- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.021
Kutsala gittiYaaa binli msj bana gelsinn
Öyle tabi şamdanım doğru söylüyorsun. Ben gurbette okuduğum için otomatik bir acıma geliyor içime
Zaten benim adamın da tavrı belli. İsteseler de gelemiyorlar. Bak bugün erken çıktı. Saat kaç oldu hala birlikteler. Daveti bırak polise mukavemet yapıcam gidip yakında
Tamam istediğiniz gibi olsun gerçekten gidiyorum hemde imzamı atarak... herkese iyi geceler
Noldu? Neyi kaçırdım? Neden gidiyorsun?Tamam istediğiniz gibi olsun gerçekten gidiyorum hemde imzamı atarak... herkese iyi geceler
Zaman bulsa hiç birimizi boş çevirmez aslında ama işte zamansızlığın gözü çıksınYa hayir gercekten takdir edilesj bisey sasip kaliyorum ortalikta gorunmezken binli msjda bam diye geliyorsun msj sana geliyor ciddi takdirlik alinma bide biz aliniyozki hec bakk bakk hec alinmadjkYoulost16
Yaa geçmiş olsun cnm karinini sıcak tut bol bolHasta olmasam totom acik yatsam yatiyorum.Hasta olunca 3 gun rahat buz kesyom canim.Karnim nasil agriyo walla uykuda haram bana bu gece
Adetliyimmm balımmmYaa geçmiş olsun cnm karinini sıcak tut bol bol
Regl sokulmesi icjn napmak gerek ya patlicam
İyi geceler hatunlar
Seviliyorsunuz
Bak müslüm paylaşırım darmaduman olursunEylül ayının espirisi
Hamilelik suphen yok demi canim ben sogan ve maydanoz kuru yapyom cok ise yaryo bende.Regl sokulmesi icjn napmak gerek ya patlicam
Onu anladım kuzummAdetliyimmm balımmm
rüzgar gibi geçti oldu bu bonus
hemen geldin hemen gidiyosun
iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?