Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Brom açık açık bunu neden yazdığımı söyleyemiyorum. Aksi bir durumda yaptığım ayıpla kalabilirim. Şuan birşey yok, içimdeki dengesiz acabaları öldüremiyorum.

aynen ya benikini ben yilmadan bikmadan hep ayni satte uyusa da uyumasa da yatirdim o yüzden meyvesini topluyorum sanirim

sen naptın yatti mi senin kız da :)
Yok canim malesef bugun duzeni ben bozdum ama sabah erken kalktikya hastane icin aksam da banyo yaptirdim ogle uykusunu birakali 2 ay olmstu aslnda ama cok yoruldu bugun bide erken kalktigi icjn baktm tv izlerken uyuyakalms uyandirmadim uyudu biraz bugece kacta yatar kestiremedim bakalm henuz uykusu yok yarin rutine dpneriz gene insallah

ayrı hesap actirsa yine gorecekler kontrollü kiskaniyo sen farkında değilsin adam kendince almis önlemi.

ayrıca yemek yap da gelelim yenge diyen adamı asla evime sokmam

yapıp yesinler. analari gelsin sıralı yapsın. ya da sevgili yapsınlar. hiç hoş bulmadim ben tavırlarını.
herşeyin bi adabi var. ben bazen is yerine biseyler yapıp götürürdüm. bekar erkek arkadaslar niye yapiyosun zahmet etme sen de calisiyosun yazik sana derlerdi. kuseriz yapma derlerdi. ayrıca evine gelelim degil ailem geldi dışarda yemek cay icelim mi birlikte. kiz arkadasimla suraya gidicez hep beraber gidelim mi derler. bence usulü bu yani bu islerin cicim.

sen eşini dinle. cıvık adamdan fayda gelmez

Brom açık açık bunu neden yazdığımı söyleyemiyorum. Aksi bir durumda yaptığım ayıpla kalabilirim. Şuan birşey yok, içimdeki dengesiz acabaları öldüremiyorum.
Kuzum bir durum varsa bana özelden anlatabilirsin. Mevzu varsa kolları sıvarım, problem varsa çözerim, atar yapılcaksa yaparım, sadece dinlemem gerekiyorsa sadece dinlerim. Bende her yol var

Fazla iyi niyetli olduğuma kanaat mı getirmeliyim acaba şuan sorguladım hiç öyle düşünmemiştim

Çok geçmiş olsun kuzum. İyisin şimdi di mi? Analığın zorlukları işte bunlar
Yani beynen daha iyiyim kesinlikle de vucutca biraz agrim var apseyo bosaltirken acidi ama insallah gececek bu bisey degl Allah beternden saklasin. Aynen analarn hakknin neden odenmeyecegni anliyorz herbir gun daha iste ... sen naslsn iyimisin

Fazla iyi niyetli olduğuma kanaat mı getirmeliyim acaba şuan sorguladım hiç öyle düşünmemiştim

evet hayatta her türlü insan var :) asla bi insanin anlattığına bakmicaksin. hareketlerine bakicaksin mesela.
gurbette çalışacağını bilmiyo muydu onlar??
bazen kek tatlı falan yapınca esime verirdim götür hep beraber yersiniz diye. on kerede üçünde anca götürürdü gerek yok derdi. demekki onlarin ortami çok kaldirmiyo böyle şeyleri:) mesafe herşeydir cici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…