir disardan halim belki ama karakterim bu
Mesala kimine gereginden fazla soguk kiminede (sadece esime)asiri yapisigim
Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim
Kendime oyle uyuz oluyorum ki

Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
1 bunalmasindan cok korkuyorum
2 beni sevdigini surekli belirtsede ikna olamiyorum
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik

aa o uye bu uyemii
hiçbisey anlamadim ben
gerçekse iki konuda ki sahte duuryor nedense :)
diyecek bisey bulamaidm valla
Evet o üye bu üye.
Biz sadece konulara dikkat ediyoruz ama aptal değiliz tabiki benim gözümden kaçmadı :deli:bir açıklaması vardır herhalde :KK12:

Evet o üye bu üye.
Biz sadece konulara dikkat ediyoruz ama aptal değiliz tabiki benim gözümden kaçmadı :deli:bir açıklaması vardır herhalde :KK12:
aptallik deilde gunde o kdr konu açiliyor nicklere pek bakmam ben
anca geçmisi arastirisam oyle

açiklamasini çok merak ettim ama konu gerçekse kendide bilmiyodur
aklima bisey geldi

konu sahibesi esin burayi okuyup sana kizmis olabiliRMI ?

Iyide böyle durumlarda sürekli , neyin var neyin var denmez ki ? Sorulur , cevabı alınır. Sonra zamana bırakılır.
Devamlı sordukça o da kendinde boncuk arar. Insan psikolojisi ..
Nasılsa çıkar kokusu.

aklima bisey geldi

Bilmiyorum vallahi açıklaması varmı yokmu. Sende haklısın ben nickini değil profil fotosunu tanidim

aklima bisey geldi

Iyide konusunda da demiş, bazen karşılık verir diye. Bu konuda da 2 gündür diye yazmış.

Back
X