Benim de yaklaşık iki haftam kaldı sanırım...
Ama artık iyice sabırsızlandım, bi de hiç bir fikrim yok normal mi olacak sezaryen mi...
Doktor perinal muayene yapacakmış onu da yapmak istemiyor doğumu erken başlatabiliyormuş diye...
Kızım hamdolsun sağlıklı kıpır kıpır hala :)
Çok istiyorum artık ona kavuşmayı :)
Rabbim hepimize kolaycacık doğumlar nasip etsin inşallah......
Benim de 19 mayıs doğum tarihim dün kontrolümüz vardı 1 cm açıklık var dedi zamanından önce gelmeye niyeti yok gibi dedi.20 mayısta tekrar gelin doğum varmış gibi dedi bol bol yürüyüş verdi.20 mayısta da gelmezse en fazla bir hafta beklrm diyo doktorum bnde hiç bir değişiklik yok kızım gelmye pek niyetli değil beklesin istemiyorum zamanında gelse çok güzel olur.Allah hepimiizin yardımcısı olsun
Bizim de son 2 haftamiz kaldi... Heyecanla bekliyoruz. Son haftalarda iyice agirlasiyormus insan ya, geceleri uyumak , uyaninca saga sola donmek , ayaga kalkinca surekli lavaboya gitmek yoruyor insani. Normal dogum dusunuyordum ama bakalim ne olacak cuma gunu kontrolumuz vardi karnim hic asagi inmemiz doktorumuzun soyledigine gore. Sali gunu cati muayenesi yapacagim dedi , ondan da ayri korkuyorum ya bakalim hayirlisi...
benim kızda 3360tı en son anası minyon ama kendi tombik, benim bebekliğime çekmiş :) agrılarım var benim geceleri uyuyamıyorum artık..bi de muayene yapıldı mı sana..çatı konusu malum bana yapılmadı hala cuma yapar mı die bekliorum.. çatı kısmımda ağrımda var :S