Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek tadım yok bugün müzik falanda fayda etmedi yutubum baktım yaprak dökükümüne bağlamış.
Neclayla leyla kavuşamıyo diye gözüm yaşarmış.
Gidim işlerimi yapim.
Al benden de o kadar. Keyfim yok benim de. İş bir kenara dursun, okul yolunu üşeniyorum.

Al benden de o kadar. Keyfim yok benim de. İş bir kenara dursun, okul yolunu üşeniyorum.

Okula arabayla gidiyoruz gelin götürüyo onunda kızı gidiyo aynı yere.
Dönüşte biraz yürürüm açılırım belki.
Belkide eve gelirim kendimden haberim yok yani.

Gel yaprak dökümü izleyelim :)

Eski dizilerin kanalları boyuna video koyunca önüme çıkıyo

Yaprak dökümü ve aşkı memnu dizilerini ezberledim artık. Akşama kadar yatıp uyuyasım var ama olmuyor

Aa evet aynı cnm

Benim 12. Haftada falan bitmişti bulantım. Ama iştahım asla eskisi gibi olmadı. Sonra 15 haftada yeniden başladı ama hamilelikten kaynaklı bulantı değil zannımca. Böbrek taşı vs dolayısıyla enfeksiyon geçirdim. Birazda üşütme ile birleşince günlerce bişey yiyemedim. Ama sonuç olarak hala eski normal iştahımda değilim. Haa şikayetçi değilim bundan Yeterki kusmadan herşeyden yiyebileyim sağlıklıca. Fazlası boşa kilo ben toplamda 7 kilo verdim. Sonra bebek büyüdüğü için 5 kilo aldım 4.5 ayda. Yani daha gebe kaldığım kiloya bile gelemedim.

Evet hissediyorum baya. Ama kişiye göre ve cinsiyete göre değişirmiş o.

Olsun canım zorlada olsa bogazindan bi kaç lokma geçiyormuş oda bisey yavaş yavaş duzelirsin inşallah du bakalım,dikkat et sen kendine ayaklarını sıcak tut pembisim

Yaa eveet şükür. Teşekkür ederim canımın içiii

Sen nasılsın napıorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…