Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balllll dukaklımmm kaymaklı ekmek kadayıfım benümmmmmkünefemmmm..napionn datlumm
Ajxhahd kendimi yemek istedim bi an dilos napim kahvaltı yaptık eşimle,sonra kalktim kosturuyorum öyle,temizlige gecicem birazdan balım temizlik günü bugün

Aman canım karsima çıktı dicen sandim bilinçaltında kalmış demek ki boşver gününü etkilemesin zebani benzetmesi süper afjsfhjah

Aman canım karsima çıktı dicen sandim bilinçaltında kalmış demek ki boşver gününü etkilemesin zebani benzetmesi süper afjsfhjah
Kız anam Allah korusun ne karşıma çıkması
Görsem karşılaşsam ülkeyi terkederim şart olsun ki tövbeeeeee

Kız anam Allah korusun ne karşıma çıkması
Görsem karşılaşsam ülkeyi terkederim şart olsun ki tövbeeeeee
Kız büyük konusma,ayni sehirdeysen denk gelirsin fln ajxhahd sonra akşam yazarsın bak bize karşılaştık diye senin evlendiğini biliyor mu aceba eski eşin

Ajxhahd kendimi yemek istedim bi an dilos napim kahvaltı yaptık eşimle,sonra kalktim kosturuyorum öyle,temizlige gecicem birazdan balım temizlik günü bugün
Bende bir an yimek istedim seni kolay gelsin şekerim benim bugün işim gücüm yoh dün yaptım herşeyi yiter galiiiii yiter

Bende bir an yimek istedim seni kolay gelsin şekerim benim bugün işim gücüm yoh dün yaptım herşeyi yiter galiiiii yiter
Yi beni dilooss diycem erken başlamış olmayak saat daha 11
Oh sen kurtulmuşsun canım darısı bana,sen bugün bol kk takilcan desene

Kız büyük konusma,ayni sehirdeysen denk gelirsin fln ajxhahd sonra akşam yazarsın bak bize karşılaştık diye senin evlendiğini biliyor mu aceba eski eşin
Aynı şehirdeyiz evet
Evlendiğimi biliyor. Ortak çokkk arkadaşımız var. Duyunca bana arkadaşım ile haber göndermiş boşanır boşanmaz 1,5 sene de evlenmek ne oluyor ? hazırda bekletir gibi benim hayatımda kimse yok inşallah mutlu olamaz diye

bende geri arkadaşım ile haber göndermiştim. ona aynen şunları söyle.
1) itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
2) en azından ben boşandıktan 1,5 sene sonra buldum da evlendim kendi gibi oç luğu yapıp kimsenin koynuna girmedim diye

sonra daha o gün bu gündür ses yok

Yi beni dilooss diycem erken başlamış olmayak saat daha 11
Oh sen kurtulmuşsun canım darısı bana,sen bugün bol kk takilcan desene
Erken başladık
Heheee gelicek benim davşan ki birazdan anca onla ilgilenicem biraz zor girerimcanımmmmm

Anamm kız deli mi ne, inşallah mutlu olamaz falan, nasıl kudurmuşsa demek,senin hayatında ki sen evliyken vardı deseymis arkadaşınızda keske,iyi laf gondermissin sende utanmıştır belki

Anamm kız deli mi ne, inşallah mutlu olamaz falan, nasıl kudurmuşsa demek,senin hayatında ki sen evliyken vardı deseymis arkadaşınızda keske,iyi laf gondermissin sende utanmıştır belki
Kız utanmaz o onda o şeref yoktu ben lafımı ortaya korummmmm isteyen alınır istemeyen alınmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…