Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ssst hamisler bisey dicem iliskiden sonra toto altina yastik koyun diyolar yapan ve ise yarayan oldu mu? İliskide ve sonrasinda hamis kalmak icin dikkat etmem gereken bisey var
Yastık koymuştum ama her zaman degil. Bir de ilkinde hemen kalkmıyordum bacaklarımı çekip bekliyordum. Koca karı adeti gibi ama doktorum dedi yaptım. elhamdülillah bulardan ya da değil hamile kaldım.

Yastık koymuştum ama her zaman degil. Bir de ilkinde hemen kalkmıyordum bacaklarımı çekip bekliyordum. Koca karı adeti gibi ama doktorum dedi yaptım. elhamdülillah bulardan ya da değil hamile kaldım.
Cok sukur darisi basimaaa ne kadar bekliyodun o sekilde canim?

Ssst hamisler bisey dicem iliskiden sonra toto altina yastik koyun diyolar yapan ve ise yarayan oldu mu? İliskide ve sonrasinda hamis kalmak icin dikkat etmem gereken bisey var
Az önce paylaştıgin neydi hamile degil misin sen? Karistirdim herhalde

Problem degil balim cok benziyo hamilelik testine sundan 2-3 hafta once gorsemm tebriklerr Allah anali babali buyutsun derdim ovulasyondan haberim bile yoktu
Ay canim Ben biliyorum da aklima gelmedi :) ama ilk baslarda benim de hayırlı olsun dediğim olmuştur

Şşşt herkes uyudu hadi sen de uyu
bende uyku yok ayaklandirmak istiyom herkesi sen napiyon cocukmu salliyon bacim
Genelde eskilerden gelen bir usul konuluyor galina bide bir komsumun da olmuyordu doktor bu yontemi denettirmis 15 20 dakka oyle beklermis ikizleri sonra kendiliginden arkasina 1tane daha oldu mucize işte

Evde durumlar müsaitse ve disiplinine güveniyorsan olabilir. Ama dershanelerin herzaman +sı vardır. Çıkan sorular üzerinde konuşulur, daha güncel olur herşey. Umarım gönlünce olur herşey

Aslında cidden evde çok iyi disipline ediyorum kendimi, sabahtan akşama kadar da tek olucam bu sene evde,acaba videolar yeterli olur mu diyorum ama bir yandan da dediğiniz gibi dershanenin o artısı var. İnşallah inşallah çok teşekkürler

Ben 10 dakika tutarsam tekiz olur o zaman ikiz cok anacim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…