- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.021
Allahım daha da iyi etsin inşAllah canım benimBugün daha iyiyim canm düne gore
Dün çok mu karıştırdım midemi hiç bilmiyirm :/
Şuan mevlüt hazirliklari okul derken inlarla uğraşıyor canm
İçinden atmışsın demekki herşeyiHaklısın canım.
Geçen gün eşim babama soruyor, tosia ya hiç vurdun mu baba? Diye, babam da 1 kez vurmuştum çok kızmıştım dayanamadım filan diye anlattı, ben onu bile hatirlamiyorum :)
YaaaHamilelikte maden suyu bebeğin kemik yapısına çok faydalu. Benim doktorum gğ de 2 şişeyi geçirme demişti. Bir de doğal maden suyu olmalı. Soda vs. Aynı değil
Yaanii benm yapım unutmaya müsait sanirmEvet canım maalesef insan unutamıyor haklısın
Millet 4 yaşını bile hatırlıyor. Bende hiçbir şey yok. Sinir oluyorum hafızamaÇok tuhaf bir duygu bu ya, sanki farklı biri yaşamış benim geçmişimi, başkalarının anlattığı kadarını biliyorum, çok nadir bir kaç gün var aklımda, onun dışında yok.
Keşke güzel şeyleri hatırlasak değil mi sadece :)
Oyyy kıyamam sana kuzum yaEvde is yap yap mafolyom be cane hangi açidan bakarsam bakayim yine olan bana oliiiii
Tatlım beğenmedim attın diye küsmez. Espri anlayışı geniş cicinin. Başka bişeye kırılmıştır. Geçer inşAllah. Yani benceKüsmüş iste ben ona sataşayım diye beğenmedim attım oda küsmüş bana özür de diledim umursamadı sonra yazdığı bi mja denk gelince bende yazmadım daha
İçinden atmışsın demekki herşeyi
Millet 4 yaşını bile hatırlıyor. Bende hiçbir şey yok. Sinir oluyorum hafızama
Kız triplere girme, dal sohbete. Ayy bu ne herkes bir tripli nazlıEhhheh aynı söz benimde aklıma geldi
Kendimi sınıfa yeni yeni alışmaya çalışan sessiz sakin, saf ve masum çocuk gibi hissettim
İyiyim kuzu kk da dolanıyorum, kapanmış konulara bakıyorum. Aksiyonlu oluyorlar
Bu yaştan sonra hafıza güçlenir mi ki acabaEvet nasıl başardım bilmiyorum :)
Benim kardeşim de öyle, aramızda 5 yaş var o benden daha çok şey hatırlıyor :)
21k yı zepra kazandıKız bu arada 20K'yı kim aldi,kacirmisimgerçi 21k gelmiş nerdeyse ama yine de bi şaşırdım
Bu yaştan sonra hafıza güçlenir mi ki acaba
Bebek yapmayı biliyor hıhAsla öyle şeylerle uğraşmaz ondn eminim :)
Ben erkenden okula gidiyorum canım, alışana kadar orda durucamAkşama misafirlerim var,yemekli ağırlıyorum. Menü var aklımda ammeehhh pratik aperatif önerileri olan varsa yazsun please.
Nego
@Kendinisevenbirii
Siz hayırdır günaydınlaşmamışız
B Brunello Cicinelli dün söyledi bugün yok ama peki ya siz
Hemde çok yazıkBebek yapmayı biliyor hıhyazık değil mi sana
Anladım canım. 1 saattir ptt şubesinde sıramı bekliyorum ufak bir haylazla, sıram geldi ve aldığım yanıt yarın gelin hala dağıtımdaBen erkenden okula gidiyorum canım, alışana kadar orda durucam
Ay olur oyle seyler kusmemistir ben samdan a kusmedim meselaKüsmüş iste ben ona sataşayım diye beğenmedim attım oda küsmüş bana özür de diledim umursamadı sonra yazdığı bi mja denk gelince bende yazmadım daha
Ayy çok sinir bozucu yaAnladım canım. 1 saattir ptt şubesinde sıramı bekliyorum ufak bir haylazla, sıram geldi ve aldığım yanıt yarın gelin hala dağıtımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?