- 26 Ağustos 2016
- 80
- 10
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç gündür kızım hasta bugün iyice arttı dr a götürdüm. Git gel acıktım ikindi çok yedim 4.5 ceviz bir kase leblebi biraz üzüm offff . Benden de gitmiyor tek gr aynı duruyorum. İlk başlardaki heyecanım da kalmadı ama yine de devam ediyorum geç olsada inşallah olacak 50 li sayılarKahvaltı peynir ,salatalık ,tam buğday ekmek. Akşam yemeği bezelye yemeği ve bir dilim tam bukday ekmek.Gram bile gitmemis ya![]()
Ya arkadaşım merak ettim sen en son saat kaçta yiyorsun. Ben yaklaşık bir aydır hafif besleniyorum eskiye göre o halde gr gitmiyor aynı yerde sayıyorum. Bir de çok son yemeğimi 6 ya felan mi ayarlasam acaba en azından bayrama kadar ?Gecmis olsun canim ,pes etmek yok bu yıl bu kilolar gidecek o kadar :)
Bak gel ikimiz bu isi çözelim sen bekardin yanlış hatırlamıyorsam daha kolay olur senin için akşamları çay kahve su dışında bir şey yemeyelim en geç 7 olsun sinirimiz. Eğer senle de yürümezse başka gruplara bakmak zorunda kalacağımAslında saati değisiyor yedi olmadan aksam yemeğimi yemeye calısıyorum ama dışarı çıkınca kalorili oluyor![]()