• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 5 yildir hayatiniz hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Tcy4g

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
29
10
3
36
Son 5 yili ele alacak olursak hayatinizi nasil degerlendiriyorsunuz? :)

5 yıl önce evlendim. İyi ki evlenmişim. Geriye dönüp baktığımda pişmanlığım yok. Güzel yani genel olarak.

Hayatimizi yasadigimiz iliskilerimize gore degerlendiriyoruz sanirim..bu konu disinda hayatini ele alip degerlendiren olmamis hic..gerci biri iş demis..

5 yıl önce evlendim. İyi ki evlenmişim. Geriye dönüp baktığımda pişmanlığım yok. Güzel yani genel olarak.
Insanlar dogru kisiyi bulmak hususunda oldukca zorlaniyorlar..siz şansli kesimde olanlardansiniz ne mutlu.. son zamanlarda gelen virusler krizler vs iliskileri olumsuz yonde etkilediginden bahsediliyor kimisine gore daha fazla aile baglarini guclendirdigi.. temel saglam atildiginda sanirim gelen darbelerle yikilmasi yada sallanmasi neredeyse imkansiz oluyor.. herkesin bu şansli kesimde olmasi dilğiyle.. ilginc olan sanirim hayatimiz olumlu mu olumsuz mu bunun degerlendirmesini sadece birlikte yasamis oldugumuz insana baglamamiz , baska herhangi bir faktoru goz ardi ediyor olusumuz..evet genel olarak sanirim hepimiz boyleyiz..

Son 5 yıl içinde evlendim. Herşey yolundaydı. Taki şu son bir sene içinde kayınvalide ile birlik oturana kadar..

İnişli çıkışlı geçti, değerlendirecek olursam ; iyi idare ettim, aferim kendime

son 5 yılda evlilik 4 yaşında bi cocuk mutlu ve Üzgün günler uykusuzgeceler ama mis gibi bi evlat bide isim olsa ohh😊
Iş sıkıntılari yada kaygilari.. evet bilhassa gunumuz şartlarinda bu oldukca artişa gecmis gundem konulari arasinda.. saglik sorunlari , krizler, dijitalleşme, krypto paralar, insan iliskileri .. dunya nereye dogru gidiyor boyle? Alisageldigimiz hali hazirdaki dukkanlardan ihtiyaclarimizi temin ederken birden hayatimizin yonunu degistiren bir cok faktorle ihtiyaclarimizi dijital ortamdan gidermeye baslar olduk.. iş ve işci sıkıntilari gunumuz öngörüsünde pekde düzelecekmis gibi bir durumda gozukmuyor.. iş sahalari alaturka donemden dijital ortamlara kaymaya basliyor.. peki biz bu konuda kendimizi ne denli gelistiriyoruz?cocuklarimiz gelecekte meslek secmek istediginde nasil bir yonlendirme yapmaliyiz? Veyahut gelip z kuşaginin bize kullanmis olacagi terimleri duydugumuzda tepkimiz ne olacak?

Kendimi ve potansiyelimi kesfetmem açısından harika bir 5 yildi agladim guldum çalıştım insanlarin sandigim kadar masum olmadiklarini gordum, hic yapamam sandiklarimi yaptim insanlari tanimayi ogrendim hic alakam olmayan bi sektörde çok başarili oldum evlilik dusunmezken ani bi kararla hayatimin aşkını buldum evlendim asla olmaz dedigim şeylerin birbirini tamamlayan olaylar silsilesiyle nasil da olduğunu gördüm şükrettim iyiki dedim tüm keşkelerimi geçmişte biraktim şimdi de yine bilmedigim bi sektörde pandemiye ragmen basarili bir şekilde ilerliyorum umarim ilerde her şey daha guzel olur😊 herkes için😊

Sonradan bir arada olunca daha zor eminim..
Ilk basta da olsa pek kolay oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. ev ustune ev kurmak gibi.. siz sadece esinizi tanimaya onunla anlasmaya calisirken iki şahsin daha farkli goruslerini dinlemeye saygi duymaya ve adapte olmaya calismak oldukca zor olsa gerek.. evi idare edecek olan cekip cevirecek yoneticek olan şahsin siz oldugunu dusunursek eminim 1 kisiyi idare etmekle 3 kisiyi idare etmek arasinda cok fark oldugu gorusunde hem fikiriz.. hele birde çocuklar eklendiginde zaman zaman evin icindeki zorluk seviyesinin artisi kacinilmaz oluyordur.. farkli istekler,farkli gorusler,alisila gelmis aliskanliklar,eskiden oldugu gibi evin icinde rahat olamama durumlari,kisilerin karakterine gore kiskancliklar vs.. say say bitmezde diyebiliriz.. gunumuz caginda aile kurumunu ayakta tutmak bu kadar zorken ustune ustluk baska faktorleri ustune ekleyerek daha da zorlastirmanin anlami ne?mecburiyetleri ele almadigimiz durumda tabi ki..

Insan kendine olan saygisini nasil yitirir yada kendimize dair o öz saygiyi nasil korumaliyiz? acaba genel olarak yaptigimiz hatalar neler ?
Haklısınız cevaplarınızda öncelikle telefonda çok zaman geçiriyorum hayatıma odaklanmadım ayrıca saçma sapan ilişkiler yaşadım

6 yıllık evliyim,keşke 5 sene önce bosansaydim 1 çocukla. Çünkü herşey 2 sene güzel gitti. Şuan bitiremiyorum kendjme de saygım kalmadı yazıklar olsun bana.

Hiç değerlendirme yapmak istemiyorum hatta düşünmek bile istemem yeri geldiğinde. Çok pişmanlıklar biriktiiiiii😞

Back
X