Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aman kuzu ya o kadar olur yarin tekrar düzene döner :) çok şükür sonuç güzel çıktı
benimki sever öğle uykusu babasigile cekmis tabi ilerde uyur mu bilmiyorum:)

Yani beynen daha iyiyim kesinlikle de vucutca biraz agrim var apseyo bosaltirken acidi ama insallah gececek bu bisey degl Allah beternden saklasin. Aynen analarn hakknin neden odenmeyecegni anliyorz herbir gun daha iste ... sen naslsn iyimisin
Üzüldüm çayım ya.. Ama bir yandan sevindim. Ciddi birşey değilmiş. Ele gelen birşey var deyince korkmuştum. Buna da şükür.
Nasıl olayım kuzum. Okuldan çıkıp kız kardeşime koşuyorum bu sıralar. Mevlidimiz var az kaldı tarihe. Onun koşuşturmacası.. Ayaklarımı uzatıp boş boş sıkılmayı özledim

Hu hu seksü kertenkeleler ben geldim
Nasilsiniz ne kadar usuyom bu havalar ne soguk oyle kis moduna girdim kalin kalin giyindim.pijamamin ustune coraplarimi cektim kahwemi sigarami kaptim geldim....
Hoşgeldin cnm Ankara da cok soğudu bir corabim eksik ayağim da

aman kuzu ya o kadar olur yarin tekrar düzene döner :) çok şükür sonuç güzel çıktı
benimki sever öğle uykusu babasigile cekmis tabi ilerde uyur mu bilmiyorum:)
Kiz varua okadar isterdim yemesiyle uykusu babasina ceksin diye ama malesef 1 tanesi bile cekmemis

Öyle tabi şamdanım doğru söylüyorsun. Ben gurbette okuduğum için otomatik bir acıma geliyor içime
Zaten benim adamın da tavrı belli. İsteseler de gelemiyorlar. Bak bugün erken çıktı. Saat kaç oldu hala birlikteler. Daveti bırak polise mukavemet yapıcam gidip yakında

Kiz varua okadar isterdim yemesiyle uykusu babasina ceksin diye ama malesef 1 tanesi bile cekmemis

ben işimi sağlama aldim ama bütün hamileliğimde dua ettim. yemesi bana benzemesin babasina benzesin diye

Cok cok sagol hatirlayip sorman bile ne kadar gonlumu aldi cnku baya uzun sure giremedin buraya o hengamede unutmamissin
Valla kosturmacadayken evde oylece uzanmayi ozluyor insan ama evdeyken de durgun hayat sikiici geliyor iste bi ortamiz yok malesef napalim bin sukur bugunumuze tatliss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…