Son... Ama herey daha gzel olacak....

necsel

Canım oglusumm
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
465
2
96
İstanbul
Evliligimde sorunlar vardi isin icinden cikamadim
kac kere denedik ama olmadi
yuvam dedim esim dedim cocugum dedim mucadele ettim
ama tek tarafin mucadelesiyle hicbirsey devam etmiyor ki...
ve ben yoruldum artikk
esimde yapti belki biseler ama ben goremedim nedense...
sevgisinden ilgisinden gectim en onemlisi bana deger vermedigini hissettim gecenlerde
neyse arkadaslar uzatmayim
sonuc olarak bugun avukata gidip dava aciyorum
sizlerden destek istiyorum herseyin daha guzel olucagini duymak istiyorum.... :enbuyukkk:

hakkında hayırlısı nese o olsun canımm.dilerim bundan sonrası senin için çok daha güsel olurr :Saruboceq:

bakarsın düzelir ve sonra değerini anlar hemen bir karara varma bence .....
erkekler kuş beyinli sonradan çalışıyor beyinleri!!
:1hug:

hakkında hayırlısı neyse o olsun ama biraz ara vermeyi bi süre uzaklaşıp sakin kafayla düşünmeyi denediniz mi hiç?
yıkmak kolay yapmak zor..
evladında varmış iyi düşün derim...

Hakkıda hayırlısı olsu canım ama arkadaşlara katılıyorum bir süre ayrı kalmayı denesen hemen işi resmiyete dökkmesen derim... tabiki yaşadığın sorunları en iyi sen bilirsin karar senin umarım mutlu olursun...

Elbette herşey çok güzel olacak..
Birazcık sabır sadece..:teselli:

allah yardımcın olsun zor karar.zor süreç.
zekası bi değişik bu erkeklerin basmıyo kafaları eğitilmeliler sürekli hemde
odun gelip odun gittimi olmuyo.

hakkında hayırlısı olsun bitanem
şuna gerçekten inanıyorum ki erkelerde kadınlar kadar yuvalarına evliliklerine sahip çıksalardı bugün hi bi bayan bu konuları konuşuyor olmazdı
demek istediğim tek tarafla hi bişey olmuyo canım benim çünkü herşey senden gidiyo karşı taraf sadce izlemekle yetiniyo neden bi çaba harcamazlar yada harcasalarda götermezler bunu anlamıyorum
canım inşallah herşey gnlünce olur ve senin için ne hayırlı ise o olur

karar sizin hayat sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın
inşallah çok mutlu olursunuz hayırlısı olsun :teselli:

Diğer konularınızıda okudum sanırım bir türlü yerine oturmayan bir şeyler var..baya gençsinizde..böyle olmaması daha iyi olurdu ama hiç bir şey tek taraflı yürümüyor...eminim kendine güzel bir hayat kurarsın...

Sen bi çok kadının yapamadığını yapmış kararını vermişsin
Bu bile senin güçlü olduğunu göstermeye yetiyor
Belki alışmak için zaman gerekebilir
Ama herşey çok daha güzel olacak

neden diye sorasım var ama hiç bahsetmediğinizden dolayı çekindim.. herşeyin hayırlısı...

herşeyin daha güzel olması senin ellerinde ,çok sabır ve az düşün ...
kararının sonuna kadar arkasında isen ve net isen sorun yok !
herşey gönlünce olsun ...

hakkında hayırlısı neyse o olsun ama biraz ara vermeyi bi süre uzaklaşıp sakin kafayla düşünmeyi denediniz mi hiç?
yıkmak kolay yapmak zor..
evladında varmış iyi düşün derim...

evet canim bir sure ayrida kaldik biz ama olmayinca olmuyor iste.....

evet mavigece75 yerine oturmuyor..zamanin bir yerinde koptu biseler ve yeniden de oturtamadik..yine pes etmez mucadelemi verildim aslinda tek taraflida olsa ama cok uzuluyorum artik yaptiklarim karsimdaki insanin gozunde dahi yok..bunu farkedince deger vermediginide farkedince evli olmamin ne anlami kalirki..

su akar yolunu bulur... sizde herşeyi akışına bırakın.

üzülüp tasalanmayın. ne de olsa herşey olacağına varıyor.

elbette herşey güzel olacak. isteyin yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…