Son 8 kilo..

sabah 1 yumurta az domates az peynir çeyrek tost biraz yufka ekmek
ara 1 gevrek(kaynana sopası deriz biz:) )
öğle 1 kase çorba yarım tabak kıyma kavurması az yufka ekmek
ara dondurma

Sabah
1 tavada yumurta , 1 dilim peynir , 1 dilim buğday ekmeği , 3 siyah zeytin , salatalık , çay
ara
1 türk kahvesi
öğle
salata , 1 dilim ekmek , 3 parça fırında tavuk (kuşbaşı) salatanın içine koydum onuda
ara
1 yeşil elma
spor yapıldı 30 dk yürüyüş 15 dk bölgesel

Bende katılabilirmiyim
Kuralları okudum onaylıyorum :)
merhaba:) orada ki kurallar benim günlük yaptığım şeyler sende uygulayabilirsin tabi ki diğer katılan arkadaşlardan isteğim hergün girmeniz mesaj yazmanız çünkü diğer türlü motivasyon düşüyor:) senin hedef kilon boyun nedir

tamam kilo konusunda iyi bir eşlik ediciyimdir.
boyum 1.61 kilom 58 hedefim=50

bende şu saate kadar olan yediklerimi bildiriyorum.

15.09.2015

09.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

09.30 1 Fincan nescafe

12.00 etli taze fasulye yarım tabak, 2 dilim kepek ekmek, 1 kase cacık, 1 parça kavun

14.45 1 şeftali

17.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

17.10 1 Fincan form çay

akşam 19.30 civarı da 1 haşlanmış yumurta, 1 kasede yoğurt yiyecegim.

1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben

akşama protein bombardımanı bence öğünlerde güzel:)

hoşgeldin:) daha önceden mi başladın kilo vermeye kalan 8 kilomu benim gibi

Evet benimki de kalan 8 kilo.
Hamilelikte çok kilo aldım, 80 ile doguma girdim. 66 ya kadar düştüm. son 6 ayda 66 dan 58 e geldim. bayadır keyfim yoktu bırakmıştım.. Dün tekrar başladım 50 leleri görmeden bırakmam :)

çoğunu vermişsin zaten kalanıda burda beraberce veririz:)

1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben
akşam yemeğini hafifşeyler yapabilirsin çorba salata olabilir ekmeksiz..oturarak çelışıyorsanda otobüsle gidiyosan erken duraklarda inip binip yürüyebilirsin , kendi aracınla gidiyosan uzağa parkedebilirsin , yeşil çayın faydasını gören çok arkadaş var ben yeni başladım sayılır sürekli tüketmeye onu da beslenme programına günlük 2 fincan olarak ekleyebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…