- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.081
Napaim Yaaa sonra zaten hiç uyuyamicam iki sene dahaBenim yerimede uyu gulom
Bal anne kucuk kuzu uyutyo seni
Oyle walla gulom yat walla bu gunler bayrm havasi gibi misir pitlagim benim o simdiden anneyi dinlendiryo sonra yorulcak diyeNapaim Yaaa sonra zaten hiç uyuyamicam iki sene daha
Ben bu kosturmacayla pirrtlar çıkar valla çocukOyle walla gulom yat walla bu gunler bayrm havasi gibi misir pitlagim benim o simdiden anneyi dinlendiryo sonra yorulcak diye
Noldu kuzucukkkk gecms olsn
Oha demek istiyorum izninle kuzum ya nere bu hastane et tabiki sikayet
Ic cnm seni asla korktmak istemem ama hafife alma diye soyluyorum enfeksiyon sebebyle cok kotu.durumlar olabiliyor okdr diyeyim . Birde baska bi hastanrue git ya bunlarla icine sinmemistir senin sahsen benm sinmedi
aman kuzum ya ihmal etme sakın suyu susuzlukta cok kötü yapar insanı. böbrek susuz kalinca ağrı yapar, susuzluk mide bulantısı bas dönmesi falan yapar. inşallah sadece susuzlukla ilgilidir bundan sonra sorunsuz geçer
Nasılsın canım kusmalarin fln devam ediyor mu geçen dedigin,lutfen iyiyim deGünaydıınnn
Nasılsın canım kusmalarin fln devam ediyor mu geçen dedigin,lutfen iyiyim de
Haftalarımız aynı, hala mide bulantısı mı var?Dünden beri zorlaya zorlaya da olsa yiyorum bikaç lokma cnm ona bile sevinir oldum
Bu halimizede hamdolsun
Olsun canım zorlada olsa bogazindan bi kaç lokma geçiyormuş oda bisey yavaş yavaş duzelirsin inşallah du bakalım,dikkat et sen kendine ayaklarını sıcak tut pembisimDünden beri zorlaya zorlaya da olsa yiyorum bikaç lokma cnm ona bile sevinir oldum
Bu halimizede hamdolsun
Balllll dukaklımmmPoncigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?