- 11 Nisan 2007
- 88.067
- 518.198
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.041
Pijamayı çorap içine?Onu anladım kuzummyine de sıcak tutarsan ağrısı azalıyor ben hayatta atlet giymem içimee ama hasta olunca tişörtümü donumun içine sokarım ağrısı azalıyor
E madem az oturayım
Nassın eysiniz inş
Yerimm ya ayni ben tipimi gorOnu anladım kuzummyine de sıcak tutarsan ağrısı azalıyor ben hayatta atlet giymem içimee ama hasta olunca tişörtümü donumun içine sokarım ağrısı azalıyor
Onu yapan benim bonuscumPijamayı çorap içine?
Çaresine bak kuzum aman kadın olmak zor beeee eskiden hep adet olmayı çok isterdim arkadaşlar oluyor ben niye olmuyorum diye 12 yaşında carttttttt diye oldumYerimm ya ayni ben tipimi gor
İclik donlu dedeler gibi hissediyom kendimi bende atlet giymem normalde corap hele hic amma bu agri ve donma hissi beni benden aliyoayaklarimin altina sicak su torbasi koycam simdi hemencijkk
Ben 16 yasimda oldum balim ama ne olmak ay ne komikti ayni senin gibi bende neden olmuyom diye uzulurdum benden kucukler olurdu sonra o husran aksamÇaresine bak kuzum aman kadın olmak zor beeee eskiden hep adet olmayı çok isterdim arkadaşlar oluyor ben niye olmuyorum diye 12 yaşında carttttttt diye oldumşimdi evlendim 9 ay olmak istemiyorum diye totomu yırtıyorumm
iyiyiz canım sen nasılsın :)
nasıl gidiyo yeni yaşam tarzin. degsitirdin demi beslenme bicimini :)
Ahahahaaaa 5 gün vallaaha zor dayaniyorlar kedinin cigere baktığı gibi bakıyorlarBen 16 yasimda oldum balim ama ne olmak ay ne komikti ayni senin gibi bende neden olmuyom diye uzulurdum benden kucukler olurdu sonra o husran aksamheryer al kirmizi yatakta odum kopmustu simdide bitse diye bekliyoz.Benim koca kedi yawrusu kenardan koseden gozluyo vicdansizz
5 gun mapus damlarindayim bekle beni dedim
Tesekkur ederim cnm kendimce bi suphen yok sanmam Allah isteyenlere versin insallah gunum bugundu ama acayp sistim insallah olurum 1 2 gunr yoksa kuru uygularim .Hamilelik suphen yok demi canim ben sogan ve maydanoz kuru yapyom cok ise yaryo bende.
Bi tane sogan yarim demet maydanoz
Sogani 4 e boluyorum maydonuzu oylecene koyuyorum 10 15 dakka kaynat ilik yada sogut süz ic ac karnina oluraa daha iyi olur sabahhh
Dedim ama k kokusunu alınca gelirsjn diye ulaaaa bu kadar da olmaz ki kadına ditttt dedikkk kışşş dedik iyi akşamlar dedik duygu sömürüsü ile aldiiiBu kadar sevilmediğmi bilmiyodum
Hemde nasil walla diyo bana cikolatani unutmadim dedim hele bi unuttAhahahaaaa 5 gün vallaaha zor dayaniyorlar kedinin cigere baktığı gibi bakıyorlarçok fenalar ayollll
Aminnnn insallah canim ❤Tesekkur ederim cnm kendimce bi suphen yok sanmam Allah isteyenlere versin insallah gunum bugundu ama acayp sistim insallah olurum 1 2 gunr yoksa kuru uygularim .
Adam nasıl bekliyorsa o günü cikilatayı bile unutmuyor unutsa enisteye akşam heç bişey yohhhhHemde nasil walla diyo bana cikolatani unutmadim dedim hele bi unutt
Can noktam ciklat hele bi almasinAdam nasıl bekliyorsa o günü cikilatayı bile unutmuyor unutsa enisteye akşam heç bişey yohhhh
Diloosss cok dogru .. sirtim usuyunce ben de atlet giyerim isitiyo valla incicik biseycik emmeOnu anladım kuzummyine de sıcak tutarsan ağrısı azalıyor ben hayatta atlet giymem içimee ama hasta olunca tişörtümü donumun içine sokarım ağrısı azalıyor
Kuzu vallaha ben giyemiyorum nefesim daraliyor hayatım da toplasan bir kaç kere anca atlet giydimmDiloosss cok dogru .. sirtim usuyunce ben de atlet giyerim isitiyo valla incicik biseycik emme
Bazilari oyle der alismayla alakali bisey geralde cok sicaklarda bende gymiyorum tabide bu hafta giymeye basladim hemen sirtim.donmus 2 gece sabaha karsi alarmj aldim hemen gydimKuzu vallaha ben giyemiyorum nefesim daraliyor hayatım da toplasan bir kaç kere anca atlet giydimm
Harika fikirkendi kendini mahallenin delisi secti ben de koruma altına aldim cici
İyiyim aneyaslanım. Sen nasılsın? Koşturmaca bende okul ev..Geldim ballim geldim
Nasilsinnn
Çayım ben okullar açıldığından beri %50 daha az giriyorum ama aklım hep sizdeCok cok sagol hatirlayip sorman bile ne kadar gonlumu aldi cnku baya uzun sure giremedin buraya o hengamede unutmamissin
Valla kosturmacadayken evde oylece uzanmayi ozluyor insan ama evdeyken de durgun hayat sikiici geliyor iste bi ortamiz yok malesef napalim bin sukur bugunumuze tatliss
Bende anlamadımNiye bu kadar hırs yaptıysam
Kutsala artık şiir yazmama kararı aldığım için ödül sana sekti çayımYaaa binli msj bana gelsinn
İnşallah birgün sana da gelecek çok hissediyorum bildiğin gibi değil
Hem suçlu hem güçlüyü oynuyor çünkü. Delirtti beni ama sildim defterden.Noldu? Neyi kaçırdım? Neden gidiyorsun?
Nerelerdesin bonusum.. Etiket yapacaktım şimdi seni.İyi geceler hatunlar
Seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?