son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Birine karar bence cnm dukan zordur cunki dukanda yulaf kepeginden yapilmis urunleri kullanmak zorundasin atak seyir gibi evrelerden olusuyo dukani hic karistirma araya karatay exprrss yada glisemik indeks diyetlerini uygulayabilirsin
Tam olarak dukan yapamam zaten,haklisin zor.
Brz kafama gore takilicam ,protein agirlikli ama sebze falan ekleyerek gibi
Ben tam olark birine uyamiyorum,yasak olinva iyice cazip gelio

Tam olarak dukan yapamam zaten,haklisin zor.
Brz kafama gore takilicam ,protein agirlikli ama sebze falan ekleyerek gibi
Ben tam olark birine uyamiyorum,yasak olinva iyice cazip gelio
Iste dukani hic katma araya onu es gec biberbir uuulmayinca kilo aldiracak bi diyet cunki....
Oyuzden farkli farkli yap birde hafta bir odul gunu koy kendine istedigin biseyi ye ;)

Listeyi ben denerim bilgisayarda olmadı belge veya foto olarak yüklerim kızlar yaşınız kilonuz hedefiniz yazarsınız ona göre hazırlarız :)[/QUOTE
2 haftalik hedef koydum bn kendime
Kisa kisa dusunnce daha iyi motive olablrm gibi gelio,oyle 3-5 ay olunca dayanamayablrim
Simdlk 2 haftalk hedefim 60 a inmek
Yas 30,
Boy 166 kilo 65-66 arasi iste
Hedefim smdilk 60 (2 haftalk)
Ama 57 olmk istiyorum
O.da ikinci tura artkkkk

Acaba gunde bir tane az sekerli turk kahvesi yada cnm ck tatli isterse nscafe 3+1 icsem olur mu
Bugnde adet oldm ,spor yuruyus braz zor 2-3 sonra yuruyus falan yaparim hhlde

Mucize diyet rehberi diye uygulama var çok güzel meşhur diyetler açıklamaları ve gün gün listeler var kullananilirligi güzel sade tavsiye ederim

Kahvaltı 3.4 ceviz
Öğle 1 yumurta birer domates salatalık biber bir kase tarçınlı yoğurt yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Şimdi de temizlik zamanı :temizlik:

Listeli dyt isine uyamiyorum bn
Yiyeblcklerimz belli sonucta
Kafama gore takiliorumm
Ben de öyle yapıyorum ama yine de indirdim çok beğendim ben. Bu 30 günde zorlu fitnessı mutlaka indir yaptığın egzersize göre ne kadar kalori yaktigin da var. Ben yürüyüş ve leslie den başka spor yapamıyorum bununla yavaş yavaş başlamış oldum

Az sek3rli turk kahvesi ocebilirsin
CoK sekerli bisi istiosa canin tarcinli sut veya yogurt ye istwgini keser emin ol yinede cok sekerli sey istio kesmedi dersen bir kucuk parca bitter cikolata yiyebilirsin sadece bitter diyorum bitter fazla zarar vermez yararlidir

Ogle yemegimi anca yiyorum
Iki yumurta biraz beynir bir domates iki ince biberden yapilmis tereyagli menemen
Yaninda cok az meyve suyu ve iki kucuk dilim tam tahilli ekmek

Yarım çay bardağı olarak düşünüyorum bi dahakine. Kaju badem ve fıstık çok tatlı geliyor bana birakamiyorum başlayınca. Perşembeye kdr 62 yi görmeyi çok isterdim

Aksam yemegi 6 yk kuru fasulye bir adet biber dolma ve bir küçük kase yoğurt yedim gram gram versemde razıyım :)

Back
X