• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

canım normal bildiğimiz diyet sağlıklı beslenme, makarna pilav hamurişi tatlı sekerden uzak duruyorum sebze salata bol bol süt ürünleri protein, evde ne pişiyosa kızartma makarna filan hariç bi de tahıl ekmeği iki üç dilim günde makarna pilav yersem ekmek yemiorum yani dengeleme işi bu, mümkün oldukça da spor yapıyorum bakalm 5 kilo gitti yaz sonuna kadar bi 10 kilo daha gitmesi lazım inşallah gider
Oh süper valla :) :) maşallah diyeyim

Kizlar ne diyeti uyguluyorsunuz ben veremiyorum yardım edinn
canım ben çok ekstra bişey yapmıyorum sadece azar azar yiyorum bol su içiyorum şuan pek kilo vermiyorum ama vereceğim pek kilo kalmadı ve vücudum alıştı bu kiloya ondan dolayı zorlanıyorum...sen ne kadar vermeyi düşünüyosun??

canım ben çok ekstra bişey yapmıyorum sadece azar azar yiyorum bol su içiyorum şuan pek kilo vermiyorum ama vereceğim pek kilo kalmadı ve vücudum alıştı bu kiloya ondan dolayı zorlanıyorum...sen ne kadar vermeyi düşünüyosun??
7 kilo vermem gerekiyo benimde ama gitmiyolaarr :(

bu defa farklı bir başlangıç yaptım...genelde diyet ve spor için yeni bir gün ,sabah saatleri beklenir ki bende öyle yaptım şimdiye kadar hep.. bugün akşam spora ve yoğurt kürüne başladım akşam ekmek yemedim böyle bir başlangıç oldu belki bu defa hedefime ulaşabilirim :KK55::KK55:

bugün ki yediklerimi yazayım
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim peynir , 6 yeşil , 2 siyah zeytin , salatalık domates , 1 dilim ekmek , 1 çay
ara : 1 türk kahve
ara : yeşil çay 2 kuru kayısı
akşam : 1 tabak kıymalı makarna , salata
su : 1,5 litre
gece yatana kadar su 3 litre olur ve 1 kahve,yeşil çay içilir
gece ise spor zamanı:spor::spor::eğlence:

Bende bugun biraz azalttim yememeye çalıştım ama yarından itibaren düzene girmem lazım . Ne güzel 56 ya dusmustum geri 58 oldum ama öyle böyle değil oturdugum yerde ne bulduysam yedim gece gündüz demeden
bendede öyle oldu gece yemeleri beni mahvetti:kızgın:

ben dünden beri yazıyorum canım beraber yaparsak daha güzel olur tabi:KK50::KK50:
benide aranıza alın kızlar dün sabah 65.8 di şimdi 65.4 :KK200: kaç kere diyetisyene gittm neler yaptım 17 kilo verdiğimde olu 10 kilo verdiğimde ama geri aldım şimdi aşık oldum ve kendiliğimden zayıfladım :KK200:ama önceki tecrübelerimle hepimizin zayıflamasına yardımcı olucam kızlar birbirimize destek olalım birlikte zayıf kıyafet alışverişlerne gidelim:halay::nazar:

benide aranıza alın kızlar dün sabah 65.8 di şimdi 65.4 :KK200: kaç kere diyetisyene gittm neler yaptım 17 kilo verdiğimde olu 10 kilo verdiğimde ama geri aldım şimdi aşık oldum ve kendiliğimden zayıfladım :KK200:ama önceki tecrübelerimle hepimizin zayıflamasına yardımcı olucam kızlar birbirimize destek olalım birlikte zayıf kıyafet alışverişlerne gidelim:halay::nazar:
tabiki sende katılabilirsin çok sevinirim:)) birbirimize yardım eder motive ederiz ne güzel:KK19: aşkına nazar değmesin:nazar::nazar:

az önce yoğurt+limon+pulbiber karışımını yedim 2. gün bakalım bunun bir faydasını görecekmiyim göbek bölgesindeki yağları erittiği rivayet ediliyor:KK6:

Back
X