• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

artık öyle yaparım tatsız ama mecbur :KK43:

canım şöyle düşün, sevmedigin hiç birşeyi tüketmek zorunda degilsin.
Yani soda yada maden suyu içmesen ne olur?
Onun yerine alternatif üretebilirsin. İçmem lazım, şu zayıflatıyor, bu zayıflatıyor gibi hiç birşeye inanmıyorum.

Ana öğün dısındaki tüm yiyeyeck ve içecekler sadece yardımcı oyunculardır. ceviz olmaz, fındık yersin, yeşil çay sevmezsin ayran içersin gibi...

Hadi bakalım kızlar yolumuz uzun :)
Mesaim bitti hazırlanıp çıkıcam, akşam yazarım, görüşürüz öptüm :KK15:

akşam : 3 parça tavuk (mangal) salata 1 dilim ekmek 1 bardak kola niye vazgeçemiyorum bilmiyorum şu koladan:KK43:

akşam:2 bardak ayran ,4küçük köfte ,3tane patates kızartması ,2dilim domates, bide kızımın cipsinden iki dikio_O
eşim yapmış hamburgerini mayonezli ketçaplı gözüme soktu ye diye bende olmaz eşim beni zayıf istiyo dedim :)

spor kendimi çok yormak istemedim ipim de kayıp zaten :KK42:
15dk leslie ,30squat, 70 köprü hareketi, 100 yan bölge hareketi, 200 mekik, 350 basen hareketi

hasta olunca iğne olamadım cuma günü .iğne günüm kaymış oldu.Allah ım sen büyüksün hiç istemiyorum yaptırmayı.Allah herkese hayırlı şifalar versin.

akşam:2 bardak ayran ,4küçük köfte ,3tane patates kızartması ,2dilim domates, bide kızımın cipsinden iki dikio_O
eşim yapmış hamburgerini mayonezli ketçaplı gözüme soktu ye diye bende olmaz eşim beni zayıf istiyo dedim :)

Tebrikler, ama o patates kizartmasi ve cips az da olsa olmadi. Ciiiiiiiz

Back
X