- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.921
Şşşt herkes uyudu hadi sen de uyuHuhu bu topik nidin sessiz hatunlar
Yastık koymuştum ama her zaman degil. Bir de ilkinde hemen kalkmıyordum bacaklarımı çekip bekliyordum. Koca karı adeti gibi ama doktorum dedi yaptım. elhamdülillah bulardan ya da değil hamile kaldım.Ssst hamisler bisey dicem iliskiden sonra toto altina yastik koyun diyolar yapan ve ise yarayan oldu mu? İliskide ve sonrasinda hamis kalmak icin dikkat etmem gereken bisey var
Cok sukur darisi basimaaa ne kadar bekliyodun o sekilde canim?Yastık koymuştum ama her zaman degil. Bir de ilkinde hemen kalkmıyordum bacaklarımı çekip bekliyordum. Koca karı adeti gibi ama doktorum dedi yaptım. elhamdülillah bulardan ya da değil hamile kaldım.
Az önce paylaştıgin neydi hamile degil misin sen? Karistirdim herhaldeSsst hamisler bisey dicem iliskiden sonra toto altina yastik koyun diyolar yapan ve ise yarayan oldu mu? İliskide ve sonrasindahamis kalmak icin dikkat etmem gereken bisey var
5 en fazla 10 dk. İnşaallah en hayırlı yakın zamanda müjdeli haberler verirsin bize :)Cok sukur darisi basimaaa ne kadar bekliyodun o sekilde canim?
Yok o ovulasyon testiydi bugunu degerlendir dediler ilk defa deniyorum onu bu ay onu gormussundur belkiAz önce paylaştıgin neydi hamile degil misin sen? Karistirdim herhalde
İnsallah canim insallah5 en fazla 10 dk. İnşaallah en hayırlı yakın zamanda müjdeli haberler verirsin bize :)
Ay afedersin kusura bakma bilemedim degerlendir tabi canimYok o ovulasyon testiydi bugunu degerlendir dediler ilk defa deniyorum onu bu ay onu gormussundur belki☺
Problem degil balim cok benziyo hamilelik testine sundan 2-3 hafta once gorsemm tebriklerr Allah anali babali buyutsun derdimAy afedersin kusura bakma bilemedim degerlendir tabi canim
Ay canim Ben biliyorum da aklima gelmedi :) ama ilk baslarda benim de hayırlı olsun dediğim olmuşturProblem degil balim cok benziyo hamilelik testine sundan 2-3 hafta once gorsemm tebriklerr Allah anali babali buyutsun derdimovulasyondan haberim bile yoktu
Kader arkadasimAy canim Ben biliyorum da aklima gelmedi :) ama ilk baslarda benim de hayırlı olsun dediğim olmuştur
Evet canimm aynısı. Ayy hadi inşaallah olur bu ay ❤❤Kader arkadasimanacim anlasilmiyo ki bunlarda yaziya bakinca anliyosun tip ayni tip ♥
İnsallah canim benimEvet canimm aynısı. Ayy hadi inşaallah olur bu ay ❤❤
bende uyku yok ayaklandirmak istiyom herkesi sen napiyon cocukmu salliyon bacimŞşşt herkes uyudu hadi sen de uyu
Genelde eskilerden gelen bir usul konuluyor galina bide bir komsumun da olmuyordu doktor bu yontemi denettirmis 15 20 dakka oyle beklermis ikizleri sonra kendiliginden arkasina 1tane daha oldu mucize işteSsst hamisler bisey dicem iliskiden sonra toto altina yastik koyun diyolar yapan ve ise yarayan oldu mu? İliskide ve sonrasinda hamis kalmak icin dikkat etmem gereken bisey var
Evde durumlar müsaitse ve disiplinine güveniyorsan olabilir. Ama dershanelerin herzaman +sı vardır. Çıkan sorular üzerinde konuşulur, daha güncel olur herşey. Umarım gönlünce olur herşey
Ben 10 dakika tutarsam tekiz olur o zaman ikiz cok anacimbende uyku yok ayaklandirmak istiyom herkesi sen napiyon cocukmu salliyon bacim
Genelde eskilerden gelen bir usul konuluyor galina bide bir komsumun da olmuyordu doktor bu yontemi denettirmis 15 20 dakka oyle beklermis ikizleri sonra kendiliginden arkasina 1tane daha oldu mucize işte
Olsun be tek tutsunda allahin izniyleBen 10 dakika tutarsam tekiz olur o zaman ikiz cok anacim
Aynen isin sakasi bi yana rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versinOlsun be tek tutsunda allahin izniyle
Çok yorulma yat dinlenİnsallah canim benim ♥
ay gözümmden uyku akıyor aslında canim :))bende uyku yok ayaklandirmak istiyom herkesi sen napiyon cocukmu salliyon bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?