son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Bir ceviz bir kaç tane badem ve fıstık. Yarım dilim ekmekle melemen. Biraz yoğurt bir elma ve biraz Karpuzla kahvaltı ve öğle yemeğimi tamamladım. Midem tıka basa dolu. Bugün tartildim üç gündür aynı çıkıyorum canım cok sıkılıyor :kızgın:

Cnm bence hergun tartilma derim moral ve motivasyon bozar bu ..
Bende birazdan kalkicam elma rendeleyip tarcinli yogurtlu bir sekilde yiyecegim . Sorun su kahvaltini yapmayip ogun atliosun bence ogun atlama cnm gerci gec kalkiosun dogal yani ama yediklerinede dikkat et karpuz masum gorunur ama icinde cok seker bulundurur.birde beyaz ekmek bir bardak dolusu sekerli sudur ....

Beyaz ekmek günlerdir bugün yedim sadece o da çok küçük bir parça ben nerdeyse bir aya yakındır diyet yapıyorum daha doğrusu dikkat ediyorum önce porsiyon azalttım ama nasıl olduysa bir hafta sonra kilo aldığımı gördüm o yüzden günlük tartilip bir sonraki günü ona göre planlıyorum. Bilmiyorum kafama çok taktiğim icin vücut kendini kasiyor mu yoksa zamana mi ihtiyacım var anlamıyorum

Beyaz ekmek günlerdir bugün yedim sadece o da çok küçük bir parça ben nerdeyse bir aya yakındır diyet yapıyorum daha doğrusu dikkat ediyorum önce porsiyon azalttım ama nasıl olduysa bir hafta sonra kilo aldığımı gördüm o yüzden günlük tartilip bir sonraki günü ona göre planlıyorum. Bilmiyorum kafama çok taktiğim icin vücut kendini kasiyor mu yoksa zamana mi ihtiyacım var anlamıyorum
Bence hergun tartilma birde gunluk vucudun ihtiyaclari var onlari almadigimiz surece daha cok kilo aliriz vucut karbonhidratada proteinede yaga da ihtiyac duyar oyuzden saglikli yiyeceklerden bunlari almak lazim oyuzden biz burda hata yapioruz bence...

Öğle bir simit ve bir bardak ayran. Akşam yemeği 6 yk taze fasulye bir dilim tam buğday ekmek ve yoğurt yedim çok bile geldi :)

Slm hanimlar,yazamadm bu ara yogunluktan.
Bendede 3 gnde kilo degismi yok malesf.
Cok kati diyet yapamiyorum bi turlu,iradem cok zayif
Hemen atiyorun agzima gorunce
Yinede az yemege calisiyorum bakalm
Ne kadar versek o kadar kardr

Ya kizlar gunluk kilo. Tartilma olayi cok dengesizlesio mesela yuruyusten gelince tartilyorum 1 kilo almisim 1 saat sonra tartiliyorum kilo vermisim banyo yaptiktan sonra tartiliyorum yine kilo vermisim o yuzden hence haftada bir ac karnina ayni yerde ayni kiyafetlerle sabah kalkildigi zaman tartilmaliyz

Gunaydin hanmlarrrr
Bendede degisiklk yok hala ayniyim
Cok ski yapmiyorum belki ondan ama eskisine gore azalttim baya
Sanirim spor hareket yok ondan olablr,frsat bulup yapamadimmm
Anlamadim nasil gidicek bu kilolar

Bnm toplam vermem gereken 7-8 kilo var
Buda 2 ay ancak olur galibaaa
Versemde kirtulsam,cok skildimmmmm artikkkk

Daha oncede bahsettk ,kaldi yapmadk,szn icinde uygunsa son bi kez,rica etsemmm,pazartesi diyete basladgnzdaki kilo....ve ..hedef kilonuzu yazabilirmisinz
Liste yapayimm ben

Bugün mesai başladı. İyi geldi sabah birkaç lokma atıştırdım sadece 6.7 lokma. Öğle yemeğinde 6.7 kaşık kabak yemeği ve yoğurt yedim birazdan da elmalı tarçınlı yoğurt yemeyi plsnliyorum

Back
X