- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.001
Tam.olarak neler yaşadığını bilmiyorm ama seni çok güçlü ve olgun bir bayan haline getirmişÇok tuhaf bir duygu bu ya, sanki farklı biri yaşamış benim geçmişimi, başkalarının anlattığı kadarını biliyorum, çok nadir bir kaç gün var aklımda, onun dışında yok.
Keşke güzel şeyleri hatırlasak değil mi sadece :)
Evde is yap yap mafolyom be cane hangi açidan bakarsam bakayim yine olan bana oliiiii
Olaylara bir de bu açıdan bakmak lazm
Tam.olarak neler yaşadığını bilmiyorm ama seni çok güçlü ve olgun bir bayan haline getirmiş
Acı cekmeemk için belki de kendini o yönde gelistirmissindir hatırlamamak duygunu gelistirmissindir
Geçmiş geçmişte kaldı yarın belli değil an i yasa canmm
Maalesef bnde de hep depresiflik hep kötü seyler hatırlama odaklama var
Kuzum esn ödesin o zaman sen neden kendini harciyonEvde is yap yap mafolyom be cane hangi açidan bakarsam bakayim yine olan bana oliiiii
Mesela ben babamn bana 6 yaşında bacağıma saaap diye vurduğunu hala unutmamEvet o da çok kötü, insan hep geçmişte kalır kötü günlerle
Zor günler geçirdik ama çok güzel günler de oldu, onları unutmak üzücü baya, belki de dediğin gibi esas iyi olan budur benim için.
Cici bana küsmüş yazdıklarımı da umursamadı ben daha ne yapabilirim kiYoulost16 en son etiketlendin yanlış hatırlamıyorsam, gelmicen mi
Cici bana küsmüş yazdıklarımı da umursamadı ben daha ne yapabilirim ki
Bugun yumurtan çatlamış canım hemen değerlendirKoyu olan dun geceki acik olan simdiki yaptigim neden siliklesti ki
Cici bana küsmüşAkroş ben geldim sen yoksun, neredesin?
Mesela ben babamn bana 6 yaşında bacağıma saaap diye vurduğunu hala unutmam
Ya da lisedeyken attığı tokatı falan
Ve bir çok şeyi sayamayacagim kdr çok
Ama çok da takılı kalmamak.lazm geçmişte bizi yaralıyor çünkü
Cici bana küsmüş
Küsmüş iste ben ona sataşayım diye beğenmedim attım oda küsmüş bana özür de diledim umursamadı sonra yazdığı bi mja denk gelince bende yazmadım dahaAaaaa neden ki, küsmemiştir bence yaaa
Küsmüş iste ben ona sataşayım diye beğenmedim attım oda küsmüş bana özür de diledim umursamadı sonra yazdığı bi mja denk gelince bende yazmadım daha
Küsmüş hemde ciddi küsmüş ciddisiz küsmek nasıl oluyosa bilmiyorumHalledersiniz o senin anan, küsmez sana korkma
Hamilelikte maden suyu bebeğin kemik yapısına çok faydalu. Benim doktorum gğ de 2 şişeyi geçirme demişti. Bir de doğal maden suyu olmalı. Soda vs. Aynı değilAaaa ciddi misin bir de onu deneyeyim
Meyveli olsa olur mu sade icemem ben
Küsmüş hemde ciddi küsmüş ciddisiz küsmek nasıl oluyosa bilmiyorum
Ama o hem akrep değil hemde ciddi küsmüş ciddi küsmemek nasıl oluyo ki acabaBarışır barışırrrrr
Ciddisiz küsmek böyle trip gibi, naz gibi, cilve gibi küsmek. Siz akrepler iyi bilirsiniz o küsmeyi :)
Evet canım maalesef insan unutamıyor haklısınMesela ben babamn bana 6 yaşında bacağıma saaap diye vurduğunu hala unutmam
Ya da lisedeyken attığı tokatı falan
Ve bir çok şeyi sayamayacagim kdr çok
Ama çok da takılı kalmamak.lazm geçmişte bizi yaralıyor çünkü
Ama o hem akrep değil hemde ciddi küsmüş ciddi küsmemek nasıl oluyo ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?