- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.141
Öyle uyandım patlak patlakOlur öyle çok şey etme
Hayırlı olsun, inşaallah sağlıcakla kucağımıza alırız,Aa evet aynı cnm ☺
Benim 12. Haftada falan bitmişti bulantım. Ama iştahım asla eskisi gibi olmadı. Sonra 15 haftada yeniden başladı ama hamilelikten kaynaklı bulantı değil zannımca. Böbrek taşı vs dolayısıyla enfeksiyon geçirdim. Birazda üşütme ile birleşince günlerce bişey yiyemedim. Ama sonuç olarak hala eski normal iştahımda değilim. Haa şikayetçi değilim bundanYeterki kusmadan herşeyden yiyebileyim sağlıklıca. Fazlası boşa kilo ben toplamda 7 kilo verdim. Sonra bebek büyüdüğü için 5 kilo aldım 4.5 ayda. Yani daha gebe kaldığım kiloya bile gelemedim.
Evet hissediyorum baya.Ama kişiye göre ve cinsiyete göre değişirmiş o.
tedavi mi görüyorsunuz?Merhaba kzlar nasılsnz ben pek iyi değilm ya ruh halim kötü ne bilim cocuk sahibi olmak istiyorum olumsuz gibi geliyor bu ayda pek ümidim yok neyse siznde morallerınız bozmayayım azck sizinle konuşul düzeleyım
Hayırlı olsun, inşaallah sağlıcakla kucağımıza alırız,
ben de hamile kaldığım kilonun üstüne 1,5 kilo aldım,5. aydan itibaren başladı kilolar,
10-12 kiloyla tamamlayabilsem ne ala,
ben de hafta sonundan beri hissetmeye başladım, önceleri gaz hareketi mi bebekhareketimi ayırt edemiyordum ama dünden beri anlaşılmaya başladı,
sizin cinsiyet belli mi?
ben 15+2 de gittiğimde dr daha küçük belli olmaz dedi,
devlete gitmiştim ben, oğlumda 13 haflalıkken özel hastanede öğrenmiştim,Amiin cümlemizin inşaAllah
Ben merakla bekliyorum kaç kilo alacağımı. Annem hep 5-6 kilo alırmış bizde. İnş öyle olurum
Evet benim 2 kere elime tekmesi geldi. Onu dışındaki hareketlerini eşim bile elini koyunca anlıyor. Sanırım karın duvarımda ince
Benim 13+6 da iken belli oldu cinsiyeti. Ama devlettekiler 16. Haftada bile söylemiyor.14. Haftadan itibaren bacağını açarsa belli olur cnm. Bizimki bağdaş kurmuştu ayaklarıyla doktor karnıma azcık hareket yaptı açtı bacaklarını. Erkek dedi gösterdi. Tabii çok nadir kızlarında büyük olabiliyormuş. Ama amcamda doktor ona gösterdim oda erkek bu dedi.
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inş.
Merhaba kzlar nasılsnz ben pek iyi değilm ya ruh halim kötü ne bilim cocuk sahibi olmak istiyorum olumsuz gibi geliyor bu ayda pek ümidim yok neyse siznde morallerınız bozmayayım azck sizinle konuşul düzeleyım
devlete gitmiştim ben, oğlumda 13 haflalıkken özel hastanede öğrenmiştim,
bu cuma yine gitmeyi düşünüyorum belki bu sefer öğreniriz cinsiyeti
1 kızım bir oğlum var, çocuklar çok merak ediyorlar
Taze hamisss nasilsin❤Günaydın
İyiyim canm sen nasilsinTaze hamisss nasilsin❤
evet ben yıllardır istiyordum ama eşim istemiyordu,Ayy 1 kız 1 oğlan var 3. Çocuk isteyerek mi
Aynen ya özelde ilgileniyorlar bakıyorlar söylüyorlar. Devlette uğraşmak istemiyor
Hoşgeldin sendeherkese merhabalar bir kaç gün giremedim yeni kişiler gelmiş hoş gelmis
Rica ederim canım,temizlik yaptım bitirdim bi rahatladim bende kuzum,simdi de kahvemi yaptım içiyorum benden iyisi yok şükürYaa eveet şükür. Teşekkür ederim canımın içiii
Sen nasılsın napıorsun
Keşbiş olsun . Ohhh mis miss otuur, keyifle yudumla kahveniRica ederim canım,temizlik yaptım bitirdim bi rahatladim bende kuzum,simdi de kahvemi yaptım içiyorum benden iyisi yok şükürdinleniyorum
hoşbulduukkherkese merhabalar bir kaç gün giremedim yeni kişiler gelmiş hoş gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?