Son 4 kilo... Benimle yarışacak olan var mı ?

Çok az yemeye dermanım kalmadı Kİ Benim
Üç buçuk gün sadece hurma ve yoğurt yedim yine gitmedi kilo
Acaip sinirliyim açıkçası
Bende kilo verme konusunda baya bir şeyler denedim 88 kilodan 50 ye düştüm şu anda 54 oldum yeniden ama 5 kilo versem süper olacak ... Yaptığım yöntemlerden en iyi ise yarayani şok diyetler değilde sağlıklı beslenme oldu ve doymak tabiki aç kalmadim ..şu anda amacım vücudumu arındırmak çabuk kilo vermek ama kendime grup buldum 5 eyluklEy başlanacak aşama aşama giden aidin Salih ve diğer bir kaç yöntemi harmanı dan oluşmuş bir yöntem o zamana kadar kendimce bir şeyler yapicam artık yasalar listesi var ve günde 2 öğün öğlen 13.00 de ilk öğün 18 de son öğün akşam yemeğinde de doymadan kalkmiyorsun ilk 1 ay böyle 4 ay suruyor Muş burdan mesaj ataan olmadı usenmezsem konu açarım ama buraya girmek zor oluyor benim için hayırlısı inşallah istediğiniz gibi fit olursunuz

halacocuksun halacocuksun sen de @Ndymk ile yarışabilirsin
Ama kabul ederse
Yalnız kendisi Benim kankim olur
Fazla samimi olmayınn:KK53:
Yok canım neyse saolasin burdan paylaşayim diyodum hevesim kaçtı konu sahibesi istemedi beni bir grup buldum ama 5 Eylül'de başlıyor onunla yetinicem artık olmadı konu açarım usenmezsem

Bende kilo verme konusunda baya bir şeyler denedim 88 kilodan 50 ye düştüm şu anda 54 oldum yeniden ama 5 kilo versem süper olacak ... Yaptığım yöntemlerden en iyi ise yarayani şok diyetler değilde sağlıklı beslenme oldu ve doymak tabiki aç kalmadim ..şu anda amacım vücudumu arındırmak çabuk kilo vermek ama kendime grup buldum 5 eyluklEy başlanacak aşama aşama giden aidin Salih ve diğer bir kaç yöntemi harmanı dan oluşmuş bir yöntem o zamana kadar kendimce bir şeyler yapicam artık yasalar listesi var ve günde 2 öğün öğlen 13.00 de ilk öğün 18 de son öğün akşam yemeğinde de doymadan kalkmiyorsun ilk 1 ay böyle 4 ay suruyor Muş burdan mesaj ataan olmadı usenmezsem konu açarım ama buraya girmek zor oluyor benim için hayırlısı inşallah istediğiniz gibi fit olursunuz
İyi kilo vermişsin
İnş sende anacına ulaşırsın
Girmek zor oluyosa
Yarışamazsın ki

Yok canım neyse saolasin burdan paylaşayim diyodum hevesim kaçtı konu sahibesi istemedi beni bir grup buldum ama 5 Eylül'de başlıyor onunla yetinicem artık olmadı konu açarım usenmezsem
Tamam etiketi kaldırdım
İstemedi derken, 1 kişi gerekti o yüzden
İnş başarırsın

O grup hangisi acaba? Beni de etiketler misin o gruba?

Cascade_ Cascade_ canım günaydın. Tartı :

IMG_20180812_073104.webp

Bı planin var mı? Hurma diyetiyle nasıl veremezsin ya çok ilginç. ben de hurma yapmak istiyorum ama dayanamam sanırım.
Sabah ekmeksiz kahvaltı yapacam normal. Öğlen ve akşam yoğurt. Bide 1 tane yeşil elma. Cascade_ Cascade_

Bı planin var mı? Hurma diyetiyle nasıl veremezsin ya çok ilginç. ben de hurma yapmak istiyorum ama dayanamam sanırım.
Sabah ekmeksiz kahvaltı yapacam normal. Öğlen ve akşam yoğurt. Bide 1 tane yeşil elma. Cascade_ Cascade_
Hiç bilmiyorum
Çok zorlanıyorum
Hurmayla herkes verio aslında
Her işte hayır vardır
Belki bi haftada geri alıcaktım
Geçici bi yöntem çünkü
Dayanması çok zor çünkü akşamları da karnın doymuyor , oruç gibi ...
Hatta iftarda daha çok doyuyosun
Öğlen ve akşam sadece yoğurt mu
Yemek yemiceksin yani
Hurma da yesen hurma diyeti olur :-)

Hiç bilmiyorum
Çok zorlanıyorum
Hurmayla herkes verio aslında
Her işte hayır vardır
Belki bi haftada geri alıcaktım
Geçici bi yöntem çünkü
Dayanması çok zor çünkü akşamları da karnın doymuyor , oruç gibi ...
Hatta iftarda daha çok doyuyosun
Öğlen ve akşam sadece yoğurt mu
Yemek yemiceksin yani
Hurma da yesen hurma diyeti olur :-)
Aynen bi hurması eksik:)) ama kahvaltiyi sıkı yapıyorum. Napim şu 3 kiloyu vereyim de nasıl olursa olsun . Ben de çok zorlanıyorum bakma. Bide 1-2 güne regl olacam. Herşeye saldirasim var:/ aslında iki öğünü tavsiye ediyorlar. Sabah ve akşam. O da olabilir. Arada da sade soda kahve falan

Back
X