- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.461
Bide beni ajxhahdAhlak büro muyum kız benönce kendimi tutuklama lazım o zaman
Dün aldım bunuanam kadının kupasi bile aşırı havali be
afiyet olsun negom
Yazı tarzından ele veriyolar zaten kendilerini.dambıl dumbul oluyo girişleri zaten.ben fazla giremiyom bu ara çakmadım o yüzden kim kimdir ne değildirNeeeeeeeee
Benim beğenmedim butonu için verdiğim savaşı hatırlıyor musun.
Kendimi yırttım diye puan düşürmesini kaldırmışlardı.
Şimdi de tamamen mi kalkmış. Hadi canım. Şoking olurum.
Kimde denesem
Kesin değil şüphe. Kesinleşse ifşa manyağı yaparım ben adamı malimZaten şüphelenilen isimler yok sanırım uzun süredir. Toplu etiketten de kaldırdım.
Yaa cicim işte öyle uğruna savaşlar verdiğin o herkesin kabusu buton gizlenmiş kaldırılmasa da,kiz kimse de deneme ben bi anlik gaflet le negonun msjda deneyim dedim gördüm şeyi anladın sen ajxhahdNeeeeeeeee
Benim beğenmedim butonu için verdiğim savaşı hatırlıyor musun.
Kendimi yırttım diye puan düşürmesini kaldırmışlardı.
Şimdi de tamamen mi kalkmış. Hadi canım. Şoking olurum.
Kimde denesem
Kesin değil şüphe. Kesinleşse ifşa manyağı yaparım ben adamı malimZaten şüphelenilen isimler yok sanırım uzun süredir. Toplu etiketten de kaldırdım.
Topikte adam kalmaz kız hepsi nezarethaneyeBide beni ajxhahd
DemaaaaYaa ahahaa,senin yakuzayida geysayida en içten dileklerimle kutluyorumtebrik edip kenara çekiliyorum o zmn bu konuda
Canım benimde belimde fıtık var,belinde sirtında kaburgasinda vs sıkıntı olanlar genelde normal doğum yapamıyor zaten sanıyorum,ama tamda bilmiyorum inşallah sezaryene gerek kalmadan kolay hayırlı doğumlarımiz olur ilerde canım,
İrkek irkekGeçmişten geliyorum, erkek üye mi vardı kızzzz
Ama başı biz çekeriz,ondan hic şüphem yokTopikte adam kalmaz kız hepsi nezarethaneye
Allahım bir ortak nokta daha bayılacamÇok etkileniyor onalr hepsi birbirini dolduruyor
Teyzegil hepsi bir ağız olup birbirlerini doldururlar
Bncede arka planda olmak güzel
Zaten kv sürekli gorumceme bni ovuyormus heralde çocuk konusunda o da biraz cekemiyor gbi bişey heralde güya arkadaşız
Görümce hiç cocuklariyla ilgilenmiyor hiç de bakmıyor habire yorgunum ayağına hep kv baktı çalışıyor cnku ama hala memnun değiller
Ayy cidden mi, tahmin ettiğim kişi mi acepİrkek irkek
alırım nezarete haAma başı biz çekeriz,ondan hic şüphem yokzaten oburlerini de ayartan az çok bizdik
Onu öyle iyi anlıyorum kiEğer böyle sürerse alırım, zaten kendi istedi diye verdim bu seneşimdi de sevmedim diyor
Ayy öğretmen böyle şık şıkırdım başladı, sonlara doğru dağıldı yazık ya, kadının yerine ben yoruldum
Anaa tahmin de varAyy cidden mi, tahmin ettiğim kişi mi acep
Ulan sende hemen bi ışık görmeyiver,aninda cayiyon çocuk mevzusundan ajxhahdDemaaaa
Skolyoz var bende de. Dışarıdan hiç belli olmuyor ama röntgenlerde baya bildiğin omurgam yamuk. Bildiğin C çizerek iniyor. Eşimin baş harfi bu arada, aşkım omurgamdan bile belli
, Allah omurgama kadar yazmış adamı
Geçen zaten konu gördüm, Skolyoz olanlar gebeliğiniz doğumunuz nasıldı diye. Herkes sezaryen yaptığını söylemiş.Çok korkunçlu birşey sezaryen ya. Çevremde acısını çeken çok kişi var ödüm patlıyor. Vallahi gidince sorucam doktora illa bu iş sezaryendir derse Behlül kaçar, ben bu işten cayar
Kim kıizzz vallaha catlarimAyy cidden mi, tahmin ettiğim kişi mi acep
Söyleyin banaAnaa tahmin de varinstadan yaz çabuk .sonra çiçinin kulağına söyle
Bu nedir kuzum?
Şüphe. Kesin bir durum yok negom. Zaten yeni gelen, muhabbet kurulmamış isimlerden şüphelendik.Geçmişten geliyorum, erkek üye mi vardı kızzzz
Gelir gelmez daha selam vermeden pat diye cinsellik konuşmaya çalışınca ister istemez belli oluyorYazı tarzından ele veriyolar zaten kendilerini.dambıl dumbul oluyo girişleri zaten.ben fazla giremiyom bu ara çakmadım o yüzden kim kimdir ne değildir
Sende denesem bitane kızar mısınYaa cicim işte öyle uğruna savaşlar verdiğin o herkesin kabusu buton gizlenmiş kaldırılmasa da,kiz kimse de deneme ben bi anlik gaflet le negonun msjda deneyim dedim gördüm şeyi anladın sen ajxhahd
Seksü şempazem ama bizim bir duruşumuz var. Sınırları bilen, cıvıktırmayan, esprisi kaliteli, muhabbeti hoş insanlarız. Herkes o ayarı tutturamıyor balım.Ama başı biz çekeriz,ondan hic şüphem yokzaten oburlerini de ayartan az çok bizdik
Kim kız, yaz bana özelden negom.Ayy cidden mi, tahmin ettiğim kişi mi acep
Dün gece dedim bizim evimiz pis çocuk tifo kapar gel cayalım bu işten dedimUlan sende hemen bi ışık görmeyiver,aninda cayiyon çocuk mevzusundan ajxhahdcikar artık aklından su cayma fikrini,sezaryen de olsa o bebe kucağa gelecek inşallah tabi gönlümüz normal doğumdan yana,sen sor tabi gidince doktora,herşeyi öğren aklında soru işareti kalmasın balım
kiz bide benim eşimin bas harfi de c
Haklisin valla balımda ama kimdi onlar merak etmedim değil yani şüphe de olsaSeksü şempazem ama bizim bir duruşumuz var. Sınırları bilen, cıvıktırmayan, esprisi kaliteli, muhabbeti hoş insanlarız. Herkes o ayarı tutturamıyor balım.
Yok kizmam deneyebilirsin sana serbestSende denesem bitane kızar mısın
Canım h&m den mi aldın 300 tutanı. Benim küçüğe de alıcaz dasen var ya seeeeeennnnneşine söyle her cuma cuma namazi arkasindan iki rekat şükür namazı kılsın senin gibi kadin her erkeğe nasip olmaz
aaaa hummel da güzel olur valla iyi oldu kuzum :) sağolasın bakalim oraya da:)
beni nasil aldı onu anlamadım.ben de cok cinsim ondan heraldeadamda cins tutkusu mu var ne
ya onun istediği gibi şeyleri ben alırım hiç sorun değil çok buldum ama aşırı pahalıydıbi alt bı üst 200 tl ben kaç parca aldim 300 anca tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?