- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
aynen öyleEvet haksever di. bende çok etkilendim çok zor, allah sabrını arttırsın.
BDV gerçekten insanı dertlendiriyor bundan eminim :) Birde merak ediyosun,
bi baktım hergün bakar oldum :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleEvet haksever di. bende çok etkilendim çok zor, allah sabrını arttırsın.
BDV gerçekten insanı dertlendiriyor bundan eminim :) Birde merak ediyosun,
bi baktım hergün bakar oldum :)))
yok canım aşırı terden minarel kaybediyorsun ya ondanbety21 o dediğin maden suyunu zayıflama kürlerindemi gördün..deneyen birkaç kişi okudum forumda memnun kalmamışlardı
artık öyle yaparım tatsız ama mecbur![]()
akşam : 3 parça tavuk (mangal) salata 1 dilim ekmek 1 bardak kola niye vazgeçemiyorum bilmiyorum şu koladan![]()
canım sana ceza verecez bu gidişle
gidecek popolar yanlarspor kendimi çok yormak istemedim ipim de kayıp zaten
15dk leslie ,30squat, 70 köprü hareketi, 100 yan bölge hareketi, 200 mekik, 350 basen hareketi
amin canım sanada şifa versin allahımhasta olunca iğne olamadım cuma günü .iğne günüm kaymış oldu.Allah ım sen büyüksün hiç istemiyorum yaptırmayı.Allah herkese hayırlı şifalar versin.
aynen selulıtlerde gitsin defolsun :)gidecek popolar yanlar![]()
aminnnnnnnnamin canım sanada şifa versin allahım
selülit giderde çatlak ne olacak ben bugün kolumun üst kısımlarında gördüm çok canım sıkıldı yapacak bişe varmı acabaaynen selulıtlerde gitsin defolsun :)
akşam : 3 parça tavuk (mangal) salata 1 dilim ekmek 1 bardak kola niye vazgeçemiyorum bilmiyorum şu koladan![]()
akşam:2 bardak ayran ,4küçük köfte ,3tane patates kızartması ,2dilim domates, bide kızımın cipsinden iki diki
eşim yapmış hamburgerini mayonezli ketçaplı gözüme soktu ye diye bende olmaz eşim beni zayıf istiyo dedim :)
hasta olunca iğne olamadım cuma günü .iğne günüm kaymış oldu.Allah ım sen büyüksün hiç istemiyorum yaptırmayı.Allah herkese hayırlı şifalar versin.
ara falan yapacakmısın bıtırdınmı gunuAksam sadece 1 kase yoğurt![]()