- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.001
Yok canim malesef bugun duzeni ben bozdum ama sabah erken kalktikya hastane icin aksam da banyo yaptirdim ogle uykusunu birakali 2 ay olmstu aslnda ama cok yoruldu bugun bide erken kalktigi icjn baktm tv izlerken uyuyakalms uyandirmadim uyudu biraz bugece kacta yatar kestiremedim bakalm henuz uykusu yokyarin rutine dpneriz gene insallah
Üzüldüm çayım ya.. Ama bir yandan sevindim. Ciddi birşey değilmiş. Ele gelen birşey var deyince korkmuştum. Buna da şükür.Yani beynen daha iyiyim kesinlikle de vucutca biraz agrim var apseyo bosaltirken acidi ama insallah gececek bu bisey degl Allah beternden saklasin. Aynen analarn hakknin neden odenmeyecegni anliyorz herbir gun daha iste ... sen naslsn iyimisin
Kim seçti zeyzeyim bana da haber verseydiniz keşke
Hoşgeldin cnm Ankara da cok soğudu bir corabim eksik ayağim daHu hu seksü kertenkeleler ben geldim
Nasilsiniz ne kadar usuyom bu havalar ne soguk oyle kis moduna girdim kalin kalin giyindim.pijamamin ustune coraplarimi cektim kahwemi sigarami kaptim geldim....
Geldim ballim geldim
Kiz varua okadar isterdim yemesiyle uykusu babasina ceksin diye ama malesef 1 tanesi bile cekmemisaman kuzu ya o kadar oluryarin tekrar düzene döner :) çok şükür sonuç güzel çıktı
benimki sever öğle uykusubabasigile cekmis tabi ilerde uyur mu bilmiyorum:)
Hasta olmasam totom acik yatsam yatiyorum.Hasta olunca 3 gun rahat buz kesyom canim.Karnim nasil agriyo walla uykuda haram bana bu geceHoşgeldin cnm Ankara da cok soğudu bir corabim eksik ayağim da
Öyle tabi şamdanım doğru söylüyorsun. Ben gurbette okuduğum için otomatik bir acıma geliyor içimeevethayatta her türlü insan var :) asla bi insanin anlattığına bakmicaksin. hareketlerine bakicaksin mesela.
gurbette çalışacağını bilmiyo muydu onlar??
bazen kek tatlı falan yapınca esime verirdim götür hep beraber yersiniz diye. on kerede üçünde anca götürürdügerek yok derdi. demekki onlarin ortami çok kaldirmiyo böyle şeyleri:) mesafe herşeydir cici
Kiz varua okadar isterdim yemesiyle uykusu babasina ceksin diye ama malesef 1 tanesi bile cekmemis
Cok cok sagol hatirlayip sorman bile ne kadar gonlumu aldi cnku baya uzun sure giremedin buraya o hengamede unutmamissinÜzüldüm çayım ya.. Ama bir yandan sevindim. Ciddi birşey değilmiş. Ele gelen birşey var deyince korkmuştum. Buna da şükür. ♥
Nasıl olayım kuzum. Okuldan çıkıp kız kardeşime koşuyorum bu sıralar. Mevlidimiz var az kaldı tarihe. Onun koşuşturmacası.. Ayaklarımı uzatıp boş boş sıkılmayı özledim
Senin dualar tutuyor canin tescillendiben işimi sağlama aldim amabütün hamileliğimde dua ettim. yemesi bana benzemesin babasina benzesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?