• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

canımmmmm günaydın
10 gün sonra verilen bir cevap..
Buralardayım artık. ve ne b.k yiycem şaşırmış durumdayım istikrar yok.. uyuşukluk var, hiç ama hiç iniş yok, 72 yim! moralim çok bozuk :KK43:
Günaydın hosgeldin :KK50:
Hiç moral bozmakla olmuyo bu işler . Ben moralimi bozdukca kendimi yemeğe verirdim daha da şişer iyice moralim bozulurdu. Moral bozmak yok birlikte yeniden başlayalım.Sen şimdi güzel bi kahvaltı yap suyunu iç :) güzel bi günle başlayalım :KK19:

Günaydın hosgeldin :KK50:
Hiç moral bozmakla olmuyo bu işler . Ben moralimi bozdukca kendimi yemeğe verirdim daha da şişer iyice moralim bozulurdu. Moral bozmak yok birlikte yeniden başlayalım.Sen şimdi güzel bi kahvaltı yap suyunu iç :) güzel bi günle başlayalım :KK19:

Ayy çok sağol canım yaa Allah razı olsun :) :KK19:Haydi bakalım PES etmek yok! Haftaya cumaya kadar müsade cuma tartı fotosu :spor:

Sabah: 2 bardak ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
Oglen: bi salkım üzüm
2 yemek kaşığı biberli yoğurt
Aksam : 5 tane sigara böreği
Su içmeye devam

kızlar 2-3 gün yokum misafir gelince hazırlık yapmışlar yemek durumunda kaldım:( ama görenler her gördüğümüzde birqz daha zayıfsın artık yeter gibi şeyler söylüyor sanırım doğru yoldayız:halay:

kızlar 2-3 gün yokum misafir gelince hazırlık yapmışlar yemek durumunda kaldım:KK43: ama görenler her gördüğümüzde birqz daha zayıfsın artık yeter gibi şeyler söylüyor sanırım doğru yoldayız:halay:
Ya sen olmayınca kimse konusmuyo ben burda çok sıkılıyorum :( iki sohbet ediyoduk o da yok valla ben şimdiden özledim seni Ayy :( konusamiyoruz

Back
X