Son 5kilo daha :/

makres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
75
4
96
İstanbul
büyük bi azimle diyete başladım yineee iyide gidiyodum takii regl olana kadar.. off yine mutsuzum tekrar başlamalıyımmspora diyete hemen motivasyonum bozuldu hastalanıncaa.. birlikte zayıflayalım kızlarrr yediklerimiizi yazalım diyorumm.. yarından itibaren yazmaya başlıycamm.. bugün yazmiyim yuh dersiniz :)) kilo 55 boy 1.58

Boyumuz aynışmış, bende diyete 2 hafta evvel 65.5 ile başladım ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. Bence boyuna göre kilon gayet iyi. benim hedefim 54 kilo olmak.. Verecek kilon azsa vermen de bir o kadar zorlaşır. o sebeple bence metobolizmanı hızlandıracak biberiye+yeşil çay iç ve sabah aç karnına elma sirkeli su içip az ve sık sık yersen amaına ulaşırsın :)

Boyumuz aynışmış, bende diyete 2 hafta evvel 65.5 ile başladım ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. Bence boyuna göre kilon gayet iyi. benim hedefim 54 kilo olmak.. Verecek kilon azsa vermen de bir o kadar zorlaşır. o sebeple bence metobolizmanı hızlandıracak biberiye+yeşil çay iç ve sabah aç karnına elma sirkeli su içip az ve sık sık yersen amaına ulaşırsın :)

biberiye hariç söylediklerini denedim ama faydasını göremedim.. yeşil çay içince iştahım açılıyoo.. elma sirkesi ne lanet bi tattır yarabbim :) sık sık yemeye gelincede ben aç kalarak zayıflayanlardanımm ://

Elma sirkesini bende içiyorum cok faydası oluyo benimde son 5 kilom kaldı inş veririzzz

sabah limonlu su içip okula gittimm..okulda sek nescafee.. şimdide bi elma yedimmm iiyi gidiyorummm acıkma falan yok şimdilikk.. inş. akşama saldırmam yemege:))) yok ama kararlıyımmm... sırf bugün ne yediklerimi paylaşıcam diee daha dikkat ediyorumm :)) siz neler yedinizz bu saate kadar yazın bakalım ?

misafirlige gitmek istemiyorum artık yhaa.. onca şey hazırlamışlar yemezsenn olmazz.. aman allahımm diyette oldugunu ögrendiyse bide hatunnn aman süzülmüşün diyip zorla yedirir.. neysee ekmek yemedim en azındann 3 parça kanat 1 bardak ayran 1 sogan 1 bibelrle kapattık akşamıı ... bide nescafe içtimm vede şekerliii :/ azimliyimm temizlik yapıp ardındann sporumu yapmayı düşünüyorum yarım saat bisiklet yarımsaat de koşu bandı yapmalıyımmm ... heyy kimse yokmu oracıklarda :))

sporumu yapamadım maleseff bu saatten sonrada koşo bandını çalıştıramam çok ses çıkartıyoo...:/ neyse yediklerime dikkat ettim en azından.. en son 1 etimek ve 1 yeşil elma yedimm.. eşim yanımdaa çılgınca baklava yediii sagolsunn.. yok ben bu iş yapıcam arkadaş çıkarı yokk :/

Back
X