tabiii artık benimde konum var kilolar desen yakın kapışalım beybiYuurruu ben kanka kim tutar seni hep ensemde ol cunku ben hep ensende olcam :)
sana faydam olduysa hırslanman açısından çok mutlu oldum canım ben çok yavaş gidiyorum eminim bu hafta sıkı tutarsan yetişirsin..senin konunu takip ediyorum ama hergün yazmıyorsun sen hergün gelsen buraya çok güzel olursevgili arkadaşım sende o azmi görüyorum
azmin bana azim veriyoooo
ben yerimde sayarken sen 68 i gördün haftaya pazartesiye kadar sana yetişcem ahdım olsun!
ahan da buraya yazıyorum 71,5 im... 7 günde 2,5 kilo vericem!
sağol kuzum hep beklerim seni beklerken bende bi ara bıraktım sporu ama dün tekrar başladım sende en kısa sürede iyi olup bana eşlik edersinhep destek tam destekhayırlı olsun bebeğimmm konun bundan böyle takipçinim fırsat buldukça buradayım spor konusunda eşlik etmeyi çok istiyorum belim bir kendine gelsin unutmadım leslie yapmayı
buradayım kanka kahvaltımı yaptım ara öğünü yaptım günlüğüme bakim dedim hemen..sen neler yaptınKanka ne yaptin nerdesin
kız yeminle çok istiyorum ya Allahım inşallah kısmet ederse başlıcamsağol kuzum hep beklerim seni beklerken bende bi ara bıraktım sporu ama dün tekrar başladım sende en kısa sürede iyi olup bana eşlik edersin
inşallah canımkız yeminle çok istiyorum ya Allahım inşallah kısmet ederse başlıcamne yapıyorsun sen spor? ben egzersizde eklemeyi düşünüyorum leslie 2 mil yaparken :)
merhabalar hemşerim hoşgeldin:) inşallah o havamızı tekrar yakalayıp aynı hızda devam edicez..gerçi sen iyi gidiyorsunmrb canım hayırlı olsun topiğin.bende burdayım artıkın
hoşbulduk canım aslında bu haftaki hastalıktan bu kadar verdim hiç spor yapamadım biliyorsun hala halsizim kendimi toparlayınca hemen sporada başlıcammerhabalar hemşerim hoşgeldin:) inşallah o havamızı tekrar yakalayıp aynı hızda devam edicez..gerçi sen iyi gidiyorsun
cuma günü bildirim yapıp ilk sayfaya eklerim canım kilolarıboy 165 kilo 71.3 önceki topiğiz sayesinde 35 günde 4.5 kilo verdimhedefim 13kilo daha verip 58 olmak
ok ölçümü de yaparımcuma günü bildirim yapıp ilk sayfaya eklerim canım kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?