Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende dün yaptım ilk defa inşallah zayıflatıyordur:)Kizlar leslie bacakları da zayiflatiyor mu hen hiç yapmadım ona göre başlıcam
İnşallah canım :) bende squat hareketine başladım şimdi yaptım daha sıkılasmasi ve zayiflamasi yazım bacaklarımın internette bi takvim buldum ona göre yapcam atiyim bakBilmiyorum bende dün yaptım ilk defa inşallah zayıflatıyordur:)
Squat yapmaya başladım bugün :)) inşallah 1 ay sonra faydasını görürümmerhaba kızlar![]()
Brck06 tabiki bacakları zayıflatıyor leslie canım
ip atlamanızıda tavsiye ederim kızlar
![]()
Bugün öğlen bişey yememissin canım dayanabildin mi . Buarada ben 2 tane de sigara böreği yedimsabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , yumurta , peynir , salatalık , çay
akşam : 1 tabak mercimek köftesi , salata , 1 dilim ekmek
sodalı karışım ve sade kahve
canım pek istemedi bende zorlamadım baktım saat baya geçmişti hafif acıktığımda , karışımdan içtim akşam yemeğini bekledim bendeBugün öğlen bişey yememissin canım dayanabildin mi . Buarada ben 2 tane de sigara böreği yedim![]()
İyi yapmışsın afiyet olsun canımcanım pek istemedi bende zorlamadım baktım saat baya geçmişti hafif acıktığımda , karışımdan içtim akşam yemeğini bekledim bende![]()
İyi yapmışsın afiyet olsun canım![]()

Aaa nedensanırım bu hafta sonu gelemeyeceğim buralara yada çok az gelebilirim , ama diyetime devam edeceğim tabiki sizler burayı ihmal etmeyin![]()

canım halamın yanına gidicem şehir dışınaAaa neden![]()
Hayırlı yolculuklar insallah girebilirsin siteyecanım halamın yanına gidicem şehir dışına![]()
inşallah canım en azından ne yediğimi yazarımHayırlı yolculuklar insallah girebilirsin siteye
kahvaltıda daha farklı olabilirdi ama diğer öğünler bence gayet güzelSabah
Şehriye çorbası
Ara
Elma
Öglen
Fırında köfte 4 adet
Cacık
Akşam
Çiğköfte
Yarım lavaş
![]()
Haklısın ,yumurta bitmişti malesef bugünlük böyle oldukahvaltıda daha farklı olabilirdi ama diğer öğünler bence gayet güzel![]()