- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.961
Hehehhe iyi yaptın sıcak sıcak ilk günaydın senden
Sade içmeye çalış canımAaaa ciddi misin bir de onu deneyeyim
Meyveli olsa olur mu sade icemem ben
Benim doktorum da zEncefil onermisti ben nefes bile alamiyordum nerdeyse her sey kokuyordu. En basiti evdeki Kırlent bile kokuyordu bana.. bulantilarim had safadaydi ilac kullanmak zorunda kalmıştım ve zencefilli cay ile sekerini kullanmistim.. Allahima binlerce kez sukurler olsun geçti.@Bonus gerçekten zencefil işe yaradı
Elhamdülillah iyiyim. Evi toparlamaya çalışıyorum.Daha iyiyim bugün canm
Sen nasılsın
Yaaa Cidden anında geçirdi ama fazlası zararliymis bebek için normalde hiç icemem öyle şeyler ama limon damlatinca hafifledi geçti saol canmmYaramaz mıkurban olduğum öyle güzel yaratmışki minik bi parça kesip kriz anlarında koklayabilirsin.
Belki o muhteşem kokusuda iyi gelir.
Selahattin dönmezden duymuştum ben.
Eniştemde direk suyunu sıkıp içiyor midesi için.
Tost da iyi geliyor sabahları ama gün içersinde sürekli tostu yapan bulmak zorGünaydın herkese
ByNkoaLa canım geçmiş olsun, bulantıların başladı sanırım
Benim midemi bulandırmayan tek şey yağsız beyaz peynirli tosttu. Geçmesi için çare bulamadım maalesef
İnşallah geçer hemen
Hiç sevmediğim şeyler neden faydalıSade içmeye çalış canım
Sağlıklı olan hiçbirşey lezzetli değildirHiç sevmediğim şeyler neden faydalı
ByNkoaLa balım bulantıların nasıl oldu daha iyi misin? Cici den haber var mı acaba merak ediyorum. Babasıyla konuşması nasıl geçmiş?
Aynen oyleeeeSağlıklı olan hiçbirşey lezzetli değildirBu benim teorim. Çünkü katkı yok,tatlandırıcı ve aroma yok. Yavan ot gibin şeyler işte
7+3 deyiz canm gösterdi belli etti kendisini baya bıElhamdülillah iyiyim. Evi toparlamaya çalışıyorum.
Kaç haftalık oldu annesi?
Zencefil geçirdi baya bnmkini de eşim.bile kokuyor şuanBenim doktorum da zEncefil onermisti ben nefes bile alamiyordum nerdeyse her sey kokuyordu. En basiti evdeki Kırlent bile kokuyordu bana.. bulantilarim had safadaydi ilac kullanmak zorunda kalmıştım ve zencefilli cay ile sekerini kullanmistim.. Allahima binlerce kez sukurler olsun geçti.
İnşaallah seninki de gecer
Tost da iyi geliyor sabahları ama gün içersinde sürekli tostu yapan bulmak zor
İdare ediyorm bakalim nelerle gevircem hepsi bir olmuyor
Turşu turşu suyu iyi geliyordu smdi inlarn hiçbiri iyi gelmiyor mesela
Evet kizim esim evim elim her sey kokuyordu.. esim mutfaktan geldiyse mutfak kokusu getiriyordu pesinden. Cok zordu. Insaallah seninki oyle degil gibi. Maşaallah diyelim :)Zencefil geçirdi baya bnmkini de eşim.bile kokuyor şuan
Yaklaşıyor bana kokuyomdur smdi ben sana diye
Kıyafetlerin yumusaticiisi bile kokuyor
Evet kizim esim evim elim her sey kokuyordu.. esim mutfaktan geldiyse mutfak kokusu getiriyordu pesinden. Cok zordu. Insaallah seninki oyle degil gibi. Maşaallah diyelim :)
Oyyy daha minnacık. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım.7+3 deyiz canm gösterdi belli etti kendisini baya bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?