Son... Ama herey daha gzel olacak....

Aklı başında bir kadınsın belli. Sen senin için en doğru kararı vermişsindir. Yolun açık olsun. Herşey çok güzel olacak, emin ol.

herşey daha güzel olur nişlhh canımm
hakkınızda hayırlısı olsun hiç olmazsa çocuğunuzun psikolojisi bozulmaz

cok ama cok tesekkur ediyorum desteginize gercekten o kadar iyi geldi ki

evet yapicak hic birseyim kalmadigi icin sizlerinde dedigi gibi sadece onume bakiyorum suan

ve suan avukata gitmek icin hazirlaniyorum

hersey guzel olucak insallah

Allahim bu kararimdan utandirmasin beni.....

neler oldu ki,daha önceki konularınızda hiç birşey belli etmemişsiniz..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

herşeyin daha güzel olması senin ellerinde ,çok sabır ve az düşün ...
kararının sonuna kadar arkasında isen ve net isen sorun yok !
herşey gönlünce olsun ...

arkadaş çok güzel söylemiş
bence de az düşün
hatta mümkünse hiç geriye bakma ve üstüne bir kalem çek
daha az acı çeker ve çabuk atlatırsın
geçmişle yaşandıkça yaralar kanar sadece
herşey güzel olcak
her evlilik ömür boyu sürecek die birşey yok
eğer olmuyorsa zorlamanın da bir anlamı yok

canım evet hemn bır kara vermeseydın bır yerlere gıt aazcık kafanı dıne oda kalsın bakalım sensız bır daha bakın ilişkınıze bıde cocugunuz var sanırım kaarını ona gore ver bıde arkadasımız demışya erkek ler kuş beyınlıdır sonradan calışır kafaları dıye dogru demışsın canım agzına saglık alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım,"herşey olacağına varıyor...neticede sen elinden geleni yapmışsın içini ferah tut seni kaybeden düşünsün,hiç kimse vazgeçilmez değildir Allah ölüm acısı vermesin....Şu hayatta nelere katlanılmıyor ki bu şekilde üzülmende gayet normal...sen ilk ve tek değilsin senin gibi binlerce kadın var sen güçlüsün ki böyle hayati bir karar alabilmişsin yolun açık,şansın bol olsun canım....

evet arkadaslar avukatla gorustum cuma gunu basvuru yapicak ve 15 gun icinde biter dedi..

ne uzuntu duyuyorum nede bi rahatlik...hissetmiyorum bise boslukta gibiyim...

bugun konustuk esimle saatlerce o bir yandan keske diyor ben bir yandan...

oysa keske dememek icin bu kadar ugrasmamismiydim , yinede deniyormus...

kelimelerin bittigi yer burasi sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…