Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam.olarak neler yaşadığını bilmiyorm ama seni çok güçlü ve olgun bir bayan haline getirmiş
Acı cekmeemk için belki de kendini o yönde gelistirmissindir hatırlamamak duygunu gelistirmissindir

Geçmiş geçmişte kaldı yarın belli değil an i yasa canmm

Maalesef bnde de hep depresiflik hep kötü seyler hatırlama odaklama var

Evet o da çok kötü, insan hep geçmişte kalır kötü günlerle
Zor günler geçirdik ama çok güzel günler de oldu, onları unutmak üzücü baya, belki de dediğin gibi esas iyi olan budur benim için.

Evet o da çok kötü, insan hep geçmişte kalır kötü günlerle
Zor günler geçirdik ama çok güzel günler de oldu, onları unutmak üzücü baya, belki de dediğin gibi esas iyi olan budur benim için.
Mesela ben babamn bana 6 yaşında bacağıma saaap diye vurduğunu hala unutmam

Ya da lisedeyken attığı tokatı falan
Ve bir çok şeyi sayamayacagim kdr çok

Ama çok da takılı kalmamak.lazm geçmişte bizi yaralıyor çünkü

Haklısın canım.
Geçen gün eşim babama soruyor, tosia ya hiç vurdun mu baba? Diye, babam da 1 kez vurmuştum çok kızmıştım dayanamadım filan diye anlattı, ben onu bile hatirlamiyorum :)

Küsmüş iste ben ona sataşayım diye beğenmedim attım oda küsmüş bana özür de diledim umursamadı sonra yazdığı bi mja denk gelince bende yazmadım daha

Halledersiniz o senin anan, küsmez sana korkma

Aaaa ciddi misin bir de onu deneyeyim

Meyveli olsa olur mu sade icemem ben
Hamilelikte maden suyu bebeğin kemik yapısına çok faydalu. Benim doktorum gğ de 2 şişeyi geçirme demişti. Bir de doğal maden suyu olmalı. Soda vs. Aynı değil

Küsmüş hemde ciddi küsmüş ciddisiz küsmek nasıl oluyosa bilmiyorum

Barışır barışırrrrr
Ciddisiz küsmek böyle trip gibi, naz gibi, cilve gibi küsmek. Siz akrepler iyi bilirsiniz o küsmeyi :)

Barışır barışırrrrr
Ciddisiz küsmek böyle trip gibi, naz gibi, cilve gibi küsmek. Siz akrepler iyi bilirsiniz o küsmeyi :)
Ama o hem akrep değil hemde ciddi küsmüş ciddi küsmemek nasıl oluyo ki acaba

Evet canım maalesef insan unutamıyor haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…