- 11 Nisan 2007
- 88.066
- 518.187
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.281
Dedigim gibi belki hormonlardan böyle dusunuyorm gorumcenin kızı ondaymis aramışlar biz böyle böyle gidiyoruz kızı hazırlıyiver diye yazık hazirlamis eşim kapıda demiş hadi sen gelmion mu yoo bana demediler demiş eşimde olmaz öyle şey git hazırlan gel demiş kosa kısa gitmiş giyinmişama haklısın rosss ya. insan sevgsiz kalinca ya taş kalpli ya da aşırı bağımlı bi kişilik oluyo.
ben de hep derim eşime. anneni kimseye ezdirme, benim yanimda sesini yükseltme hareketlerine laflarina dikkat et. olur ya insan lafa degil de o lafin kimin yaninda dendiğine alınır.
onlar da ayıp etmis yani. arasi bozuk olsa da insan annesini herkesin icinde azarlamazAllah akıl fikir versin. Allah'tan sen aklı başında bi insansin da çocukların doğruyu yanlışı öğrenerek büyüyolar ne kadar önemli bisey bu bakış açısının olmasi bi annede
Polisi arasan da bı turlu aramasan daKız da o kadar sakin ki. Sesleri bana gelmiyor. Diğer komşulara geliyormuş. Komşum diyor elime sopayı aldım kapısına gidecektim diyor. Kıza kapımıza milleti getirdin diye de eziyet eder bu manyak dedi. 1 yaşına gelmemiş bebekleri var. 4 5 aydır aşırı ağlıyor. Sanırım huzursuz ortam yüzünden
Ah ah bilmezmiyim neyseki atlatmissiniz zor kismi eksikleri belirleynce bikac parca dha alirsin biter kisa hazirlik dimi bizimde yapmamiz lazm bakalim .
Bazı durumlarda en sevdiğin filmleri önünde tekrar çekseler yine kurtarmaz. Şuan 100 yıl geriden geliyorum. Bugün Çocuklara duş aldırabilmek için su kaynatmak zorunda kaldım, temizlik için lazım olduğunda da. Yoruldum ve agresifim
Filmi değiştim ya duygulanma sırası değil şimdi
en iyi hülya koçyiğit filmi olabilir
Dedigim gibi belki hormonlardan böyle dusunuyorm gorumcenin kızı ondaymis aramışlar biz böyle böyle gidiyoruz kızı hazırlıyiver diye yazık hazirlamis eşim kapıda demiş hadi sen gelmion mu yoo bana demediler demiş eşimde olmaz öyle şey git hazırlan gel demiş kosa kısa gitmiş giyinmiş
Nasıl diyim görümcem fazla etkiliyor kv
Birgün misafiri gelecekti bni de cagiracakmis roos gelmz boşa çağırma demiş o da cagirmamis bende duydum gorumceme bir ton laf saydımsen hayırdır dedm bnm adıma.karar veriyorsun herkes adına hüküm suruyorsun
Belki gelcem belki gelmicem bu bnm bilcegim.bisey senin değil dedm
Sonra gittim kv elimde pastayla falan mutlu oldu
Ben öyle dışlanmış insnlara üzülürüm kim olursa olsun samdanm çok kotu bişey cnku
Ben de sizin kertenkeleniz değil miyim şamdanim...Limonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
@Kutsal_zebra seni de çizgilerini de yerim hatunözletme kendini
@Negohatun canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
@Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
B baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemektenAmecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
Etiket yaptığın zaman geldim mesaj yazdımkız farketmemisimdirben sana etiket yapmadım mi yoksa
iyiyim kuzu oğlanın kreş heyecanı vareksiklerini alıyoruz yavaş yavaş:) onun dışında coooooookkkkk yorgunum her zamanki gibi
sen napiyosun nasılsın canım:)
Ben de sizin kertenkeleniz değil miyim şamdanim...Elhan ablaniz da sizi merak edipduru....
Etiket yaptığın zaman geldim mesaj yazdımiyim canım TV keyfisi ne olsun baska
Kombi değişti, bozuk geldi, yine değişti yine bozuk geldi, yine gelecek ve yine bozuk çıkarsa birilerinin kafasına geçirebilirim artık.üzülme kuzum yakombi falan mi bozuldu su isitmak durumunda kaldın sen
Çok etkileniyor onalr hepsi birbirini dolduruyoraynen katılıyorum sana rossum ya. o kadar iyi yapmışsın ki çok takdir ettim senialtin kalpli hamis seni
ben de arkadan arkaya korur kollarim. kimsenin hakkini kimseye yedirmem. ama işte kaynanam iyiliği de tuhaf bi sekilde kullanan sapitan bi kadino yüzden arka planda devam ediyorum. varsin oğlu onu düşünüyo bilsin neticede önemli olan düşünülmek.
Allah'tan benim görümcem yokama kaynananda da hata var ne uydu gibi etkileniyon ki sen kızının her dediğinden kocaman kadın halbuki
Oy kurbanın olurum tatlı dilinin...ama ben sonraki mesajda bunu açıkladim en tatlı kertenkele
bi dahakine bi tek seni etiketlerim olur munapiyosun nasılsın hazan seni de vurdu mu
Hemn geliyim ben kuzu ben kk sörf yapıyorum bir yan dan da masterchef izliyorummsen napionn
Çok etkileniyor onalr hepsi birbirini dolduruyor
Teyzegil hepsi bir ağız olup birbirlerini doldururlar
Bncede arka planda olmak güzel
Zaten kv sürekli gorumceme bni ovuyormus heralde çocuk konusunda o da biraz cekemiyor gbi bişey heralde güya arkadaşız
Görümce hiç cocuklariyla ilgilenmiyor hiç de bakmıyor habire yorgunum ayağına hep kv baktı çalışıyor cnku ama hala memnun değiller
Teşekkür ederim cok saolunLimonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
@Kutsal_zebra seni de çizgilerini de yerim hatunözletme kendini
@Negohatun canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
@Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
B baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemektenAmecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?