Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Son 4 yıldık saç derim kepek ve kuruluktan mahvolmuş durumda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
Merhaba arkadaşlar
Saç derimde egzzama mı dersiniz pul pul kepek mi bilmem bn adını koyamıyorum çok kötü bi rahatsızlığım var. DermatolOğa cok gittim sürekli receteye konaZol ve kan ilacı gibi ilaclar yazıp gönderiyor. İki gün gecio tekrar devam edio derimin kaşıntısından kepekleri saklamaktan artık bıktım. Denemediğim şampuan ve bitkisel yöntem kalmadı.. Şimdi son çarem lorealin kendi şampuanını almak fakat o da gecirecek mi bilmiyorum. cevreden duyduğum cok kaliteli ve olumlu sonuclar alınan bir şampuanmış sadece kuaforlerde satılıyor galiba kullanan var mı kızlar

cnm ben onu kullanmadım ama vichynin yeşil kapaklısını kullanmıştım çok iyi geldi hemde loreal kadar pahalı değil ben 25-30 arası bi fiyata almıştım bi araştır istersen

Çok saol tavsiyen için tatlım teşekkürler artık o kadar fazla şey kullandım ki değiştirmekten bıktım loreal expert serisinden birini alcam ya kepek için olanı ya da hassas baş derisi için olanını bakalım iyi gelicek mii?

Merhaba arkadaşlar
Saç derimde egzzama mı dersiniz pul pul kepek mi bilmem bn adını koyamıyorum çok kötü bi rahatsızlığım var. DermatolOğa cok gittim sürekli receteye konaZol ve kan ilacı gibi ilaclar yazıp gönderiyor. İki gün gecio tekrar devam edio derimin kaşıntısından kepekleri saklamaktan artık bıktım. Denemediğim şampuan ve bitkisel yöntem kalmadı.. Şimdi son çarem lorealin kendi şampuanını almak fakat o da gecirecek mi bilmiyorum. cevreden duyduğum cok kaliteli ve olumlu sonuclar alınan bir şampuanmış sadece kuaforlerde satılıyor galiba kullanan var mı kızlar
Canım merhaba bende seninle aynı problemi yaşıyorum ve nette araştırmalarım sonucu şu sonuca vadım kullananlar gerçekten faydasını görmüşler ve sorunlardan kurtulmuşlar.
Vichy yeşil kapaklı şampuanunu netten bi araştır canım

Canım merhaba bende seninle aynı problemi yaşıyorum ve nette araştırmalarım sonucu şu sonuca vadım kullananlar gerçekten faydasını görmüşler ve sorunlardan kurtulmuşlar.
Vichy yeşil kapaklı şampuanunu netten bi araştır canım
Çok sağol tatlım bi de bunu deneyeyim bakalım ama kuru saçlar için olanı var mı acaba ??? Kepeklenme benim aşırı kuruluktan kaynaklı

Kızlar bugün cildiyeye gittim dr bu senin yapın hastalık olarak düşünme seninle yaşıyacak bişey dedi bazı şampuanlarla önlemeye çalışcaksın fakat tamamen gecmez dedi bi kactane şampuan yazdı
Selyum
Kadolin
Zertion
Kerium ds
Bunlardan birini al dedi
Bende sıhhıye sezenlere gittim
Lorealin balance serisini aldım hassas baş derisi için olanı birde zertion alcam haftada bi zertionla yıkıcam bakalım sonucu yazarım..

Deneyimlerini yazabilir misin bende de aynı dert var syoss kullanıyorum o iyi geldi ama çok kurutuyo saçları birde dökülme var zaten..

tabiki tatlım loreal balance kullanıyorum bi iki yıkamada daha bişey anlamadım hiç köpürmüyor o deli etti beni :KK70: zetion aldım krem gbi kıvamı var ilk yıkamada etkili :) bi lorealle bi zzetionla yıkıyorum canım.

tabiki tatlım loreal balance kullanıyorum bi iki yıkamada daha bişey anlamadım hiç köpürmüyor o deli etti beni :KK70: zetion aldım krem gbi kıvamı var ilk yıkamada etkili :) bi lorealle bi zzetionla yıkıyorum canım.
Bu zetionu eczaneden mi aldın bi yan etkisi falan var mı dökme, saçları kurutma gibi? bende denemeliyimm :)

Bu zetionu eczaneden mi aldın bi yan etkisi falan var mı dökme, saçları kurutma gibi? bende denemeliyimm :)
Evet canım eczaneden aldım 4.25 fiyatı yan etkisi olmuyor öNceden de konazol kullanıodm o da 5 tl idi direk gecirdiği için insanı mutlu edio normal şampuanınızı kullanın haftada 1 ya da 2 bu şampuanlarla yıkayın başka çözümü olmuyor

ardıç sabunu kullanın,sonra şampuan yapmayın,suyun altında köpürtün,saçlar yumuşak olur ozaman
sonra bana dua edin,yıllardır var bende öle biti

bu arada gitmediğim doktor yapmadığım kalmadı,ama sonuç beynınının içinde piskolojık dediler
zaten cilt konusunda tıp yetersız,çözemiyorlar

Sağol tatlım aynen sennle yaşıcak bu dedi banada dr onuda deneriz tabii ardıc sabunu heryerde satılır mı sabunlada cok kötü olur saçlarım ama

Kızlar bugün cildiyeye gittim dr bu senin yapın hastalık olarak düşünme seninle yaşıyacak bişey dedi bazı şampuanlarla önlemeye çalışcaksın fakat tamamen gecmez dedi bi kactane şampuan yazdı
Selyum
Kadolin
Zertion
Kerium ds
Bunlardan birini al dedi
Bende sıhhıye sezenlere gittim
Lorealin balance serisini aldım hassas baş derisi için olanı birde zertion alcam haftada bi zertionla yıkıcam bakalım sonucu yazarım..
Merhaba, sorunun hala devam ediyorsa bende 5 yildir.ayni.sorunu yasiyorum sana yardimci olacagim ve kurtulacaksin ☺

Bu tarz şampuanların özellikle de eczane şampuanları kuru olan saçımı daha da kurutuyor. Kepek egzamayı giderecek ama kurutmayan şampuan vb önerisi plan var mı ??

canım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin

Peki özelden ulaşamam size teşekkürler
Merve selam canim, ben 5 yildir kepekle savasiyorum ama iki ay once kurtuldum eczaneden biobaby nin yeni dogan sampuanini aldim ve inanirmisin iki yikamada sonuc mukemmel ve tek kepek kalmadi degistirmeyecegim tek sampuan ve saclarida cok guzel parlatiyor.

Merve selam canim, ben 5 yildir kepekle savasiyorum ama iki ay once kurtuldum eczaneden biobaby nin yeni dogan sampuanini aldim ve inanirmisin iki yikamada sonuc mukemmel ve tek kepek kalmadi degistirmeyecegim tek sampuan ve saclarida cok guzel parlatiyor.
Merhaba Canım en kısa zamanda dediğin şampuanı alıp deneyeceğim inş bende de etkili olur, saçı çok kurutmuyor değil mi

X