• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

burda birbirimizin menülerini gördükçe fikirde oluyor eminim sende kısa sürede uyum sağlayacaksın

daha önce spor yapmamış olman sana şu açıdan fayda sağlayacak ; etkilerini çok kısa sürede farkedeceksin:nazar:

boyun , kilon , yaşın biraz kendini taıtsana bize:KK3:
21 yaşındayım 2,5 senelik evliyim boyum 1,66 kilom 71 , 74 kiloyu görünce Şok'a uğrayıp dikkatli beslenmeye çalışarak üç kilo verdim , hedef şimdilik 62

Bende sizleri tanımak isterim :KK16:

21 yaşındayım 2,5 senelik evliyim boyum 1,66 kilom 71 , 74 kiloyu görünce Şok'a uğrayıp dikkatli beslenmeye çalışarak üç kilo verdim , hedef şimdilik 62

Bende sizleri tanımak isterim :KK16:
amanın ne kadar erkencisin canım:KK48:

ben 23 yaşındayım , fen bilgisi öğretmeniyim..

boy 173 kilo 67.5 en son :nazar: ki 87 den geldim buralara kilolu biri değildim aslında üniversiteye gittiğim ilk sene aldım bütün kiloyu tek yaşamanın verdiği bir dezavantaj oldu bu ama daha sonra avantaja çevirerek ipleri elime aldım:KK76: geçen sene indim bu kiloya 1 senedir 67-70 arası gidip geliyordum şimdi tekrar başladım bakalım bu ayın sonuna 65 daha soraki ay ise hedef 60 inşallah

amanın ne kadar erkencisin canım:KK48:

ben 23 yaşındayım , fen bilgisi öğretmeniyim..

boy 173 kilo 67.5 en son :nazar: ki 87 den geldim buralara kilolu biri değildim aslında üniversiteye gittiğim ilk sene aldım bütün kiloyu tek yaşamanın verdiği bir dezavantaj oldu bu ama daha sonra avantaja çevirerek ipleri elime aldım:KK76: geçen sene indim bu kiloya 1 senedir 67-70 arası gidip geliyordum şimdi tekrar başladım bakalım bu ayın sonuna 65 daha soraki ay ise hedef 60 inşallah

Aşk işte ne Zaman gelip seni bulacağı belli olmuyor:KK60:
İyi vermişsin hedefine en kısa zamanda ulaşacağına eminim
Sende varmı söz, nişan, sevgili

19 yaşındayim 1.70 boy 56.5 kiloyum
Geçen sene 50 kiloydum sna stresinden 60 a kadar çıktım daha sonra kilo vermeye başladım bu sene de Üniversiteye gidicem 1 ay sonra öğrenciyim inşallah :) bacaklarımı zayıflamaya calisiyorum

19 yaşındayim 1.70 boy 56.5 kiloyum
Geçen sene 50 kiloydum sna stresinden 60 a kadar çıktım daha sonra kilo vermeye başladım bu sene de Üniversiteye gidicem 1 ay sonra öğrenciyim inşallah :) bacaklarımı zayıflamaya calisiyorum

oyy oyy bacaklarımı zayıflatmaya uğraşıyorum:KK70::KK70: bendeee:skandal::KK61:
üst bacak gitse baldır kalın kalıyor , baldırı eritmek zaten çok zor içime düştüm şimdi:kızgın::kızgın:

Hangi bölümü kazandın spor yapıyor mu sun
Ben 2 senedir spor yapıyorum ama çok düzenli olduğunu söyleyemem haftada 3 4 gün . Bazen usenip yapmıyorum :) spor yapmadan asla kilo veremiyorum okul temposundan inşallah daha hızlı kilo veririm tarih bölümünü kazandım bartin a yolcuyum hyirlisiyla

Ben 2 senedir spor yapıyorum ama çok düzenli olduğunu söyleyemem haftada 3 4 gün . Bazen usenip yapmıyorum :) spor yapmadan asla kilo veremiyorum okul temposundan inşallah daha hızlı kilo veririm tarih bölümünü kazandım bartin a yolcuyum hyirlisiyla
3,4 gün gayet iyi spor için hangi şehirde yaşıyordun ben istanbuldayım , bölümün iki yıllık mı 4 yıllık mı ben de açıköğretim ilahiyat okumaya başlıycam bu sene inş

3,4 gün gayet iyi spor için hangi şehirde yaşıyordun ben istanbuldayım , bölümün iki yıllık mı 4 yıllık mı ben de açıköğretim ilahiyat okumaya başlıycam bu sene inş
Ankaradayim ben bartin da okucam inşallah bölümüm tarih 4 yıllık . Son sene formasyon alıp öğretmen olmak istiyorum :)

Back
X