son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

İlk kilo benden gelsin : 65.3
Oysa bundan bir hafta önce 64.7 gelmiştim günlerdir de 65.1 . Canım çok sıkılıyor bu yaz vücuduma bir güç geldi ve ısrarla kilo almamı istiyor. İse porsiyon azaltmakla başladım ama yine de kilo almaya devam ettim iyice azalttım bu defa aynı yerde sayıyorum ne yapmam gerektiğini cozemiyorum. Hayır şok diyet yapıp vücuduma sok mu versem diye düşünüyorum arada :KK42:

bugün sabah 1 sigara böreği 1 bardak süt, öğlen bir sigara böreği, ikindi bir avuç kuruyemiş, akşam bir parça ızgara tavuk domates salatalık yoğurt

Kizlar araniza beni de alin lutfen ben de kendi kendime soz vermistm 1eylulde diyete basliyorum diyete ve basladim nihayet bu arada haftankn 4 gunu aksamlari sadece yogur ve 1 dilim tahilli ekmek yemeyi düşünüyorum
Bugunku diyet listem sunlar
Sabah 1bardak ilik su kahvaltida 1yumurta 6 zeytin 1dilim ekmek ve 1dilkm beyaz peynir
Oglen 150gr et 1dilim ekmek domates 1bardak ayran
Aksam 1kasae yogut ikindin de 1 seftali yedim bir de soda
Asljnda kalori hesabi yapmak en mantiklisi
Bu arada kilom 63.700 boy jse 156:(((

Benim bugün değisik menu oldu kahvalti bir dilim peynir bir salatalik bir dilim ekmek aksam yemeği hamburger patates kızartması ne zamandir yememistim yedim valla napayım:)

Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış. Çok az ekmekle tavuk yüreği kavurması domates yoğurt 2.3 ceviz
Öğle yemeğim iki parça ince etliekmek. Domates maydanoz şalgam suyu :kk77:

İkindi şekersiz tatlandiricisiz incirli dondurma ve bir adet incir
Akşam 7 kaşık kabak yemeği ve bir kase pulbiberli yoğurt domates salatalık.
Niye kimse girmiyor eğer grup iptalse ben de çıkayım

Kahvalti bir yumurta,bir dilim peynir,bir dilim ekmek .Ara öğün sütlü kahve .Aksam yemeği tavuklu pilav ve bol salata .Spor olarak yeni bir program indirdim oradaki hareketleri yaptim kızlar neredesiniz yazmiyosunuz

Hem evliyim hem çocuklu hem çalışan :) diğerleri iptal galiba özellikle konu sahibesi yok ortalıkta böyle çok sıkıcı oluyor

Back
X