Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazı tarzından ele veriyolar zaten kendilerini.dambıl dumbul oluyo girişleri zaten.ben fazla giremiyom bu ara çakmadım o yüzden kim kimdir ne değildir

Yaa cicim işte öyle uğruna savaşlar verdiğin o herkesin kabusu buton gizlenmiş kaldırılmasa da,kiz kimse de deneme ben bi anlik gaflet le negonun msjda deneyim dedim gördüm şeyi anladın sen ajxhahd

Demaaaa
Skolyoz var bende de. Dışarıdan hiç belli olmuyor ama röntgenlerde baya bildiğin omurgam yamuk. Bildiğin C çizerek iniyor. Eşimin baş harfi bu arada, aşkım omurgamdan bile belli
, Allah omurgama kadar yazmış adamı
Geçen zaten konu gördüm, Skolyoz olanlar gebeliğiniz doğumunuz nasıldı diye. Herkes sezaryen yaptığını söylemiş. Çok korkunçlu birşey sezaryen ya. Çevremde acısını çeken çok kişi var ödüm patlıyor. Vallahi gidince sorucam doktora illa bu iş sezaryendir derse Behlül kaçar, ben bu işten cayar

Allahım bir ortak nokta daha bayılacam

Onu öyle iyi anlıyorum ki
Hangimiz başlamadık ki düğüne gider gibi, hangimiz çıkmadık ki saldırıya uğramış gibi
Çıkışta birbirimize selam verecek halimiz kalmıyor. Bide geçen sene beni iyep kursuna yazmıştı müdür. Senin eşin yok polis okulunda sen kursa gelirsin seni yazdım diye iç acıtan, yürek burkturan bir misilleme yapmıştı. Çıkışlarda kurs vermeye kalıyordum birde.. Çok çektim be negom

Ulan sende hemen bi ışık görmeyiver,aninda cayiyon çocuk mevzusundan ajxhahdcikar artık aklından su cayma fikrini,sezaryen de olsa o bebe kucağa gelecek inşallahtabi gönlümüz normal doğumdan yana,sen sor tabi gidince doktora,herşeyi öğren aklında soru işareti kalmasın balım

kiz bide benim eşimin bas harfi de c

Anaa tahmin de varinstadan yaz çabuk.sonra çiçinin kulağına söyle
Söyleyin bana
Bu nedir kuzum?
Geçmişten geliyorum, erkek üye mi vardı kızzzz
Şüphe. Kesin bir durum yok negom. Zaten yeni gelen, muhabbet kurulmamış isimlerden şüphelendik.
Yazı tarzından ele veriyolar zaten kendilerini.dambıl dumbul oluyo girişleri zaten.ben fazla giremiyom bu ara çakmadım o yüzden kim kimdir ne değildir
Gelir gelmez daha selam vermeden pat diye cinsellik konuşmaya çalışınca ister istemez belli oluyor işleri güçleri yok yemin ederim
Yaa cicim işte öyle uğruna savaşlar verdiğin o herkesin kabusu buton gizlenmiş kaldırılmasa da,kiz kimse de deneme ben bi anlik gaflet le negonun msjda deneyim dedim gördüm şeyi anladın sen ajxhahd
Sende denesem bitane kızar mısın
Ama başı biz çekeriz,ondan hic şüphem yok zaten oburlerini de ayartan az çok bizdik
Seksü şempazem ama bizim bir duruşumuz var. Sınırları bilen, cıvıktırmayan, esprisi kaliteli, muhabbeti hoş insanlarız. Herkes o ayarı tutturamıyor balım.
Ayy cidden mi, tahmin ettiğim kişi mi acep
Kim kız, yaz bana özelden negom.

Dün gece dedim bizim evimiz pis çocuk tifo kapar gel cayalım bu işten dedim Silah orda al vur kendini beni uğraştırma gözünü seveyim dedi gördüğün gibi çok kararlı
İkinci harfi de şu mı, 3.harfi de bu mu diye komple söylermişim şimdi

Canım h&m den mi aldın 300 tutanı. Benim küçüğe de alıcaz da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…