Son 9kg

asevilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
417
391
63
41
Merhaba 30 yasinda gayet saglikli 17kg vermis kalan 9kgyuda kisa zamanda vermek hedefim yaptigim diyet tamamen bana özel az kalorili bir diyet
Baslangic 2012___90kg
Kasim 21_________74kg
Kasim 24_________71.5kg

Hedef_____65kg

Sabah bir bardk su
Kahvaltim istedigimi yiyorum abartiya kacmadan
öglen ve aksam salata meyve ve yogurt
Arada ceviz atistiriyorum

hayırlı olsun canım günlüğün :) :) :KK31::KK68:
spor yapıyor musun
Ben calisyorum hemde hergun spora zaman ayiramiyrm ama aksam basen egzersizi yapiyorum oda aklima gelirse moralim cok bozuldu bugun ama kapattim o konuyu gruplar cok kalabalik surekli konustugum biri olsa yeter aslinda öncelikle ben uzun suredir diyet yapmiyodum buyuzden ilk kilolar cabuk gitti aralik sonuna kadar diyetteyim sonra 2gun ara verip devam edicem birlikte daha kolay ve hizli yaziflariz canim sen de suandan itibaren devam et ayni kilodayiz nerdeyse bu avantaji degerlendirelim

ya bozma moralini ben okudum şimdi olanları gördüm, kimse doktor değil sağlıklı sağlıksız diye yargılamanın anlamı yok sonuçta diyetisyensiz diyet yapmak zaten başlıbaşına sağlıksız :D boşver, az yemeden kilo gitmiyor valla

ya bozma moralini ben okudum şimdi olanları gördüm, kimse doktor değil sağlıklı sağlıksız diye yargılamanın anlamı yok sonuçta diyetisyensiz diyet yapmak zaten başlıbaşına sağlıksız :D boşver, az yemeden kilo gitmiyor valla
Simdi şöyleki diyetisyene gidenler bile dogru duzgun kilo veremiyorken insanin bogazini tutmasi önemli bence ayva nar ismin nedir bu arada.

evet ya kafada bitirmek gerekiyor ben aslında çok iradeli biriyim kafama koyunca, sürekli dikkat ederek yaşıyorum çünkü kiloya meyillim ama iki üç aydır çok boşladım aman bir şey olmaz diye diye bi baktım 15 kilo almışım, geçen yaz bir arkadaşla birlikte sporla az yemeyle çok güzel zayıflamıştık şimdi ona yazıyorum bazen, salmış çayıra mevlam kayıra, en sonunda buraya yazayım bari dedim adım aysu bu arada:) senin nedir :)

Son düzenleme:
Ben sabah kahvaltimda gözumu doyuruyorum canim ne isterse fazla abartmadan yiyorum kizartma ekmek vs diyette yenmemesi gerekenleride gozum doysun maksat yiyorum arada bol su ve mandalina bazende ceviz findik tuketiyrm bir avuc kadar oglen bol salata tuzlu ve yagli olmus farketmez yaninda yogurt ekmegi sadece sabah tuketiyrm aksama kadar yine bol mandalina cunki insan acikiyr aclik ve seker istegini boyle gideriym aksamda sadece corba ve yogurt yatarkende sadece ilik sut ic daha ilk gunden kilolar gidiyr kabizlik olmuyor cunki meyve yiyorum bu simdiye kadar yaptigim diyetlerin en iyisi diyebilirm tamamen kendim uydurdum

evet ya kafada bitirmek gerekiyor ben aslında çok iradeli biriyim kafama koyunca sürekli dikkat ederek yaşıyorum çünkü kiloya meyillim ama iki üç aydır çok boşladım aman bir şey olmaz diye diye bi baktım 15 kilo almışım adım aysu bu arada:) senin nedir :)
Yukarda nasil beslendigimi yazdim tavsiye ederim bu sekilde 4gunde 3kg verdim ve devam ediyrm bu 4.gunum aysucum kendine gore degisiklikler yapip sende bunu dene derim ama irade onemli 3.gun pes edip eskisi gibi devam edersen bi ise yaramaz zayif ve guzel olmak herkezin hakki yol yakinken su saatten itibaren basla derim

tamam başlıyorum artık, şimdi yürüyüşe gidicem bir türlü gidemedim :D akşam yediklerimi yazarım en geç 7 ye kadar yemiş olurum sonrasında bir lokma bile yemicem hep akşam atıştırmaları kilo aldırdı bana, sen nasıl yapıyorsun akşam yeme sen de 6,7 den sonra sadece yeşilçay içelim

tamam başlıyorum artık, şimdi yürüyüşe gidicem bir türlü gidemedim :D akşam yediklerimi yazarım en geç 7 ye kadar yemiş olurum sonrasında bir lokma bile yemicem hep akşam atıştırmaları kilo aldırdı bana, sen nasıl yapıyorsun akşam yeme sen de yeşilçay içelim
Evet canim benim evde birde 2cocugum var kucuk kayinvalidemle kaliyrm oda harika yemekler yapar ama yemiyrm 4gundur onlar yemeklerini yiyor bende corba ve meyve yiyorum bak meyve ve yemek ayni anda tuketme sakin yemek yediysen meyve yeme meyve yediysen yemk yeme derim cok etkiliyor sen yuruyusunu yap bana bildir gece miden kazinirsa sut ic ilik

geldim geldim , yemeğimi yedim, bir kase mercimek çorbası + 4 küçük pancar turşusu yedim yürüyüş yapıldı birazdan yeşilçay ;)

Back
X