son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Bnde tartiliyorum hergun tartilmakta lazim
Bn tarti olmayan bi yerdr bi hafta diuet yaptim,ustelik gercktn yapmstim eve bi geldm verdm falan saniyorum
Allhm bi baktim vermeyi birak br kilo almisimmmm
Ondan hergun tarti yediklerimizi dngeler bence
Ama buraya haftalik pazar gnleri yazalmm
Aynı şeyi ben yaşadım birkaç hafta önce

Gunaydin kizlar ilk gununuz nasil gecti kacamaklariniz oldu mu dun Ben giremedim pek Yeni arkadaslar gelmisler hosgelmisler listeyi Ben konuya da yazabilirim ilk mesaja yani herkes yazdiysa liste cikarip yazayim Ben

Ya aslinda Ben ayda 2,3 kilo vermek istiyrum cunku yavas kalici olsun bi daha ki yaza kadar zamanim var o zaman incecik olmak istiyorum aylik tartilsakta olur AMA merak ediliyor iste

Kizlar listeyi yaptim Ben gorduklerimi yazdim goremedigim varsa yazsin lutfen hemen ekleyeyim pembeofem94 senin kini bulamadim canim ya

Bugunki sabah kahvaltim bir kucuk domates
Bir bardak kayisi cayi
Iki yumurta bir adet çecil peynirinden yapilmisbaharatli omlet
1 dilim cok tahilli ekmek

Seninde guzelmis cnm afiyet olsun yanliz mutlaka gun icinde bir dilim bile olsa ekmek tuket ekmeksiz zayiflanmaz cunki vucut %60ini karbonitrattan saglio beyaz ekmek yerine bulgur .kepek ekmegi cavdar ekmegi ve tam tahilli ekmek kullanirsan kilo aldirmaz ;)
Guzelmis kahvalti benmde bir yumurta domates salatalik bir Kucuk peynir 3,zeytin yesil cay

Bnde 1 yumrta,3-4 dilim peynir,yarim salata,cay yedim kahvaltida .pek canm bsy istemedi
Arada aciktkca ayran icmeyi dusunuyorum

Oglen menum:meyveli musli bi kase dolusu deil bi kaseye az miktarda koydum ve bol sut ...acikirsam ara ogun yapicam ozmanda iki adet kepekli grissini yemeyi dusunuorum yanindada yesilcay yada karisik form cayi

Back
X