son 2 gundur taniyamadigim ani degisen kocam

Akşamdan sabaha ne degişmiş olabilir ki ?
Arabayla ilgili bi sıkıntı olmuş herhalde size söylemeye çekiniyor ve kara kara düşünüyor..

konu hortlamış.
neler oldu acaba ben de merak ettim :110:

sakin ol ...
bşyler olmuş belli ben olsam fark etmeden o bi telefonlarını karıştırıdım

:) hersey kirkbinkere masallah cok iyi suan
O olayi hemen sonrasinda ozur diledi ve anlattigi icin cozduk
Olay is yeriyle ilgiliymis
En yakin iki arkadasinin istanbula tayini cikmis ve esleri gitmek istemiyormus burda kurulu duzenimiz var anam babam var vs.diye ve esimin morali bozulmus bi kac gun oncede biz konusmustuk ben ayy tayin filan hic istemem mecbur kalmadikca yerimizden ne diye oynucaz diye konustuyduk buda is noktaya gelip arkadaslarinin esleri gitmek istemeyince olayi banada vaglamis hani hepsi ayni ekmegimiz nerdeyse orda cisacaz ne anlayissizlar filan diye demis arkadaslarina benimki olsakesin oda gelmez filan diyesonrada geldi sanki bizim tayinimiz ciktida ben gitmem dedim gibi bana trip atiyo konusmuyo
Zar zor konusturdum
Ve dedim sacmalama is ciddiye binse ben senle fizana gelirimso sonicta devlet isi ve sartlari cok iyi
Bende dedim eger onlarin degilde senin tayinin ciksaydi ben sana destek olurdum benim yerim sebin yanin..tabiki de gelirim filan derken kapandi konu cok uzamadi
Arkadaslari gitti baska sehre ve esleri bi sure burda..bizim ise tayin mayin yok yani ozetle alemin derdi ben adami germis oda beni germis olay budur bacilar:)

En yakin iki arkadasinin istanbula tayini cikmis ve esleri gitmek istemiyormus burda kurulu duzenimiz var anam babam var vs.diye ve esimin morali bozulmus bi kac gun oncede biz konusmustuk ben ayy tayin filan hic istemem mecbur kalmadikca yerimizden ne diye oynucaz diye konustuyduk buda is noktaya gelip arkadaslarinin esleri gitmek istemeyince olayi banada vaglamis hani hepsi ayni ekmegimiz nerdeyse orda cisacaz ne anlayissizlar filan diye demis arkadaslarina benimki olsakesin oda gelmez filan diyesonrada geldi sanki bizim tayinimiz ciktida ben gitmem dedim gibi bana trip atiyo konusmuyo
Zar zor konusturdum
Ve dedim sacmalama is ciddiye binse ben senle fizana gelirimso sonicta devlet isi ve sartlari cok iyi
Bende dedim eger onlarin degilde senin tayinin ciksaydi ben sana destek olurdum benim yerim sebin yanin..tabiki de gelirim filan derken kapandi konu cok uzamadi
Arkadaslari gitti baska sehre ve esleri bi sure burda..bizim ise tayin mayin yok yani ozetle alemin derdi ben adami germis oda beni germis olay budur bacilar:)

İyi bari çözülmüş çok sevindim :)

Zar zor konusturdum
Ne komik insanlar var keşke önceden anlatsaymışda senide bu kadar üzmeseymiş deydimi şimdi elalemin derdi sizi gerdi

Çok şükür çözülmüş ya gerisini boşver ama sende bundan sonra sakin ol biraz erkekler böyle durumlarda bağıran çağıran kadınlardan nefret eder o konuşmuyorsa sen de konuşma onla

benim de eşim aynı şekilde bir anda böyle duruma geldi depresyona girdiğini düşünüyoruz, kaygı bozukluğu demiş 3 aya yaklaşıyor hala kendini toparlayamadı aynı durumda ise bence kesinlikle bir uzmana görünmeli.

Back
X