- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.641
Bütün hepsinde boyleydim5 dk da derleğip toparlama yeteneği mi
Hastasıyım. Toplantımız var bugün. Öğleden sonra kavuşmak dileğiyle.
ByNkoaLa 2. Gebeliğim çok vahimdi. Her kokuya, ama istisnasız herşeye çıkarıyordum. Ben çözüm bulamadım. 56yla hamile kaldım. 50 ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 58e çıkıp şuan geriledim. Allah yardımcın olsun canım
Ama öyle olmak lazm değil mi negomYerim kız seni, benim gibi yufka yüreklisin, valla çok benziyoruz
Şaşırmıyorum artikAllahım bir ortak nokta daha bayılacam
Amin canmmAllah yardimcin olsun kuzu.
Bnde ayni is pesinde kovalamaca gece 5de yatip 8de kalkar oldum bu is mafeti benii oyyyy anamm oyyuyy
Kesinlikle, iyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı demişlerAma öyle olmak lazm değil mi negom
Zaten yapamiyirm en sonunda batırdımByNkoaLa hay adındaki s ler kadar kuş konsun kafana
Batırmışsın ortalığı duydukherşeyin gayet yolunda olduğunu gösteriyor bu bulantılar biliyorsun zaten
Taze zencefil bulundur evde. Zencefil çayı bulantıya iyi gelirmiş birazda limon damlatırsın.
Başkası yemek getirsin onu daha iyi yiyebilirsin.
Zaten yapamiyirm en sonunda batırdım
Kusmuyim kusmuyim diye çok rahattim bugün gordm rahatı
Hiç zencefil denemedim
Ben duramam öyle negom benlik şeyler dehilKesinlikle, iyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı demişler
Ben çok şeyler denedim de olmadı bı de deneyim onu bakayımTv de duymuştum mideye çok iyi gelirmiş zencefil. Ah kuzum anaların boşunamı ayağında cennet var
Ben çok şeyler denedim de olmadı bı de deneyim onu bakayım
Sırf şu bulantı kusma yüzünden hamile olmak sinirimi bozuyor :)
Hicc sorma cnm ya 2 gundur acil is var 5 de yatip 8de kalkip devam ediyorum suan zombi gbiyim ve hala btmedi isssaglamak istiyorummmmm
Bebisde napsin evi basimiza yikiyo 1 yasinda bebek gece 4de uyurmu arkadas delirtiyo beniii
Benim oğlan da beni oturur vaziyette görür görmez arkasını dönüp hop diye oturuyoroyyy Allah kolaylık versin canım ya
yardım edebilecek kimse yok mu. halam çok olunca getiriyodu biz de işleyip yardim ediyoduk ona. cidden çok göz yorucu ve el oyalayici bisey.
belki bebis de seni özlüyodur bocum. benim sadece koltukta oturup onu izleyim isterdi. asla bisey yaptırmaz yerimden da kaldirmazdi
Gerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış.ByNkoaLa kız beybi acaba burnunun ucuna koku falan mi sursen naneli mentollu
belki koku alamazsin da rahatca yemek yer yatarsinzarari olur mu ki bebeğe. hani burun tikali olunca bazen surerler ya nane yağı falan.
Gerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış.ByNkoaLa balım bi araştır istersen belki doğrudur.
Benim oğlan da beni oturur vaziyette görür görmez arkasını dönüp hop diye oturuyor
Hoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyorHatunlar görüsmeyeli nasılsınız bikac gun girmedim aman Allahım topik sayfa kactan kaca gelmişhızınıza yetisemiyorum görüsmeyeli nasılsınız neler yapıyosunuz
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğümSaol kuzu evde boncuk isi gbi bisey yapiyorum
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?bayadır gelmiyodum etiket nieeee olmuyo bakim
HoşgeldinHelllöğğğ ben geldimmmBiliyorum ozlediniz
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vayAh eski ben ah,ne kadan da yakışıklıyım,bi de şimdiki halime bak neydiiik ne olduk
DemeBaş ağrım artıyor, dua edin bana geçsin ne olurçok işim var yatmak gibi lüksüm yok
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesinOoooh ellerine saglik canim
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcazBütün hepsinde boyleydim
Böyle gidicem heralde canm
Koku ayrı bişeyde kusmak daha kotu nefrt ettim
9 u bildi
Hoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğüm
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Hoşgeldin
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
DemeNoldu benim negoma nazar mı değdi
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz
Balım bi beni etiket yapmamışsın. Bari slm yazaydınHoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğüm
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Hoşgeldin
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
DemeNoldu benim negoma nazar mı değdi
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?