- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.981
Brom açık açık bunu neden yazdığımı söyleyemiyorum. Aksi bir durumda yaptığım ayıpla kalabilirim. Şuan birşey yok, içimdeki dengesiz acabaları öldüremiyorum.Brocum ben özelde wp grubu kurmak yasak diye biliyorum. Çünkü wp grubu kurup maddi çıkar elde etmeye çalışanlar olmuş. Ama kişisel olarak reel hayatta kimsenin görüşmesine birşey diyemeyiz demişti kazen. Numara alıp vermek yasak değil ama grup kurmak yasak bende böyle biliyorum.
Zaten aklı başında kimse herkese numarasını vermez. Herkesin burda çok samimi olduğu 1 yada 2 kişide numarası vardır %100.
Öte yandan ipi kaçacak muhabbete ya da sıkıntı yaratabilecek muhabbete ben topikte izin vermiyorum.
Yeri gelip uyarı yaptığım da oluyor. Ben topiği açıp Allaha emanet edenlerden değilim, sorumluluğunu üstleniyorum. Böyle de olması gerektiğine inanıyorum. Gözümden kaçarsa o ayrı tabi.
De isteee nolmus kiiKız kaçıncıya hoşgeldin diyeyim
Yok canim malesef bugun duzeni ben bozdum ama sabah erken kalktikya hastane icin aksam da banyo yaptirdim ogle uykusunu birakali 2 ay olmstu aslnda ama cok yoruldu bugun bide erken kalktigi icjn baktm tv izlerken uyuyakalms uyandirmadim uyudu biraz bugece kacta yatar kestiremedim bakalm henuz uykusu yokaynen ya benikini ben yilmadan bikmadan hep ayni satte uyusa da uyumasa da yatirdimo yüzden meyvesini topluyorum sanirim
sen naptın yatti mi senin kız da :)
Allah onları alsın soğudum şuan hepsindenNe bileyim iyi çocuklara benziyorlar ama bilemeyiz tabi. Yemek istiyorlar falan içim acıyor yazık gurbette hepsi. Ama kıskançlığı mı tutuyor anlamadım.
E bizim sosyal medya hesabı ortak, hepsi orda ekli ben fotoğraf atıyorum bazen tek fotoğrafımı. Ondan sakınmıyor amaBenimkinin koruması bir değişik Beni değil de evi koruyor gibi değil mi
Kuzum bir durum varsa bana özelden anlatabilirsin. Mevzu varsa kolları sıvarım, problem varsa çözerim, atar yapılcaksa yaparım, sadece dinlemem gerekiyorsa sadece dinlerim. Bende her yol varBrom açık açık bunu neden yazdığımı söyleyemiyorum. Aksi bir durumda yaptığım ayıpla kalabilirim. Şuan birşey yok, içimdeki dengesiz acabaları öldüremiyorum.
Türkiye'de 40 , Kıbrıs'ta 41 42Hahah kaç numara malim ayaklar?
Napayım koşuşturmaca halindeyim hepYıprandım
Kim seçti zeyzeyim bana da haber verseydiniz keşkeO degildee topigin en delisi ben secildim nerde benim tacimmm
Örümcek adam mısın len senKuzum bir durum varsa bana özelden anlatabilirsin. Mevzu varsa kolları sıvarım, problem varsa çözerim, atar yapılcaksa yaparım, sadece dinlemem gerekiyorsa sadece dinlerim. Bende her yol var
Oy birligiyle oyle yaptilar valla hatta hastaneye bile yatiriyolardi kocamsiz zor kactim ellerindenKim seçti zeyzeyim bana da haber verseydiniz keşke
Fazla iyi niyetli olduğuma kanaat mı getirmeliyim acaba şuan sorguladım hiç öyle düşünmemiştimayrı hesap actirsa yine gorecekler kontrollü kiskaniyosen farkında değilsin adam kendince almis önlemi.
ayrıca yemek yap da gelelim yenge diyen adamı asla evime sokmam
yapıp yesinler. analari gelsin sıralı yapsın. ya da sevgili yapsınlar. hiç hoş bulmadim ben tavırlarını.
herşeyin bi adabi var. ben bazen is yerine biseyler yapıp götürürdüm. bekar erkek arkadaslar niye yapiyosun zahmet etme sen de calisiyosun yazik sana derlerdi. kuseriz yapma derlerdi. ayrıca evine gelelim degil ailem geldi dışarda yemek cay icelim mi birlikte. kiz arkadasimla suraya gidicez hep beraber gidelim mi derler. bence usulü bu yani bu islerin cicim.
sen eşini dinle. cıvık adamdan fayda gelmez
MaşaAllah malim boy kaç kız?Türkiye'de 40 , Kıbrıs'ta 41 42hangimiz yıpranmadık be gulüm hangimiz ebemizin çorabını tersten görmedik
Kertenkele adamımÖrümcek adam mısın len sen
Sebep?Oy birligiyle oyle yaptilar valla hatta hastaneye bile yatiriyolardi kocamsiz zor kactim ellerinden
Yani beynen daha iyiyim kesinlikle de vucutca biraz agrim var apseyo bosaltirken acidi ama insallah gececek bu bisey degl Allah beternden saklasin. Aynen analarn hakknin neden odenmeyecegni anliyorz herbir gun daha iste ... sen naslsn iyimisinÇok geçmiş olsun kuzum. İyisin şimdi di mi? Analığın zorlukları işte bunlar
Fazla iyi niyetli olduğuma kanaat mı getirmeliyim acaba şuan sorguladım hiç öyle düşünmemiştim
171 kuzum.bak boyun boyuma burcun burcumaMaşaAllah malim boy kaç kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?