Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kizim esim evim elim her sey kokuyordu.. esim mutfaktan geldiyse mutfak kokusu getiriyordu pesinden. Cok zordu. Insaallah seninki oyle degil gibi. Maşaallah diyelim :)
Bu biraz daha hafif geçiyor
İns da böyle hafif devam eder dünkü halimden eser yok smdi dün ölü gbiydim

Bugün daha iyiyim

Evin her yerine koki aldı eşim o bile leş gbi kokar oldu burnuma

Ah canım benim, iyi cesaret etmişsin valla
Ben doğumda tüplerimi baglatacaktim sirf o cektiklerim yuzunden, doktor izin verdi 24 yaşındasın daha diye
Bunda baglatcam büyük ihtimal bn

Sırf şu bulantı ve kusma için sevmiyirm hamileliği

Sen nabtn canm nasilsin babanla nasıl geçiyor gunler

Bunda baglatcam büyük ihtimal bn

Sırf şu bulantı ve kusma için sevmiyirm hamileliği

Sen nabtn canm nasilsin babanla nasıl geçiyor gunler

Güzel gidiyor canım, eskisi gibi kızgınlığım kırgınlığım kalmamış pek sanırım, bir de yaşlanmış biraz. Ondan mıdır nedir, mutluyum geldiği için. Gündüzleri hep kardeşimin iş yerine gidiyor zaten, akşamları geliyorlar. Bir sıkıntı yok cok şükür

Çok sevindim canm.iyi olmanıza
İns hep böyle mutlu mesut olursunuz
Büyüyüp olgunlaştıkça demekki unutuyorsun bazı seyleri

Çok sevindim canm.iyi olmanıza
İns hep böyle mutlu mesut olursunuz
Büyüyüp olgunlaştıkça demekki unutuyorsun bazı seyleri

Sorma yaa, onunla konuştukça farkediyorum ki ben geçmişi tamamen unutmuşum
Yani annem babam beraberken ne yapardık, neler yaşadık, hiçbir şey hatırlamıyorum
Bazen 20 yaşındaki kardeşim diyor ki abla böyle böyle oldu, hatırlamıyor musun, hayır hatırlamıyorum diyorum. Ben bununla ilgili bir psikoloğa gidicem en sonunda. Resmen geçmişi silmişim beynimden, çok yakın tarihleri hatırlıyorum sadece.
Artık yaşlanmış, kin güdecek birsey kalmamış :) inşallah canım teşekkür ederim

Zaten psikologlar geçmişi unutun mutlu olduğunuz anlara bakın diyor zaten gitmeden silmissjn geçmişi boşuna gitmene gerek yokki

Ben mesela unutmuyorm çoğu şeyi ve bu bana zarar veriyor

Zaten psikologlar geçmişi unutun mutlu olduğunuz anlara bakın diyor zaten gitmeden silmissjn geçmişi boşuna gitmene gerek yokki

Ben mesela unutmuyorm çoğu şeyi ve bu bana zarar veriyor

Ama güzel şeyleri de hatırlamıyorum
Bazen hatırlamak istiyorum, annemle ilgili şeyleri mesela, onları da unuturum diye korkuyorum

Ama güzel şeyleri de hatırlamıyorum
Bazen hatırlamak istiyorum, annemle ilgili şeyleri mesela, onları da unuturum diye korkuyorum
İlla ki hatirliyorsundur ama kendini üzmemek için belki o an kafanı dağıtmaya calisiyorsundur bilmiyirm beynimiz farklı farklı oyun oynuyor

Mesela bn hep hayatimn en kotu gunlerni hatrlarm halbuki güzel seyler daha çoktur

Çok tuhaf bir duygu bu ya, sanki farklı biri yaşamış benim geçmişimi, başkalarının anlattığı kadarını biliyorum, çok nadir bir kaç gün var aklımda, onun dışında yok.
Keşke güzel şeyleri hatırlasak değil mi sadece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…