Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde salı tartılalım o zaman olur mu yarın unutmazsınAyy 57.1 gözüküyorum ama daha tuvaletimi yapamadim ayıptır söylemesi![]()
Tamam canım benim olur :))bizde salı tartılalım o zaman olur mu yarın unutmazsın![]()
inş cAnım bırakma burayı ne olur BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİNAnaaa alın benden de o kadar bu kış bu istikrarı yakalar mıyız acep???? Çok güldüm @roxen2303 haydi bakalım sayenizde kendime geldim tekrardan

AY NE GÜZEL hedefim 2yıldır 58 olmak o günleri görürüm inşallahAyy 57.1 gözüküyorum ama daha tuvaletimi yapamadim ayıptır söylemesi![]()
çok zor görüktü gözümeaçlık otunda şuan sıkıntı yok kızla.r tuvalete çıkarıyor ishal yok. ben açlık otuna devam.ödem atıcı olarak açlık otu:bagırsaklarımı iyi çalıştırıyor hakkaten ödemi atıyor 3gunde 2kilo vermıstım bı seferınde.
ama en son içtiğim beni söylemesi ayıp ishal etti karnım ağrıdı tam ondan mı bilemiyorum o dönem çeşme suyuda içmiştim pişman olmuştum.
şuan suyu koydum etkisini4-6saatte gösteriyor bi daha ishal olursam içmicem sonucu yarın yazarım![]()
Dont worry telafi edersin yarinBen bugun fena durumdayım arkadaşım geldi ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım kizartmalarine yedim söylemeyim bile
![]()
Umarim ise yararaçlık otunu bende en kısa zamanda alıcam @bety21
Ayy inşallah bide ayiptir söylemesi tuvalete de çıkamıyorum sistimUmarim ise yarar
büyük şok içerisindeyim sabah tartıldım ve kilom 70,0..
sebepleri üzerinde düşünüyorum
1- regl olucam bugün veya yarın
2- tuvalete çıkamadım
3- çok yoğun gribim ve ilaç kullanıyorum
4- dün gece diyeti biraz bozdum ve geç saatte ilaç içebilmek için bişeler yedim