Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Noldu kuzucukkkk gecms olsn

Çok teşekkür ederim cnm.

Oha demek istiyorum izninle kuzum ya nere bu hastane et tabiki sikayet

Haydarpaşa Numune Hastanesi.

-Acilde hamile olduğumu bile bile bebeğe bastıra bastıra bastıra karnımı muayene etti bağırdım kızdım.

- Ürolojiye gönderdi. Böbreği bulamadı ultrasonda.

- Kadın doğuma gönderdi. Fetüsü göremedi.

Yani ben pes dedim.

Ic cnm seni asla korktmak istemem ama hafife alma diye soyluyorum enfeksiyon sebebyle cok kotu.durumlar olabiliyor okdr diyeyim . Birde baska bi hastanrue git ya bunlarla icine sinmemistir senin sahsen benm sinmedi

Gittim cnm bugün özeldeki doktoruma. Hafta sonu olduğu için gidememiştim. Amcam da doktor tüm tahlillermi gösterdim onada. Korkulacak bişey yok. Seni boşu boşuna strese sokup mahfetmiş cahiller dedi. Hamdolsun biraz daha toparlandım.

İnşaAllah cnm bnm. Çok çok tşk ederim

Dünden beri zorlaya zorlaya da olsa yiyorum bikaç lokma cnm ona bile sevinir oldum
Bu halimizede hamdolsun
Haftalarımız aynı, hala mide bulantısı mı var?
benim 15 haftaya kadarmide bulantısı iştahsızlık vardı 2 kilo verdim, sonra geri aldım,
Bu haftalarda hızla kilo almaya başladım
verdiğim 2 kiloyu almakla birlikte üstüne 1,5 kilo daha aldım,
sizin kilo durumunuz nasıl?
bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?

Dünden beri zorlaya zorlaya da olsa yiyorum bikaç lokma cnm ona bile sevinir oldum
Bu halimizede hamdolsun
Olsun canım zorlada olsa bogazindan bi kaç lokma geçiyormuş oda bisey yavaş yavaş duzelirsin inşallah du bakalım,dikkat et sen kendine ayaklarını sıcak tut pembisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…