tabi olurum , öncelikle ben bitki çayları içemiyorum midem kaldırmıyor onun yerine salatalık domatesin yaanında günde bir tutam maydanoz yiyorum ve gerçekten çok etkili. Bunun yanında su içmek çok önemli. Belki inanamazsınız ama pozitif düşünmek her gece yarın sabah daha zayıf uyanacağım diyorum son bir haftadır inanıyorum ve bir haftadır kilo vermem hızlandı. insanlara inandırıcı gelmiyor ama çok etkili canım . ekstra merak edersen diyette ne yedim diye bu zevkine göre değişebilir. ben proteinimi eksik etmiyorum. yumurta çok severim kahvaltı olarak düşünme diğer öğünlerde de istersen tüketmekte kaçınma. köftede çok yedim, kızartma değil fırında yanında salata. çorba bol bol çorba tüketmende lazım canım ekstra birşey yapmadım ben . Hergün yemeğimi değiştridim sıkılmamak adına. geceleri çok acıkıyorum yarım elma ile o krizleri de atlattımm. Son olarak en önemlisi motivasyon asla vazgecme kilon zaten az eminim 1-2 ay bir sürede çok rahat verirsin kilonu. Bırakmak istedikçe yaz bana mutlaka biri seni bırakmaman için yüreklendirsin. Bazen çok kaçırabilirsin öğünlerde ve ya yememen gereken şeyler yiyebilirsin asla bugün gitti istediğimi yiyeyim deme. Çok yediğinzaman ekstra su içmeni taviye ederim. Günde bir tane soda ve sade türk kahvesini de tavsiye ederim ayrıca sevgiler.Hayirli olsun topigin
Benim kilom 61.500 , 58 00 olmak istiyorum bunca kilo vermissin bana yardimci olursan sevinirim tecrubelerinden yararlanmak isterim
olur canım nasıl gidiyor? ben bugün 52.8 geldim ama sebebi hastalığım sanırım ateşim vardı ik üç gündür vitamini ek olarak aldım su an iyiyim cok sükür ama kilo kaybetmişim baya. bilmiyorum ne kadarı yağdan gitti ama.Peki o zaman katiliyim sana gunluk ne yedigimi yaziyim sende bana yanlislarimi soylersin ama ben herseyden yiyorum ama az bazende cok 1.5 senedir ugrasiyorum 75 den geldim dogum kilolarimi vermeye calisiyom
Ben 29 yasinda yim boyum 1.64 suan 69 kiloyum . hedefim 65 olmak.bundan 1 ay once 80.5 dukanla 69 dustum.birakmak zorunda kaldim.4 kilo daha vermek istiyorum.maşallah iyi vermişsin canım ben 68 lerle başladım 2,5 ay önce şimdi senin başladığın kilodayım 61.7 ama daha çok vermem gereken kilo var boyum 1.60 ilk hedefim 55 sonra devam edeceğim inşallah merak ettim senin boyun ve yaşın kaç 4 kilo daha vermek istiyorsun? bende 50 olmak isterim ama benim yaşımda sağlıklı olmaz diyorlar
Bir ayda bu kadar kilo 11.5 kg maasaallah hayretle okuyorumBen 29 yasinda yim boyum 1.64 suan 69 kiloyum . hedefim 65 olmak.bundan 1 ay once 80.5 dukanla 69 dustum.birakmak zorunda kaldim.4 kilo daha vermek istiyorum.
Geçmiş olsun canim inşaallah yağdan gitmistirolur canım nasıl gidiyor? ben bugün 52.8 geldim ama sebebi hastalığım sanırım ateşim vardı ik üç gündür vitamini ek olarak aldım su an iyiyim cok sükür ama kilo kaybetmişim baya. bilmiyorum ne kadarı yağdan gitti ama.
Camim benim kilim 61.500 konu sahibi 52 lerde eğer beni soruyorsan boyun 1.58 yas 23 bittimaşallah iyi vermişsin canım ben 68 lerle başladım 2,5 ay önce şimdi senin başladığın kilodayım 61.7 ama daha çok vermem gereken kilo var boyum 1.60 ilk hedefim 55 sonra devam edeceğim inşallah merak ettim senin boyun ve yaşın kaç 4 kilo daha vermek istiyorsun? bende 50 olmak isterim ama benim yaşımda sağlıklı olmaz diyorlar
Ben 29 yasinda yim boyum 1.64 suan 69 kiloyum . hedefim 65 olmak.bundan 1 ay once 80.5 dukanla 69 dustum.birakmak zorunda kaldim.4 kilo daha vermek istiyorum.
selam arkadaşlar ben konu sahibi arkadaşa sormuştum ilk mesajda yazdığı gibi diyete başladığı kilo benim şimdiki kilom yani 61.7 baya bir kilo vermiş şimdi 53 lerde bende o kiloya düşmek istiyorumda oyüzden boyunu ve yaşını sormuştum yinede cevaplarınız için teşekkürler umarım en kısa zamanda hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınızCamim benim kilim 61.500 konu sahibi 52 lerde eğer beni soruyorsan boyun 1.58 yas 23 bitti
Valla harfiyle uydum dukana gercekten cok etkili bi diyet ama etten cok biktim resmen midem kalkiyodu korkuyorum yemek yemeye alicam diyeBir ayda bu kadar kilo 11.5 kg maasaallah hayretle okuyorum
:)selam arkadaşlar ben konu sahibi arkadaşa sormuştum ilk mesajda yazdığı gibi diyete başladığı kilo benim şimdiki kilom yani 61.7 baya bir kilo vermiş şimdi 53 lerde bende o kiloya düşmek istiyorumda oyüzden boyunu ve yaşını sormuştum yinede cevaplarınız için teşekkürler umarım en kısa zamanda hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız
Olur canim destek olalim ne yedigimizi ,ictigimizi yazarsak daha iyi olur gerçi ben Boğazimi tutamiyorum o ayri ama herşeyden yiyorum bilerekNeyse arkadaslar gercekten bu 4 kiloyum vermek icin destege ihtiyacim var birbirimize destek olalim.
Bende yazim artik ozaman.Senin boy kilo hedef kac canimOlur canim destek olalim ne yedigimizi ,ictigimizi yazarsak daha iyi olur gerçi ben Boğazimi tutamiyorum o ayri ama herşeyden yiyorum bilerek
Bence fazla degil . belki meyve yi fazla olarak goruyosunKahvaltim:4er badem findik,1 gunkurusu, birer lokma labne ve yumurtali patates kizartma
Ara :1 armut1 portakal
Aksam saat 5 de bir küçük kase şehriye çorbası,5 klasik bulgur pilavi,2 parca tavuk izgara
Meyve bir taneden biraz fazla elma 1 havuç
Gün içinde yediklerime yorum neyi fazla yemisim biliyorum fazla kacti ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?