Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedigim gibi belki hormonlardan böyle dusunuyorm gorumcenin kızı ondaymis aramışlar biz böyle böyle gidiyoruz kızı hazırlıyiver diye yazık hazirlamis eşim kapıda demiş hadi sen gelmion mu yoo bana demediler demiş eşimde olmaz öyle şey git hazırlan gel demiş kosa kısa gitmiş giyinmiş

Nasıl diyim görümcem fazla etkiliyor kv

Birgün misafiri gelecekti bni de cagiracakmis roos gelmz boşa çağırma demiş o da cagirmamis bende duydum gorumceme bir ton laf saydım sen hayırdır dedm bnm adıma.karar veriyorsun herkes adına hüküm suruyorsun

Belki gelcem belki gelmicem bu bnm bilcegim.bisey senin değil dedm

Sonra gittim kv elimde pastayla falan mutlu oldu

Ben öyle dışlanmış insnlara üzülürüm kim olursa olsun samdanm çok kotu bişey cnku

kk birinci noteri sana mecajjjjjj attiiim halini hatrını sordum

kız farketmemisimdir ben sana etiket yapmadım mi yoksa
iyiyim kuzu oğlanın kreş heyecanı var eksiklerini alıyoruz yavaş yavaş:) onun dışında coooooookkkkk yorgunum her zamanki gibi

sen napiyosun nasılsın canım:)

Polisi arasan da bı turlu aramasan da
Karissan bir türlü karışmadan bir türlü

İnsnin içi açıyor böyle durumlarda

Ah ah bilmezmiyim neyseki atlatmissiniz zor kismi eksikleri belirleynce bikac parca dha alirsin biter kisa hazirlik dimi bizimde yapmamiz lazm bakalim .

ya bizim maddiyattan dolayi hediye gelenlerle büyüdü:) annem sağolsun sürekli alip geliyodu. ama alma artık biz alalim dedim ona nasılsa işe donucem o da evinin bı eksiğini alır. h&m de 3 al 2 öde var cayim:) ben hemen hemen hepsini ordan aldım. oranin kıyafetlerini cok seviyorum ben hem sade hem kaliteli :)

herşey çok pahalı ama Allah yardımcısı olsun darda olanlarin

üzülme kuzum ya kombi falan mi bozuldu su isitmak durumunda kaldın sen

Filmi değiştim ya duygulanma sırası değil şimdi

en iyi hülya koçyiğit filmi olabilir

ay evet yaaaa çok tatlı degiller mi bide kadir inanirla bi filmi vardi. leylayla mecnundu isimleri binada ferhatla sirin asliyla kerem de vardi filmin adını unuttum ama

aynen katılıyorum sana rossum ya. o kadar iyi yapmışsın ki çok takdir ettim seni altin kalpli hamis seni

ben de arkadan arkaya korur kollarim. kimsenin hakkini kimseye yedirmem. ama işte kaynanam iyiliği de tuhaf bi sekilde kullanan sapitan bi kadin o yüzden arka planda devam ediyorum. varsin oğlu onu düşünüyo bilsin neticede önemli olan düşünülmek.

Allah'tan benim görümcem yok ama kaynananda da hata var ne uydu gibi etkileniyon ki sen kızının her dediğinden kocaman kadın halbuki

Ben de sizin kertenkeleniz değil miyim şamdanim... Elhan ablaniz da sizi merak edipduru....

Etiket yaptığın zaman geldim mesaj yazdım iyim canım TV keyfisi ne olsun baska

Ben de sizin kertenkeleniz değil miyim şamdanim... Elhan ablaniz da sizi merak edipduru....

ama ben sonraki mesajda bunu açıkladim en tatlı kertenkele
bi dahakine bi tek seni etiketlerim olur mu napiyosun nasılsın hazan seni de vurdu mu

Etiket yaptığın zaman geldim mesaj yazdım iyim canım TV keyfisi ne olsun baska

hadi ya dönüp tekrar bakayim kaciriyom yakalayamiyom bide bi kaç topikte geziyonuz anam nasil yakaliyonuz herşeyi bi anlasam

Çok etkileniyor onalr hepsi birbirini dolduruyor

Teyzegil hepsi bir ağız olup birbirlerini doldururlar
Bncede arka planda olmak güzel

Zaten kv sürekli gorumceme bni ovuyormus heralde çocuk konusunda o da biraz cekemiyor gbi bişey heralde güya arkadaşız

Görümce hiç cocuklariyla ilgilenmiyor hiç de bakmıyor habire yorgunum ayağına hep kv baktı çalışıyor cnku ama hala memnun değiller

ama ben sonraki mesajda bunu açıkladim en tatlı kertenkele
bi dahakine bi tek seni etiketlerim olur mu napiyosun nasılsın hazan seni de vurdu mu
Oy kurbanın olurum tatlı dilinin... yazdıktan sonra gördüm aciklamani Cok şükür iyiyim ...vurmaz mi Hazan... Hüzün mevsimi ben etkilenmesem olmaz...ama serinliği de bir başka güzel ya...hakkını yemeyelim şimdi...diyet yapıyorum canım geçen cuma bir kilo vermişim... Okulun işi gücü... geçiyor işte zaman...güzel haberlerinizi alınca seviniyorum... Gençlik iksiri gibi bir seysiniz ve çok tatlısınız ...bütün kertenkele bacilarimi seviyorum.... yureklerindeki kirginliklarin yerini muhabbet sevgi doldursun Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.

yani Allah akıl vermis kullanmayan insana bisey demiyorum artık herkesin kendi tercihi kendi kendilerine dolup patlarlar o zaman bol bol

ben de onu anlamiyorum hem kadina baktir hem de begenme laf et. kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki kaynanana mustehak ama. otursun dinlesin

sen mercimeke odaklan ben cinsiyeti ogrenmeye gideceğimiz gece rüyamda görmüştüm biliyo musun belki sende görürsün daha var ama olsun

Teşekkür ederim cok saolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…