Arkadaşım evet ilaca adetin 3. günü başlıyorsun ilacı bi nevi yumurtalıkları dinlendirmek için kullanyorlar.evet uzun protokol gibi ama ondan kısa lucrin günde iki kez, gonal f de günde 450 doz senin dozunu değiştirmezlerse , genelde değiştirmiyorlar. Folikül gelişimi ve e2 önemli doz için tedavi gonalf 450 ile başlıyor ama düşürebiliyorlar benim hiç düşmemişti.
tedavi gonal-f lemi başlayacak? çok soru sordum ama sen bana mikrodoz uygulamasını anlatabilir misin baştan? sana da hamile hamile zahmet verdim ama 10 tane soru sorup.. bana şimdi ilk lucrin sulandırılmış ile başlayacağız dediler de ondan soruyorum..:uhm:
merhabalar derviş
bir daki tedavinde olumlu sonuçlanır inşallah siz hangi sorundan dolayı tedaviye başlamıştınız onu merak ettim bi de yumurtlama sorunun varmıydı...eğer böyle bir sorun yaşadıysan bu bazı arkadaşların söylediği gibi sorgulanmayacak basit bi durum değil onca ilaç iğne alıyoruz nasıl sorgulama yanii....evet gene aynı yere geldik gittiğin merkezde bende çok hamile gördüm ama
sorunları basit olan hastalardı çoğu ve başka merkez görmediğim için sonraki merkezdeki doktoruma orda bi sürü hamile vardı dedim saf saf ...sonraki aşamalarda yumurta ve embriyo sayısında farkı görüp anladım...tabiki benim işim daha çetrefilli çıktı o başka ..... sonuç alamadım kilo vermeye çalışıyorum 4 kilo verdim sonrası allah kerim...eğer aklında soru işaretleri varsa istanbulda bu konuda isim yapmış 3 hastaneden en az birini gör fikir edin derim ...inanki orası bana çok ticari geliyo...yolun açık olsun söylediklerim kimseyi incitmek için
değil kendi şahsi fikrim...saygılar
ikrarcım 3 ay sonra gideceğim, çünkü 3 ay zaman verdi ve 3 aylık doğum kontrol hapı verdi bana da , ayrıca bu 3 ay spor yapıp kilo vermeye gayret edeceğim, sigarayı da tamamen bırakıoyrum artık.. belki böylesi daha iyi olur..sen başladın mı?
özge çok çok geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır, belki dondurulmuşlarla olacak ve belki de senin için doğru zaman o zaman olacak, hakkımızda hayırlısını istiyoruz hep, inşallah en kısa zamanda ve tabii en doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız.. dediğin gibi tedavinin yarım kalması insanın moralini çok bozuyor ama belki böylesi daha iyi olacak, bol şans.. ne zaman gideceksin?
Flavius, bence kendini de bebişleri de üzme canım, aslında herkes aynı yolda ve herkes bebişine ya da bebişlerine kavuşmayı bekliyor, o yüzden bence tüm bu merkezler, doktorlar da bir vesile herhalde.. bazılarımızın a merkezinde değil de b merkezinde oluyor, bazılarımız doğru doktora ya da doğru protokole hemen rastlıyor bazılarımız da mutlu sondan önce bir süre uğraş veriyor ya da ne biliyim ilk seferde herşey yolunda gidiyor, Allahtan hepsi..o yüzden birbirimize tabii ki önerilerde,tavsiyelerde bulunacağız, düşüncelerimizi paylaşacağız ve hep diyorum bu tedavide sadece bu tedavileri yaşayanlar birbirini anlar, bizler bu forumda iyi ki konuşabiliyoruz, iyi ki varsınız diye hep söylüyorum, çünkü hem hepimiz aynı amaç uğruna savaşıyoruz hem de bu tedavi sürecinde etrafımızdakilere birşeyleri rahatça anlatamıyoruz anlatsak da sadece dinliyorlar, anlayamıyorlar, en fazla bize destek olmaya gayret ediyorlar ama bu tedavi gerçekten ne kadar sürerse sürsün hem maddi hem manevi açıdan yorucu, yıpratıcı bir tedavi bence, bu nedenle hep birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum... ve hepinizi çoook seviyorum iyi ki varsınız.. benim de böyle uzun uzun yazasım varmış, Flavius ve Nilen sizler vesile oldunuz, yazasım varmış gerçekten de..önerilerinizi, tavsiyelerinizi, fikirlerinizi her zaman ama her zaman bekliyorum..kendinize iyi bakın, Flavius bebişlere de iyi baaaak..
Arkadaşlar
tedavinin sonuna kadar gelip de transfer aşamasında kalmış olanlar var mı? benim cumartesi günü 5 yumurta toplanmıştı, sadece 2si olgundu, teki döllendi bugün transferim vardı, ama tek olan embriyo da 3. kalite olduğu için transferim yapılamadı.. tedavisi böyle yarım kalanlar, transferi yapılamayanlar var mı aranızda? son aşamada bunu yaşamak da çok zormuş, ben hala çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş diyorum kendime...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?