Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün hepsinde boyleydim
Böyle gidicem heralde canm
Koku ayrı bişeyde kusmak daha kotu nefrt ettim

9 u bildi

Zaten yapamiyirm en sonunda batırdım

Kusmuyim kusmuyim diye çok rahattim bugün gordm rahatı

Hiç zencefil denemedim

Tv de duymuştum mideye çok iyi gelirmiş zencefil. Ah kuzum anaların boşunamı ayağında cennet var
Ben çok şeyler denedim de olmadı bı de deneyim onu bakayım

Sırf şu bulantı kusma yüzünden hamile olmak sinirimi bozuyor :)

Hicc sorma cnm ya 2 gundur acil is var 5 de yatip 8de kalkip devam ediyorum suan zombi gbiyim ve hala btmedi isss aglamak istiyorummmmm
Bebisde napsin evi basimiza yikiyo 1 yasinda bebek gece 4de uyurmu arkadas delirtiyo beniii

oyyy Allah kolaylık versin canım ya
yardım edebilecek kimse yok mu. halam çok olunca getiriyodu biz de işleyip yardim ediyoduk ona. cidden çok göz yorucu ve el oyalayici bisey.

belki bebis de seni özlüyodur bocum. benim sadece koltukta oturup onu izleyim isterdi. asla bisey yaptırmaz yerimden da kaldirmazdi

Benim oğlan da beni oturur vaziyette görür görmez arkasını dönüp hop diye oturuyor

ByNkoaLa kız beybi acaba burnunun ucuna koku falan mi sursen naneli mentollu
belki koku alamazsin da rahatca yemek yer yatarsin zarari olur mu ki bebeğe. hani burun tikali olunca bazen surerler ya nane yağı falan.
Gerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış. ByNkoaLa balım bi araştır istersen belki doğrudur.

Gerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış. ByNkoaLa balım bi araştır istersen belki doğrudur.

emin değilim de keskin koku olunca diğerlerini alamiyosun ya belki işe yarar gibi geldi. ama risk de var mesela o surdugu kokudan tiksinirse nolcak

Hatunlar görüsmeyeli nasılsınız bikac gun girmedim aman Allahım topik sayfa kactan kaca gelmiş hızınıza yetisemiyorum görüsmeyeli nasılsınız neler yapıyosunuz
Hoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Saol kuzu evde boncuk isi gbi bisey yapiyorum
Kolay gelsin böcüğüm
bayadır gelmiyodum etiket nieeee olmuyo bakim
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Helllöğğğ ben geldimmm Biliyorum ozlediniz
Hoşgeldin
Ah eski ben ah,ne kadan da yakışıklıyım,bi de şimdiki halime bak neydiiik ne olduk
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
Baş ağrım artıyor, dua edin bana geçsin ne olur çok işim var yatmak gibi lüksüm yok
Deme Noldu benim negoma nazar mı değdi
Ooooh ellerine saglik canim
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Bütün hepsinde boyleydim
Böyle gidicem heralde canm
Koku ayrı bişeyde kusmak daha kotu nefrt ettim

9 u bildi
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz

hoşgeldin ciciko napiyosun
maç izlicek mi geyşan
benimki çay demletti maç izlicekmis

Balım bi beni etiket yapmamışsın. Bari slm yazaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…