- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
Aynen canım akşama sadece çorba salata yapacağım.misafirler gidince de bölgesel yapmayı düşünüyorum, ben şimdi kaçar byyys


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım akşama sadece çorba salata yapacağım.misafirler gidince de bölgesel yapmayı düşünüyorum, ben şimdi kaçar byyys
Beyaz ekmek ti[/QUOTE]QUOTE="shapes, post: 42643798, member: 675436"]ekmek beyaz degil dil mi bety cimmmm
![]()
yok bence fazla değil vücuda istediğini ver diyen sen değilmiydin acepKacamak yok dedim ama 2 nescafe 1 turk kahvesi fazla oldu yine![]()
yok bence fazla değil vücuda istediğini ver diyen sen değilmiydin acep![]()
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihiBen miydim
Kesin faydali olan seylerden bahsetmisimdir![]()
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihi![]()
ama nescafe içmedim daha bugünSenin kacinci bardak
Benim yerimede ic bariiii
![]()
kolay gelsin bende yapıcam bölgesel bişiler onlar çok yormuyorNeyse bendde azicik popomu kaldirmaya çalışayım (squat dan bahsediyorum)![]()
geçmiş olsun canımakşam ilerleyen saatlerde daha iyi olursam sporumu yapacağım ama şimdilik pek mümkün görünmüyor kendimi çok yormak istemiyorum ilk sayfada da bahsettiğim özel durumu yaşıyorum şuan nefes almakta dahi zorlanıyorum malesef... akşam yemeğim ise kahvaltılıklardan oluşacak yediğim zaman yazarım neler yediğimi![]()
canım sen ne kadar çok kahve içiyosun öyle dokunmuyor mu sana ben bazı saatlerde 1turk kahvesi ile kafayı buluyom kafam dönüyo bazenKacamak yok dedim ama 2 nescafe 1 turk kahvesi fazla oldu yine![]()
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihi![]()