• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

roxen2303

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
5.029
8.687
198
Herkese merhabalar :)
Başlıktanda anlaşılacağı üzere hedefim 8 kilo daha vermek , bundan 5 ay önce 84 kilo olan ben şimdi 69 kiloyum.Bu forumda takip ettiğim konular var ve gerçekten çok faydasını gördüm beni çok çok fazla motive etti kendi konumun olması daha da motive eder diye düşündüm:)
Gün içerisinde yediğim içtiğim herşeyi ve yaptığım sporu paylaşacağım öyle çok sıkı diyet yapmıyorum kendime sürekli bir düzen oluşturmaya çalışıyorum..Hedef kilo 60-61 desteklerinizi bekliyorum:KK52:
Bazı kurallarım var,
  • hergün en az 45 dk spor yapılacak (özel durumlar hariç)
  • günde 2.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içilecek
  • her cuma kilo ve ölçü bildirimi yapılacak
Boy:173 yaş:22

hedefe ulaşıldı:nazar::KK50::halay:

Son düzenleme:
Kızlaaar hu huuu!
71.5 güncel kilom ile sizinleyim..
Tembelliğimi yok etmek ve hırs yapmak için ben de varım!

sevgili arkadaşım sende o azmi görüyorum
azmin bana azim veriyoooo

ben yerimde sayarken sen 68 i gördün haftaya pazartesiye kadar sana yetişcem ahdım olsun!

ahan da buraya yazıyorum 71,5 im... 7 günde 2,5 kilo vericem!

hep destek tam destek :KK73:hayırlı olsun bebeğimmm konun :cool:bundan böyle takipçinim fırsat buldukça buradayım :KK19:spor konusunda eşlik etmeyi çok istiyorum belim bir kendine gelsin unutmadım leslie yapmayı :KK48:

sevgili arkadaşım sende o azmi görüyorum
azmin bana azim veriyoooo

ben yerimde sayarken sen 68 i gördün haftaya pazartesiye kadar sana yetişcem ahdım olsun!

ahan da buraya yazıyorum 71,5 im... 7 günde 2,5 kilo vericem!
sana faydam olduysa hırslanman açısından çok mutlu oldum canım ben çok yavaş gidiyorum eminim bu hafta sıkı tutarsan yetişirsin..senin konunu takip ediyorum ama hergün yazmıyorsun sen hergün gelsen buraya çok güzel olur:KK19:

hep destek tam destek :KK73:hayırlı olsun bebeğimmm konun :cool:bundan böyle takipçinim fırsat buldukça buradayım :KK19:spor konusunda eşlik etmeyi çok istiyorum belim bir kendine gelsin unutmadım leslie yapmayı :KK48:
sağol kuzum hep beklerim seni beklerken bende bi ara bıraktım sporu ama dün tekrar başladım sende en kısa sürede iyi olup bana eşlik edersin :KK19:

sağol kuzum hep beklerim seni beklerken bende bi ara bıraktım sporu ama dün tekrar başladım sende en kısa sürede iyi olup bana eşlik edersin :KK19:
kız yeminle çok istiyorum ya Allahım inşallah kısmet ederse başlıcam :KK49:ne yapıyorsun sen spor? ben egzersizde eklemeyi düşünüyorum leslie 2 mil yaparken :)

kız yeminle çok istiyorum ya Allahım inşallah kısmet ederse başlıcam :KK49:ne yapıyorsun sen spor? ben egzersizde eklemeyi düşünüyorum leslie 2 mil yaparken :)
inşallah canım:KK49: bende 45 dakika yürüyüş yapıyorum arkasından bölgesel hareketler yapıyorum 15 dk da o sürüyor

merhabalar hemşerim hoşgeldin:) inşallah o havamızı tekrar yakalayıp aynı hızda devam edicez..gerçi sen iyi gidiyorsun:KK9:
hoşbulduk canım aslında bu haftaki hastalıktan bu kadar verdim hiç spor yapamadım biliyorsun hala halsizim kendimi toparlayınca hemen sporada başlıcam

Back
X