- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.101
Sana da gunaydin dilosss hepinjze gunaydinGünaydınnnnnnnnn
Nerelerdesin bonusum.. Etiket yapacaktım şimdi seni.
Ajxhahd kendimi yemek istedim bi an dilosBalllll dukaklımmmkaymaklı ekmek kadayıfım benümmmmm künefemmmm.. napionn datlumm
Aman canım karsima çıktı dicen sandimDün ne kadar andıysak benim eski x kocamıgece rüyalarıma girdi aman allahım resmen kabustuu
sabah uyandım eşime diyorum berbat bir gece geçirdim bütün gece rüyamda zebaniler ile uğraştımm resmen 4 yıl önceye gittim geldim gittim geldim
Kız anam Allah korusun ne karşıma çıkmasıAman canım karsima çıktı dicen sandimbilinçaltında kalmış demek ki boşver gününü etkilemesin zebani benzetmesi süper afjsfhjah
Kız büyük konusma,ayni sehirdeysen denk gelirsin fln ajxhahd sonra akşam yazarsın bak bize karşılaştık diyeKız anam Allah korusun ne karşıma çıkması
Görsem karşılaşsam ülkeyi terkederim şart olsun kitövbeeeeee
yani ben ayıp olduğunu düşündüm sana
nasıl gidiyo okullar açılınca hayat
Bende bir an yimek istedim seniAjxhahd kendimi yemek istedim bi an dilosnapim kahvaltı yaptık eşimle,sonra kalktim kosturuyorum öyle,temizlige gecicem birazdan balım temizlik günü bugün
Yi beni diloossBende bir an yimek istedim senikolay gelsin şekerim benim bugün işim gücüm yoh dün yaptım herşeyi yiter galiiiii yiter
Aynı şehirdeyiz evetKız büyük konusma,ayni sehirdeysen denk gelirsin fln ajxhahd sonra akşam yazarsın bak bize karşılaştık diyesenin evlendiğini biliyor mu aceba eski eşin
Erken başladıkYi beni diloossdiycem erken başlamış olmayak saat daha 11
Oh sen kurtulmuşsun canım darısı bana,sen bugün bol kk takilcan desene
Anamm kız deli mi ne, inşallah mutlu olamaz falan, nasıl kudurmuşsa demek,senin hayatında ki sen evliyken vardı deseymis arkadaşınızda keske,iyi laf gondermissin sende utanmıştır belkiAynı şehirdeyiz evet
Evlendiğimi biliyor. Ortak çokkk arkadaşımız var. Duyunca bana arkadaşım ile haber göndermiş boşanır boşanmaz 1,5 sene de evlenmek ne oluyor ? hazırda bekletir gibi benim hayatımda kimse yok inşallah mutlu olamaz diye
bende geri arkadaşım ile haber göndermiştim. ona aynen şunları söyle.
1) itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
2) en azından ben boşandıktan 1,5 sene sonra buldum da evlendim kendi gibi oç luğu yapıp kimsenin koynuna girmedim diye
sonra daha o gün bu gündür ses yok
Kız utanmaz oAnamm kız deli mi ne, inşallah mutlu olamaz falan, nasıl kudurmuşsa demek,senin hayatında ki sen evliyken vardı deseymis arkadaşınızda keske,iyi laf gondermissin sende utanmıştır belki
He zaten senin davşan evdeyse onu boşlama zatiErken başladık
Heheee gelicek benim davşan ki birazdan anca onla ilgilenicem biraz zor girerimcanımmmmm
Canım cocugun var mı o adamdanKız utanmaz oonda o şeref yoktu ben lafımı ortaya korummmmm isteyen alınır istemeyen alınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?