- 22 Kasım 2014
- 417
- 391
- 63
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben calisyorum hemde hergun spora zaman ayiramiyrm ama aksam basen egzersizi yapiyorum oda aklima gelirse moralim cok bozuldu bugun ama kapattim o konuyu gruplar cok kalabalik surekli konustugum biri olsa yeter aslinda öncelikle ben uzun suredir diyet yapmiyodum buyuzden ilk kilolar cabuk gitti aralik sonuna kadar diyetteyim sonra 2gun ara verip devam edicem birlikte daha kolay ve hizli yaziflariz canim sen de suandan itibaren devam et ayni kilodayiz nerdeyse bu avantaji degerlendirelimhayırlı olsun canım günlüğün :) :)
spor yapıyor musun
Simdi şöyleki diyetisyene gidenler bile dogru duzgun kilo veremiyorken insanin bogazini tutmasi önemli bence ayva nar ismin nedir bu arada.ya bozma moralini ben okudum şimdi olanları gördüm, kimse doktor değil sağlıklı sağlıksız diye yargılamanın anlamı yok sonuçta diyetisyensiz diyet yapmak zaten başlıbaşına sağlıksızboşver, az yemeden kilo gitmiyor valla
Yukarda nasil beslendigimi yazdim tavsiye ederim bu sekilde 4gunde 3kg verdim ve devam ediyrm bu 4.gunum aysucum kendine gore degisiklikler yapip sende bunu dene derim ama irade onemli 3.gun pes edip eskisi gibi devam edersen bi ise yaramaz zayif ve guzel olmak herkezin hakki yol yakinken su saatten itibaren basla derimevet ya kafada bitirmek gerekiyor ben aslında çok iradeli biriyim kafama koyunca sürekli dikkat ederek yaşıyorum çünkü kiloya meyillim ama iki üç aydır çok boşladım aman bir şey olmaz diye diye bi baktım 15 kilo almışım adım aysu bu arada:) senin nedir :)
Evet canim benim evde birde 2cocugum var kucuk kayinvalidemle kaliyrm oda harika yemekler yapar ama yemiyrm 4gundur onlar yemeklerini yiyor bende corba ve meyve yiyorum bak meyve ve yemek ayni anda tuketme sakin yemek yediysen meyve yeme meyve yediysen yemk yeme derim cok etkiliyor sen yuruyusunu yap bana bildir gece miden kazinirsa sut ic iliktamam başlıyorum artık, şimdi yürüyüşe gidicem bir türlü gidemedimakşam yediklerimi yazarım en geç 7 ye kadar yemiş olurum sonrasında bir lokma bile yemicem hep akşam atıştırmaları kilo aldırdı bana, sen nasıl yapıyorsun akşam yeme sen de yeşilçay içelim