Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu anladım kuzummyine de sıcak tutarsan ağrısı azalıyor ben hayatta atlet giymem içimee ama hasta olunca tişörtümü donumun içine sokarım ağrısı azalıyor
Yerimm ya ayni ben tipimi gor
İclik donlu dedeler gibi hissediyom kendimi bende atlet giymem normalde corap hele hic amma bu agri ve donma hissi beni benden aliyo ayaklarimin altina sicak su torbasi koycam simdi hemencijkk

Yerimm ya ayni ben tipimi gor
İclik donlu dedeler gibi hissediyom kendimi bende atlet giymem normalde corap hele hic amma bu agri ve donma hissi beni benden aliyo ayaklarimin altina sicak su torbasi koycam simdi hemencijkk
Çaresine bak kuzum aman kadın olmak zor beeee eskiden hep adet olmayı çok isterdim arkadaşlar oluyor ben niye olmuyorum diye 12 yaşında carttttttt diye oldum şimdi evlendim 9 ay olmak istemiyorum diye totomu yırtıyorumm

Çaresine bak kuzum aman kadın olmak zor beeee eskiden hep adet olmayı çok isterdim arkadaşlar oluyor ben niye olmuyorum diye 12 yaşında carttttttt diye oldum şimdi evlendim 9 ay olmak istemiyorum diye totomu yırtıyorumm
Ben 16 yasimda oldum balim ama ne olmak ay ne komikti ayni senin gibi bende neden olmuyom diye uzulurdum benden kucukler olurdu sonra o husran aksam heryer al kirmizi yatakta odum kopmustu simdide bitse diye bekliyoz.Benim koca kedi yawrusu kenardan koseden gozluyo vicdansizz
5 gun mapus damlarindayim bekle beni dedim

Ahahahaaaa 5 gün vallaaha zor dayaniyorlar kedinin cigere baktığı gibi bakıyorlar çok fenalar ayollll

Tesekkur ederim cnm kendimce bi suphen yok sanmam Allah isteyenlere versin insallah gunum bugundu ama acayp sistim insallah olurum 1 2 gunr yoksa kuru uygularim .

Onu anladım kuzummyine de sıcak tutarsan ağrısı azalıyor ben hayatta atlet giymem içimee ama hasta olunca tişörtümü donumun içine sokarım ağrısı azalıyor
Diloosss cok dogru .. sirtim usuyunce ben de atlet giyerim isitiyo valla incicik biseycik emme

Kuzu vallaha ben giyemiyorum nefesim daraliyor hayatım da toplasan bir kaç kere anca atlet giydimm
Bazilari oyle der alismayla alakali bisey geralde cok sicaklarda bende gymiyorum tabide bu hafta giymeye basladim hemen sirtim.donmus 2 gece sabaha karsi alarmj aldim hemen gydim gardimi aldim soguklara

kendi kendini mahallenin delisi secti ben de koruma altına aldim cici
Harika fikir
Geldim ballim geldim
Nasilsinnn
İyiyim aneyaslanım. Sen nasılsın? Koşturmaca bende okul ev..
Çayım ben okullar açıldığından beri %50 daha az giriyorum ama aklım hep sizde aynen dediğin gibi şükür bugünümüze..
Niye bu kadar hırs yaptıysam
Bende anlamadım
Yaaa binli msj bana gelsinn
Kutsala artık şiir yazmama kararı aldığım için ödül sana sekti çayım
Brom, sıradaki şiirin bana gelsin mi? B Brunello Cicinelli ben kendi imkanlarımla denk gelemiyorum
İnşallah birgün sana da gelecek çok hissediyorum bildiğin gibi değil
Noldu? Neyi kaçırdım? Neden gidiyorsun?
Hem suçlu hem güçlüyü oynuyor çünkü. Delirtti beni ama sildim defterden.
İyi geceler hatunlar
Seviliyorsunuz
Nerelerdesin bonusum.. Etiket yapacaktım şimdi seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…